уторак, 6. јун 2023.

Biotta BREUSS - BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---

                               

Čuveni BREUSS organski sok
Od sastojaka iz kontrolisane organske proizvodnje
Odličan izvor kalijuma
Bez ikakvih aditiva
Bez soli
                        


     Ruska apoteka Niš --
-- BILJNA APOTEKA NIŠ --
- SUPER HRANA NIŠ - 
--  tel. +381641137793 --
- "NATURA KUTAK" - -
 - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - -
 - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Čuveni BREUSS organski sok
Od sastojaka iz kontrolisane organske proizvodnje
Odličan izvor kalijuma
Bez ikakvih aditiva
Bez soli
Biotta BREUSS organski sok od povrća je kombinacija kalijuma i različitih sokova od povrća. Među sastojcima soka su cvekla, šargarepa, celer, krompir i rotkvica iz kontrolirane organske proizvodnje. Sok je prirodno proizveden, veganski i pažljivo obrađen. Ne sadrži nikakve aditive, čak ni so! Biotta BREUSS organski sok je odličan izvor kalijuma koji blagotvorno utiče na održavanje normalnog krvnog pritiska.




Rudolf Brojs je bio veliki zagovornik  lečenja na prirodan način, a njegov sok se i danas rado pije za jačanje celog tela
Rudolf Brojs je ceo život posvetio prirodnoj medicini. Tokom svoje dugogodišnje karijere, dosta se susretao sa ljudima kojima je dijagnostikovan tumor i kojima je određen period ostatka života. Kada je na jednom internacionalnom kongresu predstavio svoj čudesni napitak, mnogi stručnjaci su bili skeptični, međutim, pacijentima koji su konzumirali ovaj napitak, imuni sistem im je znatno ojačao pa se opšte stanje brzo poboljšalo. U čemu se zapravo sastoji Brojsova dijeta?

Brojsova dijeta

Brojsova dijeta je specijalna dijeta koja traje 42 dana, a koja za osnov ima konzumiranje isključivo zelenog čaja od napitaka i cveklu kao oslonac ishrane u ovoj dijeti. Osim za ljude kojima je dijagnostikovan tumor, i za ostale je Brojsova dijeta jako korisna jer sadrži puno materija koje su prirodni antioksidansi, te će se vaše telo rešiti slobodnih radikala, štetnih jedinjenja i poboljšati varenje.

Brojs se vodio teorijom da se tumorske ćelije hrane proteinima iz čvrste hrane, a da će materije iz tečnosti usporiti rast tumorskih ćelija, dok će zdrave ćelije dobijati hranljive supstance.

Međutim, treba imati u vidu da Brojsova dijeta nije uvršćena u naučno priznate studije, tako da se pre same upotrebe, treba posavetovati sa lekarom da ne bi došlo do neželjenih efekata, jer usled konzumiranja isključivo tečnosti, može doći do neželjene neuhranjenosti i malaksalosti.

Recept za Brojsov sok

Sastojci:

1 organska cvekla (55% soka)
1 organska šargarepa (20% soka)
1 organski štap celera (20% soka)
1/2 organskog krompira (3% soka) (krompir nije obavezan sastojak osim kod tumora jetre gde je neophodan)
1 organska rotkvica (2% soka)
Način pripreme i konzumacija:

Stavljajte u sokovnik jednu po jednu namirnicu i fino izmiksujte. Čaša soka se konzumira oko 30 minuta! To znači da se svaki gutljaj obavlja polako, osoba treba da se trudi da što duže zadržava sok u ustima ne bi li se što bolje razgradio radom pljuvačnih žlezda.

Brojsov sok se konzumira 42 dana. Nakon toga je potrebno 42 dana da bi se osoba vratila postepeno na čvrstu ishranu.

Ako pogledate recept, primetićete da se Brojsov sok sastoji od povrća koja su siromašna glukozom. Brojs se prilikom sastavljanja recepta oslonio na teoriju da se ćelije tumora hrane glukozom, dok zdravim ćelijama nije potrebna velika količina glukoze za normalno obavljanje funkcija.

Neželjeni efekti Brojsove dijete jesu glavobolja i malaksalost koji mogu da se preveniraju. Pre nego što se započne Brojsova dijeta, pacijent treba da pripremi organizam na ovako strog režim, tako što će postepeno izbacivati sve namirnice koje su siromašne vlaknima ili bogate glukozom.

Brojsova dijeta za mršavljenje

Jedini sastojak Brojsove dijete koji treba isključiti ukoliko se Brojsova dijeta želi koristiti za mršavljenje jeste krompir koji je bogat ugljenim hidratima. Ostale namirnice poslužiće kao vrsta laksativa. Cvekla, celer i rotkva detoksikuju organizam tako što masne kapljice razgrađuju vlaknima kojima su bogati, tako da podstiču pokretljivost creva, obezbeđuju redovno pražnjenje creva i podstiču ubrzano varenje.

Brojsova dijeta za mršavljenje ima jednu manu a to je što osobe često mogu da osete malaksalost ili osećaj gladi jer su ove namirnice siromašne sastojcima koji izazivaju sitost.

