понедељак, 19. децембар 2022.

TIREOVIT kapsule Niš - Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI


Tireo-Vit je prirodni preparat za rada normalizaciju štitne žlezde, koji vraća nivo hormona T3 i T4. Biokompleks je efikasan i kod hipertireoze i kod hipotireoze. Pomaže i kod upale štitne žlezde – tiroiditisa. Jača imuni sistem, uklanja toksine, pomaže u sprečavanju koronarne srčane bolesti, osteoporoze, hiperkalcemije, poboljšava rad gastrointestinalnog trakta i povećava ukupni tonus.

Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20TIREO VIT je 100% prirodni preparat za štitnu žlezdu univerzalnog delovanja.
Pomaže uspostavljanju hormonalne ravnoteže i vraćanju dobrog zdravlja i kod
hipotireoze i kod hipertireoze. Ovo je prva prilika za obnavljanje i održavanje zdravlja
najvažnijeg endokrinog organa. Nema rizika od predoziranja i neželjenih efekata.

Prednosti preparata TIREO VIT
Moćni biljni trio koji pomaže štitnoj žlezdi

- Zbog prirodnog biljnog sastava Tireo-Vit ima blaži fiziološki efekat na štitnu žlezdu i endokrini sistem;

- Obnavlja i održava normalan nivo hormona T3 i T4 (konkurenti u osnovi imaju samo T4). Prisustvo stimulacije proizvodnje hormona T3 je glavna konkurentska prednost;

- Nema neželjenih efekata, preparat je netoksičan;

- ima dodatne pozitivne efekte - održavanje imuniteta, sprečavanje niza bolesti;

Sastav preparata TIREO VIT (205 mg)
Rizomi sa korenima Petoprsnice bele (krioprah) (50 mg)
Alga Laminarija (krioprah) (10 mg)
Biljka ehinacea purpurna (krioprah) (10 mg)
Preporučuje se :
za prevenciju poremećaja štitne žlezde (tirotoksikoza, hipertiroidizam, hiperplazija, hipotiroidizam);
osobama sa mentalnim i fizičkim umorom, poremećajima pažnje, pamćenja, astenijom, stresom, depresijom, poremećajima spavanja;
sa sklerotičnim senilnim promenama sa godinama;
za prevenciju i kao deo složene terapije kardiovaskularnih bolesti;
prilikom planiranja trudnoće, smanjuje verovatnoću rađanja dece sa mentalnim smetnjama;
za prevenciju u kompleksnoj terapiji kardiovaskularnih bolesti gastrointestinalnog trakta;
Srce Tireo-Vit-a – legendarna Petoprsnica bela ili Bela steža
Farmakološko srce Tireo-Vita je Petoprsnica bela. Bukvalno oživljava štitnu žlezdu kod guše, hipertireoze, tirotoksikoze, hipotireoze i tiroiditisa. Njene bioaktivne supstance utiču na sve veze u razvoju ovih endokrinih bolesti. Triterpenski glikozidi doprinose strukturnoj obnovi štitne žlezde, a flavonoidi poboljšavaju njeno, krvosnabdevanje, mikrocirkulaciju i metabolizam, ublažavaju upalu. Tanini uklanjaju radionuklide, teške metale i toksine. Fenolkarboksilne kiseline inhibiraju mutageni efekat štetnih faktora. I jodna kiselina, jod, selen, cink i drugi makro- i mikroelementi potrebni su za stabilnu sekretornu aktivnost.

Samo ovo sveobuhvatno poboljšanje tela omogućava vam vraćanje hormonske ravnoteže. Zahvaljujući Petoprsnici beloj, u slučaju hipotireoze, povećava se proizvodnja T4 hormona i, što je najvažnije, aktivnijeg hormona T3. A sa hipertireozom i tireotoksikozom, naprotiv, izlučivanje ovih hormona se smanjuje na normalno.

Snažno tireoprotektivno dejstvo Petoprsnice bele, dokazali su stanovnici beloruskog Polesja. Od strašnih posljedica černobilske nesreće – nodularne guše i raka štitne žlijezde - bili su zaštićeni tradicionalnim čajem za ovaj region od Petoprsnice bele. A u susednim oblastima ove dijagnoze su odnele hiljade života.

Nisu svi preparati od Petoprsnice zaista efikasni. Dakle, neki proizvođači koriste ne samo korijenje, već i lišće sa stabljikama. A vrednost biljnih materijala naglo pada. Uostalom, samo rizomi sa korenima akumuliraju jedinjenja potrebna za štitnu žlezdu, i to u dovoljnim količinama - tek od pete godine života biljke! Vlastita plantaža Petoprsnice u ekološki čistom području omogućava proizvođaču Tireo-Vita da pažljivo kontroliše njen uzgoj i blagovremenu pripremu biljnog materijala.

