понедељак, 16. фебруар 2015.

Начини да апсорбујете магнезијум + здравствене користи & Симптоми недостатка




Да ли сте знали да лекови, сиромашни избор хране, алкохола и чак наш свакодневни стрес може исцрпети важне минерале као магнезијум из наших тела?

Већина људи су са магнезијумом мањкави. Ако пијете газиране сокове, једете бели хлеб, бели пиринач, шећер, засићене масноће или другу обрађену храну - Ви сте највероватније са недостатком. Изазов је да се избегну ове намирнице све време. Али, барем можемо заменити потребне витамине и минерале.

Према студији са Универзитета Јужне Калифорније Медицинског факултета, "Магнезијум (Мг) недостатак обично јавља у критичном стању код болести и у корелацији је са већим морталитетом код клиничког исхода интензивне неге (ИЦУ)."

Здравствене предности Магнезијум

Магнезијум је минерал који је неопходан за наш опстанак. Приуштите га као тајно оружје против болести.

Треба нам не само за јаке кости, здрав имуни систем, производњу енергије, он помаже у регулисању других витамина и минерала у нашем телу.

Здравствене предности узимања магнезијума:

Побољшава сан
Смањује стрес
Опушта & опушта мишиће
Детоксикација 
Здрави зуби
ПМС олакшање
Подржава здраво расположење
Многи стручњаци сугеришу  одраслима треба око 1.000 мг магнезијума дневно, иако РРА је између 310-420 мг.  Други фактори које треба запамтити су да постоје добри нивои витамина Д3, витамина Б6 и селена који такође играју улогу у одржавању здравог нивоа магнезијума.

Тешки недостаци могу довести до депресије, остеопорозе, дијабетеса, АДХД, између осталих хроничних болести. Али ево неколико знакова како можете бити сигурни да патите од недостатка магнезијума ...

Знаци недостатка магнезијума:

исцрпљеност
збуњеност
анксиозност
раздражљивост
Не можеш да спаваш
Абнормални ритам срца
грчеви у мишићима
астма
АДХД 
констипација
Главобоља / мигрена
Високи крвни притисак
ИБС
гојазност

Али, једноставно постаје количине магнезијума потребне телу да може само да преокрене многе од ових хроничних болести.

Срећом, прилично је лако добити овај преко потребан  магнезијум са листе намирница које су богате магнезијумом.

Храна сама неће моћи да Вас задовољи у оптималним нивоима магнезијума. Дакле у својој потрази за магнезијумом, будите сигурни да добијете квалитет и  форму. Избегавајте магнезијум карбонат, глуконат и оксид који се обично  налазе у јефтино направљеним суплементима и слабо се апсорбују.

Ево  других начина да апсорбујете магнезијум у своје тело, заједно са квалитетним направљеним  производима за вас, да покушате.

1. Трансдермално Магнезијум Уље 

Трансдермални облици магнезијума су недавно стекли популарност. Лепо је бити у могућности и искористити здравствене користи а употреба може бити вишенаменска. На пример, ово чистог магнезијума Уље  можете користити као уље за масажу! У супротном, можете га једноставно утрљати право на вашој кожи. Неки људи га користе као млеко за тело у њиховом купатилу.

2. Трансдермални Магнезијум Лосион

Може да смирује и хидрира кожу и добијате свој дневни магнезијум све у исто време. са магнезијум лосионом! Можете такође направити ноћни лосион који има мелатонин. Ово је одличан избор за људе који имају осетљиву кожу. То је мало више од благе концентрације, али и даље обезбеђује једнаку корист.

3. Трансдермални Магнезијум гел

Трансдермални магнезијум Гел  је чисто  100%  природно решење за магнезијум хлорид, који долази из висококвалитетних магнезијум соли античког морског дна у Европи. Масирајте гел у наручје  или ногама и можете да га утрљате на било које место упале мишића где га можете имати.

4. Магнезијум је важан за све органе, а нарочито за правилан рад срца, мишића, бубрега, изградњу зуба и костију. Попут неког горива, магнезијум подстиче наш метаболизам и управља мишићима и нервима. Његов недостатак може да доведе до неправилног рада срца, грчења мишића ... Магнезијум има важну улогу у везивању калцијума за кости иу опуштању мишића, учествује у регулисању срчаног ритма и снижавању нивоа холестерола.

Магнезијум се не производи у нашем организму и зато је неопходно обезбедити свакодневни унос у адекватној количини преко хране или воде богате тим минералом.

