четвртак, 1. јун 2023.

ČIJAVANPRAŠ Niš -AYURVEDA centar Niš--BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---

                               


                         ČIJAVANPRAŠ 500G GOODCARE

Čijavanpraš– riznica zdravlja, vitalnosti i dugovečnosti.

Čijavanapraš spada u red najprodavanijih i najšire korišćenih kako u Indiji, tako i u celom svetu. Nastao je pre više od 3000godina. Prema izvornom ajurvedskom tekstu, čijavanapraš je „najbolji  naročito za smirivanje kašlja i astme. On hrani i jača slabe, stare, ranjene i decu u razvoju." Korišćenjem  „osoba stiče jak intelekt, pamćenje, telesnu lepotu, dobro zdravlje, dugovečnost, snagu čulnih organa, veliko zadovoljstvo u društvu suprotnog pola."




   Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


ČIJAVANPRAŠ 500G GOODCARE


Posebno je korisno kod kašlja i dispnoje, za stare, bolesne i istrošene osobe kao i za razvoj dece. On smiruje hrapavost glasa, grudne bolesti, srčane bolesti, krvne bolesti, žeđ i probleme urina i semena. Treba da se uzima u dozi koja neće poremetiti varenje.

Upozorenja i ograničenja upotrebe:

Proizvod ne treba da koriste trudnice, dojilje, žene koje planiraju trudnoću, osobe sa povišenim krvnim pritiskom, bolestima srca, bubrega, jetre ili žučne kese u slučaju na poznate preosetljivosti na bilo koji sastojak  proizvoda, med i druge pčelinje proizvode. Ne preporučuje se primena kod dece i adolescenata mlađih od 18 godina. Ukoliko koristite bilo kakve lekove posavetujte se sa lekarom pre primene ovog proizvoda sa nekim lekovima.

Proizvodnja i sastav čijavanapraša

Čijavanapraš se proizvodi po strogoj ajurvedskoj proceduri, u tri faze koje teku paralelno. Najveća ajurvedska kompanija na svetu – BAIDIJANAT, koristi 52 biljke koje se posebnim postupkom pretvaraju u pekmez u kome značajnu ulogu imaju još i med, nerafinisani šećer od trske, gi maslac i susamovo ulje. Iz ovoga se dobija slatko – ljuta pasta tamne boje izuzetnih bioloških i prehrambenih vrednosti.

Čijavanapraš – nutritivni pregled

Svakih 15grama sadrži:

Energenti  44 kilo kalorija

Šećeri 10grama

Masnoće nezasićene 0, 48grama

Masnoće zasićene 0, 23grama

Holesterol< 1, 2grama

Belančevine 0, 2grama

Vitamin C (nevezan)1 miligram

Gvožđe 3, 2 miligrama

Kalcijum 12 miligrama

Fosfor7, 5 miligrama

Antioksidantska snaga

Ekvivalent 500 mg. C vitamina

Sveukupne dobrobiti čijavanapraša

Jača imuni sistem i povećava otpornost protiv bolesti.

Pomaže duhu i telu da se prilagode različitim klimatskim promenama i uslovima. Daje energiju i vitalnost. Jača organizam u borbi protiv čestih prehlada i kašlja. Pomaže duhu i telu da nadvladaju stres.

Uklanja posledice stresa, depresije, sindrom hroničnog umora.

Štiti telo od oksidativnih promena izazvanih slobodnim radikalima.

Sprečava infekcije i nazeb. Pomaže da se poboljša kvalitet života kod alergijskih stanja, naročito kod astme. Poboljšava probavu i rad creva.

Podstiče rad jetre. Pomaže adaptaciji dece u teškim uslovima i rast dece koja zaostaju u razvoju. Poboljšava pamćenje. Smanjuje rizik pušača (rak pluća i srčane bolesti). Dodatak ishrani kod zračenja i hemoterapije.

Informacije za potrošače. Opipljive koristi:

Više energije.Manja osetljivost na prehlade i kašalj.Lakše kretanje uz stepenice.Olakšano disanje

Koliko dugo da koristite

Možete ga koristiti celog života. U Indiji se koristi tokom cele godine, naročito u hladnijim oblastima.Značajne dobrobiti se osećaju posle 2 ili 3 meseca redovne upotrebe. Ko može da koristi čijavanapraš?

Bilo ko, stariji od jedne godine (ne dijabetičari).

Koliko uzimati

Odrasli – oko 5 do 15grama (1 – 2 kašičice) 2 puta dnevno, sa malo tople vode.

Način upotrebe:Jednu čajnu kašičicu treba uzimati dva puta dnevno – ujutro na prazan stomak i uveče pre spavanja. Radi potpunijeg usvajanja, treba ga uzimati sa čašom tople vode.


Chiavanprash je biljni tonik koji se obično koristi u ajurvedskoj medicini. Rane studije  pokazuju da može zaštititi kognitivne funkcije pomažući pamćenju.

Formalne studije na ljudima su retke. Nema dovoljno dokaza da se utvrdi da li je Chiavanprash efikasan ili od pomoći u upravljanju simptomima MS. Međutim u tretmanima je pouzdan dodatak terapiji MS-a. 


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 




Нема коментара:

Постави коментар