субота, 4. септембар 2021.

Urinosept - Niš - NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 NIŠ - tel. +381665323446 /tel. - +381641137793 - Najbolja RUSKA APOTEKA NIŠ

 



Najboljia i najsavremenija ruska apoteka na jugu Balkana "NATURA KUTAK" NIŠ, OBILIĆEV VENAC 20, 

URINOSEPT KAPSULE – 60 kapsula
Kombinacija biljaka sa snažnim antiupalnim dejstvom na urinarni sistem

Bogat biljni sastav koji ispoljava snažno antiupalno delovanje na urinarni sistem žena i muškaraca.

UrinoSept je prirodni preparat unikatnogbiljnog sastava bogat vitaminima, mineralima i organskim kiselinama sa snažnim antiupalnim
delovanjem na urninarni sistem. Procentni odnos biljnih komponenata je odabran tako da njegovo dejstvo bude ciljano i veoma efikasno. Poznato je da su infekcije i upale urogenitalnog trakta veoma česte i da se javljaju kod osoba oba pola ali su mnogo češće kod žena.

UrinoSept je pouzdano biljno sredstvo koje se efikasno primenjuje u cilju pravilnog funkcionisanja urogenitalnog sistema kod žena i muškaraca.

SASTAV: Medveđe grožđe list, borovaja matka (brdska materica) ekstrakt, propolis, poljski rastavić, kukuruzna svila, oblepiha (pasiji trn), zlatni koren, kordiceps, bokvica list, planinska brusnica, brusnica plod ekstrakt, maslačak koren, peršun list, petoprst (kurilski čaj), kleka plod, sladić koren. Aditivi nisu korišćeni.

NAČIN DELOVANjA URINOSEPT KAPSULA
Borovaja matka (brdska materica) (Orthilia secunda) koristi se kao sredstvo za dezinfekciju kod zapaljenskih procesa bubrega i mokraćnih puteva, cistitisa, pijelonefritisa, upale prostate, za hemoroide. Zvanična medicina potvrdila je analgetička (deluje protiv bolova), antimikrobna i antiupalna svojstva brdske materice, a od 2003. je priznata kao lekovito sredstvo od strane Ministarstva zdravlja Ruske Federacije i zvanično se nalazi u farmakopeji.

Propolis sadrži gotovo sve mikroelemente koji su čoveku neophodni kao i minerale i vitamine. Mineralne materije propolisa aktiviraju rad bioloških centara organizma obezbeđujući njihovo ritmično funkcionisanje. Propolis reguliše razmenu materija, pozitivno utiče na funkcije polnih žlezda. Propolis se smatra snažnim prirodnim antibiotikom.

Poljski rastavić (Equisetum arvense) je koristan kao diuretik za edeme (otoke), kao protivupalno sretstvo u procesu lečenja bešike i urinarnog trakta.

Medveđe grožđe ili uva (Arctostaphylos uva-ursi) deluje antiseptično i ima blago diuretičko delovanje što je od velikog značaja za eliminaciju bakterija iz organizma. Službeno je odobreno kao lek za urinarne infekcije kao što je cistitis, upala mokraćnih kanala i dr.

Kukuruzna svila (Zea mays) može da se koristi protiv kamena u žuči, mokraći, bubrezima i mokraćnim kanalima. Potpomaže izbacivanju viška tečnosti iz organizma.

Kordiceps (Cordyceps sinenis) medicinska gljiva čije su hemijske komponente poznate po svojim izvanrednim svojstvima. Takav ugled kordiceps je stekao po njegovom specifičnom sastavu u kome se nalaze mikro i makroelementi, fermenti, aminokiseline, betakarotin, vitamini E i C, koenzim Q10, imunomodulirajući polisaharidi i druge supstance. Daje organizmu dodatnu energiju ne trošeći postojeće resurse, uspešno se koristi u lečenju bolesti bubrega, ima snažno antikancerogeno delovanje, odličan je antioksidans.

Oblepiha ili pasiji trn (Hippophae rhamonides) je najbogatiji prirodni izvor vitamina karotenoida, vitamina A, B1, B2, B3, B6, B9, C, PP, E; organskih kiselina, fitoncida, antioksidanasa, svih omega masnih kiselina (3,6,7,9) karotenoida, seratonina. Unikatan je imunomodulator.

Planinska brusnica (Vaccinium vitis idaea) i plod močvarne brusnice (Vaccinum oxycoccus) svojim udruženim delovanjem u biološko aktivnom dodatku UrinoSeptа koriste se kao dezinfekciono sredstvo i diuretik. Brusnica ima sposobnost da štiti urogenitalni sistem od infekcija. Sadrži komponente koje sprečavaju razvoj bakterija u ćelijama urogenitalnog sistema.

U korenu maslačka (Taraxacum officinalis) se nalaze jedinjenja koja, pomažu kod lečenja kolitisa, cistitisa, normalizuju razmenu
materija.

Po sadržaju vitamina peršun (Petroselinum crispum) prevazilazi i voće i povrće. Ova biljka u medicini se koristi kao antiflamatorno (protivupalno) sredstvo i kao blag diuretik.

U plodovima kleke (Juniperus communis) nalazi se etarsko ulje, smole, organske kiseline. Kleka je sastavni deo UrinoSepta je zato što poseduje jaka antiseptična i diuretička svojstva.

Petolist / Kurilski čaj (Dasiphora fruticosa) na Bajkalu se ova biljka odavno koristi kao protivupalno, antivirusno, antibakterijsko i imunostimulativno sredstvo.