Намирнице које садрже магнезијум

Магнезијум и исхрани најлакше уносимо кроз зелено поврће, зрна житарица, ораси, соја, пасуљ, кукуруз, месо. Зелено лиснато поврће (кељ, броколи, спанаћ) садржи хлорофил који је нарочито добар извор магнезијума. Вода је значајан извор магнезијума, нарочито у пределима где је вода "тешка", тј. Има повећан садржај минерала.

Препоручена дневне дозе магнезијума за одрасле варирају 310-320 мг за жене тј. 400-420 мг за мушкарце.

Садржај магнезијума у свакодневним намирницама

Намирница / Садржај магнезијума (милиграми на 100 грама намирнице)

сирове семенке бундеве: 530
Бадеми: 300
Бразилски орашчићи: 225
Семенке сусама: 200
Кикирики : 183
лешник: 130- 190
Интегрални пиринач: 110
Интегрални хлеб: 85
Спанаћ: 80
Кувани пасуљ: 40
Броколи: 30
Банана: 29
Кромпир (печени): 25
домаћи кефир са ниским садржајем масти: 17
Млеко: 10
Кукурузне пахуљице: 6


5. Течни Магнезијум за Пиће

Природно је веома популаран антистрес магнезијум за пиће. Само додајте 1-3 кашичице прашка у чаши или шоље и додати око 1 грам топле воде.Мешати док се не раствори. Затим, напуните чашу са топлом водом и уживајте као топлог чаја. То је веган, без глутена и не ГМО! Постоји много других течних  облици магнезијума које бисте можда желели да пробате.

6. суплементи магнезијума

Међутим, постоји много различитих облика који вам могу помоћи осим капсуле. Постоје  жваке, прах, течност и таблете! Погледајте све суплеменате на располагању од природних Здравих Концепта магнезијума пре него што одлучите шта је најбоље за Вас.

Да ли имате своју причу о недостатку магнезијума? Можда здравствени проблем који сте решили са допуном магнезијума? Оставите коментар ако имате нешто да додате!

Магнезијум: Невидљиви Недостатак који би се могао побољшати Здравље


Магнезијум је минерал који користи сваком органу у вашем телу, а нарочито срцу, мишићима, и бубрезима.1 Ако патите од необјашњивог умора и слабости, ненормалног срчаног ритма или чак мишићних грчева и очних трзаја, низак ниво магнезијума може бити крив .

Ако сте недавно смо тест крви, можда претпоставити да ће показати недостатка магнезијума. Али само 1 посто магнезијума у ​​вашем телу се дистрибуира у крви, што једноставно узорак магнезијума из серума магнезијум тестом крви не веома корисна.

Већина магнезијум се чува у својим костима и органе, где се користи за многе биолошке функције. Ипак, сасвим је могуће да буде мањкав и не знам га, због чега недостатак магнезијума је назван "невидљиви недостатак."

По неким проценама, и до 80 одсто Американаца не добијају довољно магнезијума и може бити мањкава. Друго истраживање показује само око 25 одсто одраслих Американаца добијају препоручену дневну количину 310 до 320 милиграма (мг) за жене и 400 до 420 за мен.2

Још више забрињава, конзумирање и ова сума "довољно за одбрану од директну недостатак," наводи се у медицинској и натуропатних доктора.

Магнезијум Недостатак може да изазове 22 медицинских стања



Преузимање Интервју Транскрипт

Магнезијум је често размишљао о првенствено као минерал за ваше срце и кости, али то је погрешно. Истраживачи су сада откривена 3.751 магнезијума-места везивања о људским протеина, што указује да је његова улога у здравље и болест можда био веома ундерестиматед.3

Магнезијум је такође наћи у више од 300 различитих ензима у вашем телу и игра важну улогу у процесима детоксикације вашег тела, што га чини важно за помоћ како би се спречило оштећење од еколошких хемикалија, тешких метала и других токсина. Поред тога, магнезијум је неопходно за:

Активирање мишиће и нерве
Креирање енергију у телу активирањем аденозинтрифосфата (АТП)
Помагање дигест беланчевина, угљених хидрата, масти и
Служи као камен темељац за РНК и ДНК синтезе
Радећи као претходница за неуротрансмитера серотонина као што
Др Декан је студирао и писао о магнезијума за више од 15 година. Најновији додатак њене књиге, магнезијум Мирацле, изашао у 2014. и у њему можете сазнати о 22 медицинских области које недостатак магнезијума окидачи или узроке, а сви су све научно доказано. То укључује: 4