Ništa manje važno nije prisustvo u pripremi svih bioaktivnih supstanci iz korijena petoprsnice. Napokon, tiroprotektivni efekat otkriven je u većini njegovih komponenti.

Da li se sve to bogatstvo nalazi u ekstraktu?
Ne! Ali većinu proizvođača koristi ekstrakt - ekstrakt samo jednog dela supstanci. I samo krioprerađivanje vam omogućava da sačuvate celokupnu masu hranljivih sastojaka. Takođe to se i koristi u proizvodnji Tireo-Vita. To je razlog zašto Petoprsnica u sastavu „Tireo-Vita“ ima i regenerativno, protivupalno i antioksidativno, i detoksifikaciono, i antitumorsko delovanje!

Organski izvor joda i drugih minerala-Alga Laminarija
Minerali su izuzetno važni za štitnu žlezdu. Jod je deo hormona T3 i T4. Zbog toga kada je njihov nivo nizak lekari preporučuje jod. Ali koji? Neorganski radioaktivni! Upravo se ovaj oblik, u tragovima, koristi se kao lek. Smanjivanjem sekrecije hormona štitne žlezde to, međutim, dovodi do atrofije štitne žlezde. A sam pacijent postaje izvor zračenja.

Organski jod, kao deo biljnih ćelija, je sasvim druga stvar. On je netoksičan i lako je dostupan za apsorpciju bez rizika od predoziranja, dok neznatan višak doze neorganskog joda dovodi do invalidnosti. Nedostatak prirodnog joda u hrani služi kao podsticaj za razvoj ogromnog broja bolesti štitne žlezde.

Za razliku od svog anorganskog, organski jod nije opasan za tireotoksikozu, jer se njegov višak lako uklanja iz tela. A održavanje normalnog nivoa joda važno je i za hipo- i hipertireozu. Stoga je „Tireo-Vit“, koji sadrži malo joda u Petoprsnici beloj, takođe obogaćen još i algom Laminarijom..

Ova morska trava je pravi rekorder po sadržaju joda (do 1% suve težine). Takođe je izvor selena, cinka i mangana - važnih učesnika biohemijskih procesa u štitnoj žlezdi. Uz to, alge poput petoprsnice vežu i uklanjaju teške metale soli, toksine i radionuklide iz tela.

Echinacea purpurea je pozvana da pojača efekat Petoprsnice i alge Laminarije. Takođe ima detoksikacioni i radioprotektivni efekat. Ali njegov najdragoceniji efekat je obnavljanje i snažna podrška imunološkog sistema. Napokon, endokrini poremećaji stalno dovode do smanjenja metabolizma i slabljenja imuniteta.
Ehinacea je poznati imunostimulator. Pomaže u povećanju aktivnosti makrofaga - boraca sa tumorskim i zaraznim procesima na ćelijskom nivou.Njegova protivupalna svojstva neprocenjiva su u borbi protiv tiroiditisa - zapaljenske autoimune bolesti.

Petoprsnica bela (bela steža), alga Laminarija i Ehinacea formiraju snažan biljni trio zaštitnika štitnjače. Njihova sposobnost da obnove funkciju štitne žlezde nastaje zahvaljujući komplementarnom dejstvu i fino uravnoteženoj formulaciji. A maksimalna biološka aktivnost sve tri biljke u sastavu Tireo-Vita obezbeđena je pažljivom tehnologijom za obradu biljnih materijala - kriomlevenjem. „Tireo-Vit“ će vam pomoći da ne samo vratite ravnotežu hormona štitnjače, već i neutrališe efekte štetnih faktora tako da bolest zauvek zaboravi povratni put.

Doziranje
Odraslima 3 tablete 3 puta dnevno u toku obroka. Trajanje terapijskog kursa je 6-9 meseci.Ne koristiti duže od 10 dana u kontinuitetu. Napraviti pauzu do 1 nedelje i ponovo nastaviti.

U prisustvu nepovoljnih faktora okoline koji utiču na štitnu žlezdu, preporučuje se profilaktički unos 2 tablete noću.

Mehanizam delovanja preparata Tireo Vit:
Održava normalne nivoe hormona T3 i T4
Jedinstvenost preparata je u tome što se uspešno koristi i za hipotireozu i za hipertireozu. Zahvaljujući jodu koji se nalazi u algama i petoprsnici beloj, proizvodnja hormona štitnjače tiroksin (T4) se normalizuje . A povećanje nivoa selena (koji ulazi u sastav Petoprsnice bele i Ehinaceje) podstiče rast trijodtironina (T3) .Uzgred, za ljude je drugo važnije, jer se u telu mnogo aktivnije ponaša.

Međutim, nedostatak tiroksina dovodi do hipotireoze, što izaziva niz neprijatnih simptoma: umor, nizak krvni pritisak, punoća. U ranom detinjstvu može se razviti kretenizam, a u odrasloj dobi kršenje metabolizma proteina i bolest – miksedem.