Slatki koren / sladić (Glycyrrhiza glabra) se koristi u kompleksnim preparatima kod lečenja adenoma prostate, bolesti bubrega i urinarnog trakta.

KADA SE PRIMENjUJE I KOME JE NAMENjEN URINOSEPT
Kao pomoćnu ili osnovnu terapiju lekar ili farmaceut može preporučiti UrinoSept u sledećim slučajevima:
– upala mokraćnih puteva;
– upale bubrega i bešike;
– upale prostate;
– kod čestih povratnih urinarnih infekcija;
– upalnih procesa organa male karlice;
– kompleksna terapija ginekoloških oboljenja;
– povećan krvni pritisak;
– u kompleksnoj terapiji regulacije telesne težine.

UrinoSept kapsule mogu da se kombinuju sa svim lekovima i hranom.

NAZIV PROIZVODA: URINOSEPT kapsule.
Neto količina: 60 kapsula.


 



Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 

JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 



KAKO PRAVILNO KORISTITI URINOSEPT KAPSULE
Način primene: 2 kapsule 3 puta dnevno uz najmanje 150 ml vode ili neke druge tečnosti. Preporučna dužina primene je 7 do 10 dana. Po preporuci ruskog proizvođača upotreba može da se ponovi nakon pauze od 3 dana. Lekar ili farmaceut može odrediti dozu individualno u skladu sa potrebama pacijenta. Preporučen način upotrebe od strane nadležnih institucija RS može se razlikovati od preporučenog načina upotrebe od strane ruskog proizvođača.

NAPOMENE: Pre korišćenja proizvoda poželjno je upotrebiti manju dozu kako bi se uočile moguće individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod nije lek. Fitokompleksi se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu.

KONTRAINDIKACIJE: Nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

UPOZORENjA: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Konsultovati lekara ili farmaceuta u slučaju preosetljivosti na komponente proizvoda, biljke familije Astraceae, apiol, med i pčelinje proizvode, kod osoba sa hipertenzijom, bolestima srca, bubrega, jetre ili dijabetesom, sa hipokalemijom, kod obstrukcije bilijarnog ili intestinalnog trakta, akutne upale žučne kese ili u slučaju aktivnog peptičkog ulkusa, ukoliko ste trudni ili dojite. Od individualnih reakcija preosetljivosti, mogu se javiti gastrointestinalne tegobe, hipertenzija i aritmije. Konsultujte lekara ili farmaceuta pre upotrebe proizvoda.

ROK TRAJANjA: 3 godine od datuma proizvodnje.

NAČIN ČUVANjA: Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na suvom i tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

ISPITIVANjE: Proizvod je laboratorijski ispitan. Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja Instituta za javno zdravlje Republike Srbije i stručnog mišljenja Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakona o sanitarnom nadzoru, Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti dijetetskih proizvoda i odgovarajućim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim propisima. U skladu sa zakonskim propisima Republike Srbije, na pakovanju proizvoda su označene informacije namenjene krajnjem korisniku navedene od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu. Upotrebu kapsula Urinosept je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije kao dodatak ishrani, rešenjem br. 18825/2021 od 09.06.2021. godine.

Poreklo proizvoda: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Rusija.



Ruska apoteka Niš ----

 BILJNA APOTEKA NIŠ --

- SUPER HRANA NIŠ - 

--  tel. +381641137793 ---

 "NATURA KUTAK" - - 

- ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- 

tel. +381665323446

- - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---


UrinoSept mi je promenio život. Milena Bogdanović (50) , herbalista iz Priboja je podelila svoje iskustvo sa nama: “Duži vremenski period imala sam probleme sa urinarnim infekcijama. Povremeno bi se javljali bolovi u donjem delu stomaka i mokrenje je bilo otežano. To je uticalo na moje svakodnevne obaveze. Nisam bila u stanju da redovno odlazim na posao, ostajala bih kod kuće dok bolovi ne prođu. Pila sam antibiotike i problem bi bio rešen jedan kraći period. Međutim, infekcije bi se uporno vraćale. Pre mesec dana, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Osetila sam jake bolove u bešici, donji deo stomaka je bio natečen. Bešika je bila puna a mokrenje je bilo teško i bolno. Dobila sam temperaturu 37,5 i bila sam iscrpljena. Zahvaljujući mom znanju iz oblasti fitoterapije, nakon detaljne pretrage i proučavanja sastava proizvoda dostupnih na tržištu, odlučila sam se za potpuno prirodni preparat UrinoSept ruske biljne farmacije - RuLek. Počela sam da pijem dva puta po tri kapsule dnevno. Nakon tri dana od početka upotrebe, osetila sam poboljšanje. Bešika se lakše praznila, nije bilo pritiska u stomaku, temperatura se vratila na normalnu vrednost. Bolovi su prestali. Kada sam popila preporučenu dozu UrinoSepta otišla sam da uradim kompletnu analizu. Rezultati su bili odlični. Bakterija nije bilo, UZ bešike je bio uredan. Zahvaljujući UrinoSeptu, vratila sam se redovnim obavezama. UrinoSept mi je promenio život i jako sam 

zadovoljna što sam rešila problem potpuno prirodnim preparatom.”

NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 Niš

Najbolja RUSKA APOTEKA NIŠ


Savetovalište! 

Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber




NATURA KUTAK 



JELENA TASIĆ

☎️+381641137793



SALE

☎️+381665323446



Нема коментара:

Постави коментар