четвртак, 1. фебруар 2024.

Mršavljenje - - - RUSKA i BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 -- "NATURA KUTAK" ® - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---



Po Vašem izboru 

Ove proizvode možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Asortiman čajeva koji podstiču sagorevanje sala na stomaku

Tražite li prirodne načine za podršku u procesu mršavljenja, čajevi su često među prvim izborom. A ovo su najbolji za sagorevanje sala.

Iako čajevi sami po sebi nisu čarobno rešenje za sagorevanje sala neki od njih imaju osobine koje mogu podržati vaše napore ka gubitku težine. Kombinacija odgovarajuće prehrane, redovne fizičke aktivnosti i zdravih navika ključna je za postizanje dugoročnih rezultata.

Važno je naglasiti pre nego što počnete redovno konzumirati velike količine bilo kojeg biljnog preparata, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme da je važno  imati realna očekivanja i shvatiti da nijedan čaj neće sam po sebi čudesno dovesti do toga da izgubite salo na stomaku, već je potrebna celokupna strategija mršavljenja i zdravog načina života.



Zeleni čaj bogat je antioksidansima koji mogu pomoći u ubrzanju metabolizma i sagorevanju masnoća. Prema nedavnoj studiji iz 2022. objavljenoj u International Journal of Environmental Research and Public Health, sudionici koji su konzumirali velike količine zelenog čaja – govorimo o četiri ili više šalica dnevno – imali su 44 % manji rizik od razvoja abdominalne pretilosti od sudionika koji su nisu pili zeleni čaj.

Još jedna studija iz 2009. objavljena u The Journal of Nutrition otkrila je da konzumacija katehina u zelenom čaju – antioksidans koji se nalazi u listovima zelenog čaja – može pomoći u smanjenju trbušne masnoće u kombinaciji s laganim vežbama, kako piše Eat This.


Prateći link kada kliknete na sliku možete saznati više o proizvodu👇 



Fitoslim kapsule su biološki aktivan dodatak ishrani koji ima sposobnost da na prirodan način aktivira metabolizam. U sastavu Fitoslim kapsula se nalaze 100% prirodne komponente koje podstiču proces detoksikacije i oslobađanja organizma od povećane količine naslaga i toksina u crevima kako bi se obezbedilo lakše postizanje vitke i zdrave figure. Lekovito bilje iz Fitoslim kapsula povećava fermentnu aktivnost jetre i na taj način doprinosi boljoj lipidnoj razmeni.


Čaj od đumbira
Đumbir je poznat po svojim termogenim svojstvima, što znači da može povećati termogenezu u telu i potencijalno doprineti sagorevanju kalorija.

Čaj od cimeta
Cimet može pomoći u stabilizaciji nivoa glukoze u krvi i smanjenju žudnje za slatkim, što može biti korisno u kontroliranju težine. Bogat je antioksidansima i može pomoći u smanjenju upale u telu, a može pomoći i u regulaciji nivoa glukoze u krvi kako bi posledično doveo do gubitka težine.

Važno je znati da čaj od cimeta, kao nijedan drugi, neće sam po sebi “sagoreti” salo , ali može biti korita kao podrška zdravom načinu života i procesu mršavljenja. Kombinacija redovne konzumacije cimeta, uključujući i čaj od cimeta, u kombinaciji s pravilnom prehranom i fizičkom aktivnošću može imati pozitivan uticaj na vaše ciljeve mršavljenja.

Crni čaj sadrži kofein i antioksidanse koji mogu pomoći u povećanju energije i ubrzanju metabolizma. Obaveštenje iz 2016. objavljeno u časopisu Molecules pokazuje da polifenoli koji se nalaze u crnom čaju imaju svojstva protiv pretilosti te mogu pomoći u smanjenju telesne težine i visceralne masnoće.

Čaj od lista breze je čaj koji se tradicionalno koristi u  medicini kao podrška procesu mršavljenja. Smatra se da ova vrsta čaja može pomoći u izbacivanju tečnosti i  povećanju metabolizma masti i kontroli težine. Osim toga može poboljšati energetski nivorž i podstaknuti sagorevanje kalorija.

Jedna studija Sveučilišta Tsukuba iz 2020. čak je otkrila da  čaj rastavić povećava razgradnju masnoća za oko 20 %.

Moringa čaj sadrži visoke nutritivne vrednosti koje mogu pomoći u povećanju energije i ubrzanju metabolizma.


         Prateći link kada kliknete na sliku možete saznati više o proizvodu👇                         


Jedna od ključnih komponenti guarana čaja je kofein, koji može pomoći u povećanju energije i poboljšanju mentalne budnosti. Kofein također može imati termogeni efekat, što znači da može povećati termogenezu u telu i tako podstiče sagorevanje kalorija i masnoća.

Takođe, bogat je antioksidansima, koji pomažu u zaštiti tela od oštećenja slobodnih radikala, što znači da podržavaju opšte zdravlje organizma i imunološki sistem.

Čaj od maslačka može pomoći u detoksikaciji jetre i podržati zdravu funkciju probavnog sistema, što može indirektno doprineti gubitku težine. Listovi i koren  maslačka bogati su hranljivim stvarima, uključujući vitamine A, C, K i B kompleks, kao i minerale poput gvožđa, kalcijuma, magnezijuma i kalijuma.

Redovna konzumacija čaja od maslačka može pomoći u detoksikaciji jetre i podržati njeno optimalno funkcionisanje, što može indirektno doprineti procesu mršavljenja.


Čaj od maslačka se tradicionalno koristi u alternativnoj medicini, najčešće se priprema od korena i/ili lišća biljke. Koren se često koristi za podršku radu jetre i žučne kese, dok se lišće koristi kao diuretik. Osim toga, lišće maslačka može se konzumirati kao salata ili kuvano povrće.

Prednosti konzumiranja čaja od maslačka uključuju podršku procesu mršavljenja, smanjenje nadutosti i kontrolu apetita. Takođe se veruje da maslačak može poboljšati probavu, deluje kao diuretik za eliminaciju viška vode i podržava optimalan rad jetre.


Ako Vam se dopao tekst možete ga oceniti na linku ispod
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️




Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 


Нема коментара:

Постави коментар