Анкиети и напади панике Астхма угрушци крви
Болести црева Циститис Депрессион
Детоксикација Дијабетес Умор
Болест срца Хипертензија Хипогликемија
Несаница Болести бубрега Болести јетре
Мигрена Мусцулоскелетал услови (фибромијалгија, грчеви, хронични бол у леђима, итд) Нерве проблеми
Гинекологију и акушерство (ПМС, неплодност, а прееклампсија) остеопорозе Раинаудова синдром
Каријес
Рани знаци недостатка магнезијума укључују губитак апетита, главобољу, мучнину, умор и слабост. Недостатак магнезијума може току довести до озбиљнијих симптома, укључујући:

Укочености и пецкање мишићних контракција и грчева Напади
Личност мења абнормални срчаног ритма коронарних спазми
Улога магнезијума у ​​Диабетес, Рака, и Више

Већина људи не размишљају о магнезијума када размишљају о томе како да се спречи хроничне болести, али то игра битну улогу. На пример, било је неколико значајних студија о улози магнезијум има у складу метаболизам раде ефикасно-конкретно у смислу осетљивости на инсулин, глукозе регулације, и заштите од дијабетеса типа 2.

Виши унос магнезијума смањује ризик од глукозе и инсулина метаболизам и успорава прогресију из пред-дијабетеса до дијабетеса у средњим годинама Америцанс.5 истраживача изјавио, "унос магнезијума може бити посебно корисно да надокнади ризик да оболе од дијабетеса, ако сте велики ризик ".

Вишеструки студије су такође показале да већи унос магнезијума је повезан са већом густином коштане код мушкараца и жена, 6 и истраживања из Норвешке је чак пронашао везу између магнезијума у ​​води за пиће и са мањим ризиком од кука фрацтурес.7

Магнезијум може помоћи смањити ризик од рака, а студија објављена у Америцан Јоурнал оф Цлиницал Нутритион показала је да су виши унос магнезијума у ​​исхрани повезане са мањим ризиком од колоректалног туморс.8

Резултати из мета-анализи указао да за сваки 100-мг повећања магнезијум узимања, ризик од колоректалног тумора смањен за 13 одсто, док је ризик од рака дебелог је смањена за 12 одсто. Истраживачи приметио анти-канцер ефекти магнезијум може бити у вези са његову способност да смањи инсулинску резистенцију, што може позитивно да утиче на развој тумора.

Изненађујућих фактори који утичу Иоур Магнезијум Левелс

Морске траве и зелено лиснато поврће попут спанаћа и блитвом може бити одличан извор магнезијума, као и неке пасуљ, ораси и семенке бундеве, попут, сунцокрета, сусама и. Авокадо такође садржи магнезијум. Јуицинг своје поврће је одлична опција да се осигура да добијате довољно од њих у вашој исхрани.

Међутим, већина храна узгајају данас има мањак магнезијума и других минерала, па добива довољно није само ствар једе храну богату магнезијумом (мада ово је важно превише). Према речима др Деан:

"Магнезијум је узгајане из тла много више него калцијума пре ... А сто година, добили бисмо можда 500 милиграма магнезијума у ​​обичном исхраном. Сада имамо среће да 200 милиграма."

Хербициди, попут глифозатом такође делују као хелатора, ефикасно блокирају апсорпцију и искоришћавање минерала у многим намирницама гаји данас. Као резултат тога, може бити тешко наћи заиста храну богату магнезијумом. Кување и обрада додатно исцрпљује магнезијума.

У међувремену, одређене врсте хране могу заправо утицати апсорпцију вашег тела магнезијума. Ако пијете алкохол у вишку, на пример, она може да омета апсорпцију вашег тела витамина Д, која је, опет корисно за апсорпцију магнезијума. Ако једете пуно шећера, то такође може да изазове ваше тело излучивање магнезијума преко ваше бубреге, "што је довело до нето губитак," према др Данине Фруге, ванредни медицински директор у Притикин Лонгевити центру у Флорида.9 следећих фактори су такође повезани са нижим нивоима магнезијума: 10