Istovremeno, povećana proizvodnja tiroksina opasna je i dovodi do hipertireoze, što često dovodi do Bazedove bolesti i bolesti srca, oštećenja pamćenja i govora. Prema tome, količina T3, kao i njegov aktivni oblik (T4), treba da budu strogo unutar fiziološke norme.

Zbog toga je za vraćanje sigurnog nivoa hormona štitnjače bolje koristiti prirodne preparate. Jedan od njih je bio-kompleks Tireo-Vit .

Antitoksični efekat
Ne može se zanemariti antitoksični efekat Echinacea purpurea koja je sastavni deo Tireo Vit-a . Njena dijetalna vlakna (inulin) pomažu u uklanjanju otrovnih materija. Takođe, biljka smanjuje razorno dejstvo radijacije. Japanski naučnici zaključili su da ova biljka pomaže da se zaustavi leukopenija izazvana radijacijom i da ima blagotvoran uticaj na limfocite i monocite. Njegova upotreba dovela je do bržeg obnavljanja broja krvnih zrnaca.

Stimuliše imuni sistem
Tireo-Vit stimuliše imuni sistem zbog nekoliko faktora. Prvo, poboljšava se rad štitne žlezde, što generalno ima pozitivan uticaj na organizam. I drugo, komponente biokompleksa direktno utiču na imune ćelije, povećavajući njihov broj. I ovde zajedno deluju dve komponente: Ehinacea i alge Laminarija. Naučna zajednica ne dovodi u pitanje imunomodulatorni efekat prve.

Tireo Vit pomaže u prevenciji u onkologiji
Preparat Tireo-Vit je takođe odličan za prevenciju raka. To je posledica uključivanja u njega Ehinacee purpurne. Biljka ima dosta selena, a ovaj element u tragovima poznat je po svom antitumorskom efektu.

Prevencija mentalnih poremećaja kod potomstva
Lapčatka bela i alga Laminarija su pouzdani saveznici u preparatu Tireo-Vit , eliminirajući stanje nedostatka joda. Njegov prijem će pomoći da se izbegne zaostajanje u mentalnom razvoju potomstva, ili drugim rečima, kretenizam. Ova bolest se smatra endokrinom i obično se formira kod deteta zbog nedostatka joda tokom trudnoće.

Adaptogeni i antioksidativni efekti. Smanjenje anksioznosti
Pored činjenice da Lapčatka bela normalizuje stanje štitne žlezde, povećava sposobnost tela, pomažući mu da se prilagodi stresu. Ovaj zaključak doneo je doktor farmaceutskih nauka A.N. Šikov sa kolegama koji su proučavali adaptogena svojstva biljke.

Normalizuje metaboličke procese, štiti kosti i srce
Poremećaji štitne žlezde manifestuju se ne samo smanjenjem funkcije ovog organa, već utiču i na koštani, kardiovaskularni, probavni i nervni sistem. Sa tireotoksikozom se često formira patologija poput hiperkalcemije . To se dešava u 15-20% slučajeva. A kada je metabolizam kalcijuma poremećen, mineral kostiju počinje da se taloži u tkivima i organima. Pogotovo su jako pogođeni bubrezi i pluća. Pored toga, višak hormona T4 stimuliše oslobađanje kalcijuma iz kostiju, što preti osteoporozi.

Hiperkalcemija takođe može izazvati giht, pa se upala zglobova često smanjuje kada se štitna žlezda oporavi. U Centru za osteoporozu u Penzi IIV sprovedeno je i istraživanje o preparatu Tireo-Vit. Uzeli su ga pacijenti sa patologijom štitnjače i hipermineralizacijom. Utvrđeno je da uzimanje biokompleksa rešava naslage soli u mekim tkivima.

To ide u prilog činjenici da Tireo-Vit poboljšava metabolizam. Jod, B-vitamini i šećerni polisaharidi alge poboljšavaju metaboličke procese. Hipolipidemijski efekat ove biljke je više puta dokazan. Zbog toga će redovan unos suplementacije smanjiti nivo holesterola, što predstavlja prevenciju srčanog i moždanog udara.

Tireo-Vit je prirodni preparat za rada normalizaciju štitne žlezde, koji vraća nivo hormona T3 i T4. Biokompleks je efikasan i kod hipertireoze i kod hipotireoze. Pomaže i kod upale štitne žlezde – tiroiditisa. Jača imuni sistem, uklanja toksine, pomaže u sprečavanju koronarne srčane bolesti, osteoporoze, hiperkalcemije, poboljšava rad gastrointestinalnog trakta i povećava ukupni tonus. Posebno je koristan za stanovnike regiona koji su ekološki ugroženi.

Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) Нема коментара:

Постави коментар