Brojsov čaj

Rudolf Brojs je bio jedan od onih stručnjaka koji su žalfiju dizali na pijadestal. Čaj od žalfije je, po Rudolfu Brojsu, magičan čaj koji leči sve bolesti. Brojsov čaj se sastoji od 4 sastojka a to su: žalfija, matičnjak, nana i kantarion.

Iako se žalfija koristi sveža za upale grla, kada želimo da je konzumiramo kao čaj, kuvanjem od 3 minuta odstranjujemo eterična ulja koja su pogodna samo za zdravlje grla. Žalfija uspešno leči probleme sa grlom, jetrom, želucem i nadimanjem.

Matičnjak odlično deluje na centralni nervni sistem i pozitivno utiče na rad srca. Nana nas oslobađa nadimanja i potpomaže varenju a kantarion jača imuni sistem.

Za razliku od Brojsovog soka, Brojsov čaj ima manje kontroverznu primenu, jer nema neželjenih efekata.

Brojsov čaj odlično detoksira organizam, jača kardiovaskularni sistem, ima odličan antikancerogeni efekat (po Brojsu), čisti disajne puteve i olašava pušačima da ostave cigarete, suzbija pojavu kamena u bubregu, jača imuni sistem i olakšava želudačne tegobe. Mnogi korisnici Brojsovog čaja su istakli da im je Brojsov čaj pomogao i kod hormonalnih problema, kod problema sa prostatom i u borbi protiv alergije.

Ipak, i pored svog odličnog dejstva na organske sisteme, Brojsov čaj se ne preporučuje u trudnoći.

Priprema Brojsovog čaja:

Sipajte pola litra vode na šporet da se ključa. Zatim u nju stavite 1 kašiku žalfije. Ostavite da ključa tako tačno 3 minuta.

Nakon 3 minuta, skinite šerpu sa rerne i dodajte po prstohvat nane, matičnjaka i kantariona.

Zatim čaj ostavite da odstoji 10 – 15 minuta. Nakon toga, procedite čaj a zatim sipajte u 2 posude po 250 mililitara. Jednu dozu popijte pre doručka, a drugu možete piti uveče pre spavanja, ili pre večere. Brojsov čaj isključivo pripremajte u emajliranoj posudi.

Brojsova dijeta terapija za rak uključuje i kompletnu “rak dijetu” i kompletan “rak tretman”.

Brojsova dijeta terapija za rak je vrlo stroga dijeta voća, povrća i biljaka koje osoba uzima u tečnom obliku tokom 42 dana. Zbog toga što ćelije raka imaju veoma drugačiji metabolizam od normalnih ćelija, Brojsova dijeta je dizajnirana da izgladni ćelije raka do smrti tako što će uskratiti bilo koje proteine iz čvrste hrane. Ali dijeta ne šteti normalnim ćelijama.

Brojsova dijeta za rak
brojsova dijeta za rak
Knjiga u kojoj je detaljno objašnjena Brojsova dijeta, The Breuss Cancer Cure (Breuss lek za rak), prodata je u preko 900,000 kopija, prevedena je u pet jezika, i tvrdi da je dovela do preko 45,000 svedočenja od izlečenih bolesnika. I knjiga i dijeta se i dan danas aktivno koriste. Knjigu je napisao Rudolf Breuss.

Brojsova dijeta je bazirana na postu od 42 dana, ali definicija “posta” koji se koristi u Brojsovoj dijeti zapravo uključuje odredjene vrste hrane, kao što je sveže voće i sokovi od povrća, sve to konzumirano u tečnom obliku. Teorija je da ćelije raka mogu preživeti samo na proteinima iz čvrste hrane. Stoga, ako pijete ništa osim soka od povrća i čajeve 42 dana ćelije raka će izumrti dok će normalne ćelije nastaviti da napreduju.

BROJSOV SOK od povrća se sastoji od 55 procenata korena cvekle, 20 procenata šargarepe, 20 procenata korena celera, 3 procenta živog krompira, 2 procenta rotkvice… Krompir se stavlja po izboru osim kod pacijenata sa rakom jetre gde krompir ima važnu ulogu.

Njegova knjiga zapravo govori o više bolesti. (Beleška: ovo je vrlo uprošćeno objašnjenje, treba pročitati knjigu.)

Ako pogledate formulu Brojsovog soka tokom posta, primetićete da praktično uopšte nema glukoze niti drugih šećera u formuli. Kako je njegova dijeta verovatno razvijena putem pokušaja i grešaka, zanimljivo je da je evoluirao do toga da isključi voćne sokove i sadrži bukvalno 0 glukoze ili drugih šećera. Verujemo da dijeta radi iz drugačijeg razloga nego što je Brojs mislio. Mislimo da radi zato što su ćelije raka izuzetno neefikasne u preradjivanju glukoze i drugih šećera i zato formula bukvalno izgladnjuje ćelije raka do smrti uskraćivanjem glukoze i drugih šećera. Normalne ćelije mogu preživeti sa puno manje glukoze i drugih šećera zato što su mnogo efikasnije u preradjivanju istih.



Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 






Нема коментара:

Постави коментар