Превелики унос кофеина или сода
Менопауза
Старији старост (старије особе чешће бити магнезијум мањкава, јер апсорпција смањује са годинама и старије особе чешће узима лекове који могу да утичу на апсорпцију)
Поједини лекови, укључујући диуретике, неки антибиотици (као што гентамицин и тобрамицина), кортикостероиди (преднизон или Делтасоне), антациди, и инсулин
Нездрава пробавни систем, који умањује способност тела да апсорбује магнезијума (Кронова болест, Лики гут, итд)
Калцијум, витамин К2, а витамин Д мора бити усклађена са магнезијумом

Можда се чини као да ти поправи ризике ниске магнезијума једноставно узимањем додатак, али то није тако једноставно. Када узимате магнезијум, треба да размотрите калцијума, витамина Д3 и витамин К2, као, с обзиром да је све деловати усаглашено са једним другим. Повећан ниво калцијума без противтег магнезијума може довести до срчаног удара и изненадне смрти, на пример. Истраживање о палеолита или Цавеман исхране је показала да је однос калцијума према магнезијума у ​​исхрани да су наша тела еволуирала да једе је 1-на-1.11Америцанс уопште имају тенденцију да имају већи однос калцијум-то-магнезијума у ​​исхрани, у просеку око 3.5-то-1.

Ако имате превише калцијума и не довољно магнезијума, ваши мишићи ће тежити да иде у грчу, а то има последице за срце посебно. "Оно што се дешава је, мишић и нерава функција да магнезијум је одговоран за умањена. Ако немате довољно магнезијума, ваши мишићи иду у грчу. Калцијум изазива контракције мишића. Ако сте имали равнотежу, мишићи ће учинити све ствар. Они би се опусти, уговор, а стварају своју активност ", објашњава др Декан.

Када балансирање калцијума и магнезијума, такође имајте на уму да витамини К2 и Д треба размотрити. Ове четири хранљиве материје заједно изврши компликован плес, са једним подржава другог. Недостатак равнотеже између ових нутријената је један од разлога зашто суплементи калцијума су постали повезани са повећаним ризиком од срчаног или можданог удара, а зашто неки људи доживе витамина Д токсичности. Део објашњења за ове озбиљне нуспојаве је да витамин К2 држи калцијум у свом одговарајућем месту. Ако сте К2 мањкава, додао калцијум може изазвати више проблема него што решава, акумулирањем на погрешним местима, као твој меког ткива.

Слично томе, ако се одлучите за оралну витамина Д, потребно је да се то конзумира у вашој храни или узети додатни витамин К2 и више магнезијума. Узимајући мега дозе витамина Д додатака без довољних количина К2 и магнезијума може довести до витамина Д токсичности и недостатка магнезијума симптома, који укључују неприкладан калцификација који може да уништи срце.

Савети за повећање Ваше Магнезијум Левелс

Један од начина да се заиста повећа свој магнезијум, као и многе друге важне биљне хранљиве материје, је по струјног своје зеље. Ја обично пијем једну криглу да једној четвртини свеже зелене поврћа сваког дана, а ово је један од мојих примарних извора магнезијума. Органски производи могу имати више магнезијума ако гаји у хранљивим-богата земљишта, али је веома тешко да бисмо то одредили. Ако се одлучите за допуну, бити свесни да постоје велики број различитих додатака магнезијума на тржишту, јер магнезијум морају бити обавезани да друге супстанце. Једноставно не постоји таква ствар као 100 одсто магнезијума додатак.

Супстанца која се користи у било ком датом једињењу могу да утичу на апсорпцију и биорасположивост магнезијума, и може да пружи незнатно различите, или циљане, здравствене бенефиције. Табела која следи сумира неке од разлика између различитим облицима. Магнезијум тхреонате и цитрат су неке од најбољих извора, као што се чини да продре ћелијске мембране, укључујући иоур митохондрије, што резултира вишим нивоима енергије. Поред тога, она продире свој крвно-мождану баријеру изгледа учинити чуда за лечење и спречавање деменције и побољшавају меморију. Ако узмете додатак, можете користити "тест црева" да се утврди да ли узимате превише магнезијума. Др Декан објашњава: 12

"Најбољи начин да сазнате да ли сте добили довољно магнезијума је" црева теста ". Знаш кад имаш превише магнезијума када ваши столице се олабави. То, у ствари, може бити благослов за људе са констипације ... [што] је један од многих дефицитарних начина магнезијум манифестује. "

Поред узимања суплемената, још један начин да се побољша свој статус магнезијум је да се редовно горке соли за купање и стопала купатила. Горка со је магнезијум сулфат који се апсорбује својим телом кроз ваше коже. Магнезијум уље се такође може користити за локалну примену и апсорпције. Шта год да изаберете суплемент, будите сигурни да би се избегао садржи магнезијум стеарат, заједнички, али потенцијално опасну адитив.

