петак, 28. јануар 2022.

Ulje smilja Niš - HLADNO CEĐENA ULJA Niš - Ruska apoteka Niš - BILJNA APOTEKA NIŠ - SUPER HRANA NIŠ - / +381641137793 OBILIĆEV VENAC 20 Niš


 









Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

Ulje smilja
Ulje smilja (macerat smilja) podstiče sintezu kolagena i mikro cirkulaciju kože, čime se poboljšava proces obnove ćelija. Pomaže da se zadrži mladolikost i blistavost kože, jer ulje smilja deluje preventivno na proces starenja.

Nakon aplikacije kožu čini mekom, glatkom i elastičnom. Ulje smilja za lice vraća vlažnost koži, sprečava njeno isušivanje i gubitak tonusa. Poboljšanje je vidljivo već nakon prvog nanošenja, a redovnom upotrebom bore čini plićim i manje vidljivim.

Ulje od smilja utiče i na izbeljivanje sunčanih i staračkih pega i fleka na koži. Hidrolat smilja poboljšava efekat ulja i njihovim kombinovanjem postiže se pun potencijal biljke.

Koristi se umesto kreme za lice ili kao dodatak vašoj redovnoj nezi kože. Ulje smilja za kožu najefikasnije je ukoliko se nanese na vlažno lice i blago umasira dok se potpuno ne upije.

Ovaj macerat smilja se koristi kod suve, oštećene i zrele kože kao i za negu kože nekon sunčanja.

Dobija se potapanjem cvetova smilja u biljno ulje slatkog badema.

Nanosi se na vlažnu kožu, a najbolje dejstvo ima kada se koristi u kombinaciji sa hidrolatom smilja.

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helichrysum Italicum Flower Extract


Miris etarskog ulja smilja deluje umirujuće i kao med za dušu je. Pomaže u smanjivanju stresa i korisno je kod svih stanja povezanih sa stresom. Ulje deluje i kao tonik, pa je korisno kod stanja umora.

Pomaže u brzom otklanjanju modrica, bola i crvenila od opekotina. Ublažava svrab, crvenilo i perutanje kod psorijaze, ekcema i drugih oblika dermatitisa. Izvrsno ulje za negu zrele kože, vlaži suvu kožu, podstiče regeneraciju kože, brzo zaceljivanje rana, ožiljaka od akni, apcesa.Smanjuje znojenje i efikasno je kod gljivičnih infekcija kože. Ublažava alergije.

Korisno je za bilo koji kašalj, jer ima antispazmodična i ekspektoransna svojstva.Uklanja sluz iz pluća.Normalizuje varenje, suzbija zagušenja u jetri i slezini, pomaže u regulaciji lučenja žučne kese i pankreasa. Kod dispeptičih poremećaja deluje na smanjivanje grčeva u želudcu.

Ublažava grčeve raznog porekla ( menstralne, migrenozne)  i smanjuje upale kod bolova u leđima, reumatizma, išijasa, sindroma karpalnog tunela.

Smatra se sredstvom za podmlađivanje koje podstiče rast ćelija, obnavljanje tkiva, energizuje organe i čisti meridijane- energetske kanale tela.



Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 



Нема коментара:

Постави коментар