субота, 14. мај 2016.

Никада више не идем у кревет без стављања лимунове коре на пете


Зиме може бити тешко на ногама, испуцале пете, суву и грубу кожу, што може представљати проблем једном летњих удараца у и морамо да почнемо ношење отворене ципеле. То је када почнемо да питате шта је најбољи начин да се отараси закрпе на ногама и добродослице лета у стилу. Да идемо у салону лепоте и имају педикир или треба да покушамо да побољшамо наш стање код куће? Да ли је могуће да наша стопала изгледају мекани и добро склони без троши на стотине на професионалну негу стопала?

Ако се борите са овим питањима, као да си среће - ми смо нашли савршено решење које ће ставити тачку на све ваше проблеме и дати вам жељени изглед у кратком времену. Све што треба да урадите је да отворите фрижидер и извадите 1 лимун! Да, то је тачно, лимун, односно њихова кора је савршен лек за испуцале пете и то је најлакши третман сте икада прочитали о.

Изаберите од лимуна који је довољно велики да може да се покрије своју пету и исећи га на пола. Скуеезе сок и да само преостали кору. Можете користити сок да направи лимунаду и уживајте док сте склони ноге. Стави половину на једној пети и друге половине коре на другој пете. Проверите да ли сте га стави на најгрубљи закрпе и ставити на чарапу на врху, тако да може да га задржи на месту. Можда ће бити забавно у почетку, али ћете се навићи на то. Оставите лимунову кору најмање сат времена, а можда чак и најбоље бити ако га оставити да делује преко ноћи тако да може имати пуни ефекат. Приметићете значајна побољшања следећег јутра и након неколико третмана ноге ће постати мека и добро склони, спреман за омиљене сандале.

Пробајте и видећете и сами, нећете потрошити још један долар на оне скупе педикир и производа за негу стопала. То је најјефтинији и најефикаснији решење тамо.

Нема коментара:

Постави коментар