Магнезијум глицинат је Хелирани облик магнезијума који тежи да обезбеди највиши ниво апсорпцију и биолошку и обично сматра идеалан за оне који покушавају да исправе мањак. Магнезијум оксид је не-Хелирани тип магнезијума, везан за органске киселине или масне киселине. Садржи 60 одсто магнезијума, и има столице за омекшавање својства
Магнезијум хлорид / магнезијум лактат садржи само 12 процента магнезијум, али има бољу апсорпцију од других, као што је магнезијум оксид, који садржи пет пута више магнезијум магнезијум сулфата / магнезијум хидроксид (млеко магнезита) се обично користе као лаксатива. Будите свесни да је лако предозирање на њих, тако траје само према упутству
Магнезијум карбонат, који има антацид својства, садржи 45 процента магнезијум Магнезијум таурате садржи комбинацију магнезијума и таурин, аминокиселином. Заједно, они имају тенденцију да се обезбеди умирујуће на вашем телу и уму
Магнезијум цитрат је магнезијума са лимунском киселином, која као и већина магнезијума додатака има лаксатив својства али је добро упија и исплатив Магнезијум тхреонате је новији, настајању тип магнезијум додатка који се појављује обећава, пре свега због његове супериорне способности да продре кроз мембрану митохондрије, и, можда, најбољи магнезијум суплемент на тржишту


Без напора Хеалинг - Један корак по корак

Моја најновија књига, без напора лечи стиже 24. фебруара и компилација најбоље стручне информације које добијају у последње две деценије. Ја сам га организовали у водичу који ће вам помоћи да избегнете многе замке конвенционалном приступу здрављу. Уместо да се ослањају на скупе и потенцијално опасних лекова, ја ћу вам помоћи да без напора да мале промене у шта једете и како живите да остварите своје циљеве здравствене. Обећавам, без напора Лечење није књига која ће вас затрпати. Поврх тога, данас преордеринг књигу имате право да 4 ексклузивних бонусе:

БОНУС # 1:
Ваша шанса да ме види уживо и питајте ми своје здравље питања у четвртак, 26. фебруара у 6:00 пм ЕСТ он Гоогле Хангоутс.

БОНУС # 2:
Снеак Пеек моје нове књиге! Књиге ће бити послат 24. фебруара са почетком, али нећете морати да чека док не стигне за почетак. Бегин читање моју нову књигу одмах са слободног превиев Снеак!

БОНУС # 3:
Моји Најпопуларнији видео интервјуи, све на једном месту. Ја сам саставио 18 од мојих најбољих стручних разговора за вас да гледате и слушате у слободно време, а у удобности сопственог дома или канцеларије.

БОНУС # 4:
Примите 15% попуста следећег Мерцола.цом како. У зависности од вашег налога, уштеда овог једног бонуса само могао више од покрити трошкове ваше књиге!

Алл Ми Профит из ове књиге биће дониран

Тако је. Када наручите копију моју нову књигу муке Хеалинг, да ћете дати много заслужено донацију кључних организација које раде тихо и ефикасно иза сцене да би здравије место на свету за вас, вашу породицу, и вашој заједници .

Међу њима, бићете корист и подршку акције:

Национални Вакцина информативни центар (НВИЦ) - непрофитна организација која има за циљ да спречи повреде вакцине и смрти кроз јавно образовање и брани своје право на избор обавештени.
Органска Потрошачи Удружење (КПЗ) - самоникла јавни интерес организација кампање за здравље, правде, и одрживост и бави безбедности хране, ГМО, индустријског комплекса пољопривредног, здравље деце, и још много тога. САМО САД организација фокусирана на интересима које ти и ја деле!
Потрошачи за Дентал Цхоице - Деца, нерођено, и запослени у стоматолошкој области су посебно осетљиви на живу. Али тако је свако са устима пуним амалгам пломбе (који су 50% живе) у опасности. Потрошачи за Дентал Цхоице ради да би се постепено амалгам коришћење и унапређивање приступа без живе алтернатива.
Флуор акциона мрежа (ФАН) - Међународна коалиција има за циљ окончање воде флуоридацију и да вас упозорава на животну средину и здравље ризика флуорид је. ФАН вас држи информисани о флуорида токсичности, а прати поступака владе да може изложити флуорид.


Нема коментара:

Постави коментар