среда, 8. новембар 2023.

CVEKLA TABLETE Niš-- -BEST SUPLEMENT STORE NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI--- -


cvekla 60 tableta


Opis proizvoda: Komprimat cvekle proizveden je od korena prirodne dehidrirane cvekle i ne sadrži konzervanse. Komprimat korena cvekle ima blagotvoran učinak na organizam i predstavlja bogat izvor prirodnih vitamina i minerala. Cvekla obiluje vitaminima A, C i B, te gvožđem, bakrom, magnezijumom i kalijumom.

                                    

Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

Ako Vam se dopao tekst možete ga oceniti na linku ispod
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️


 cvekla 60 tableta

Opis proizvoda: Komprimat cvekle proizveden je od korena prirodne dehidrirane cvekle i ne sadrži konzervanse. Komprimat korena cvekle ima blagotvoran učinak na organizam i predstavlja bogat izvor prirodnih vitamina i minerala. Cvekla obiluje vitaminima A, C i B, te gvožđem, bakrom, magnezijumom i kalijumom.
Sastojci: Dehidrirani koren cvekle u prahu.
Predviđeni način upotrebe:Minimalna preporučena količina je 3 puta dnevno po 4 dražeje.
Način čuvanja: Čuvati u zatvorenom originalnom pakovanju, na temperaturi do 25 °C. Otvoreno pakovanje čuvati na suvom mestu, max 30 dana.
Namena:Komprimovani prehrambeni proizvod sa hranljivim sastojcima iz korena cvekle blagotvorno deluje na srce, krvne sudove, jetru i ceo probavni sistem i ima snažno antikancerogeno dejstvo. Ovaj proizvod može doprineti procesima detoksikacije organizma, smanjenju holesterola, regeneraciji jetre, snižavanju krvnog pritiska, smanjenju mogućnosti srčanih oboljenja, kod anemije i ateroskleroze što je od značaja za održavanje normalnih metaboličkih procesa i dobrog opšteg stanja i vitalnosti.

Dobrobit korena cvekle lekarima je od davnina bila poznata:

Betacijanin je pigment koji daje cvekli njenu crvenu boju. Ovaj pigment apsorbuje se u krv i povećava njenu sposobnost da prenosi kiseonik i do 400 odsto.
Ima vrlo malo kalorija i to je razlog što je često sastavni deo raznih dijeta za skidanje kilograma.
Cvekla ima sposobnost da utiče na proces starenja koji usporava, a takođe i pročišćava krvne sudove. Gvožđe koje se nalazi u njoj će znatno popraviti krvnu sliku.
Vitamin B12 kojim obiluje ova namirnica učestvuje u pravljenju eritrocita. Jod koji se nalazi u njoj pomaže u borbi sa zakrčenim arterijama. Prebogata je mineralima kalijumom, fosforom, magnezijumom, natrijumom. Ima i mangana, bakra, sumpora, litijuma, kalcijuma, fluora.
Pored toga što ćemo njenom konzumacijom u svakodnevnoj ishrani doprineti gubitku kilograma i mršavljenju, cvekla će zbog svih ovih osobina sprečiti i demineralizaciju kostiju i zuba. Visok sadržaj pektina i celuloze omogućava da povoljno deluje na rad i pokretljivost creva.
Bogata je folnom kiselinom, što može biti korisno kod trudnica jer smanjuje bolest kod novorođenčadi.
Ona je prirodni antianemik, antipiretik, antibakterik, antioksidant, antikarcinom, antisklerotik, detoksikant, diuretik, remineralizant.
Obiluje antikancerogenim materijalima i karotenoidima i sve se češće koristi kod onkoloških problema kao pomoćno lekovito sredstvo jer sve je više studija koji dokazuju inhibirajući efekat ekstakta cvekle na rast tumorskih ćelija.
Cvekla spada u superhranu i jača prirodna lekovita sredstva
Već par hiljada godina narod koristi njena lekovita svojstva. Oni koji je koriste u ishrani često kažu da je cvekla - dar prirode.


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 








Нема коментара:

Постави коментар