субота, 9. март 2024.

IMMUNE RENEW - NOW Niš - BEST SUPLEMENT STORE - SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 -- "NATURA KUTAK" ® - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---

   


"NATURA KUTAK" ®

 Obnavljanje imuniteta




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

Immune Renew je formula za stimulaciju imuniteta. Bazira se na standardizovanom ekstraktu astragalusa (kozinac) i zaštićenoj mešavini osam vrsta organski gajenih lekovitih gljiva sa visokom koncentracijom 1,3 i 1,6 betaglukana, značajnih za imunološki odgovor organizma. Beta-glukani su polisaharidi koji se dobijaju iz zidova ćelija lekovitih gljiva, koje se u Kini i Japanu koriste u medicinske svrhe.

Preparat Immune Renew uključuje: ćuranov rep (lat. Trametes versicolor), sunčanicu (lat. Agaricus blazei), maitake ili zec gljivu (lat. Grifola frondosa), kordiceps (lat. Cordyceps sinensis), felinus (lat. Phellinus linteus), igličar (lat. Hericiumerinaceus), reiši (lat. Ganoderma lucidum) i šitaki (lat. Lentinula edodes).

Svaka od ovih gljiva može da ima drugačiji efekat: jedna može da stimuliše T-ćelije, druga da uništava bolesne ćelije i podstiče imunološku reakciju, neke imaju pozitivno dejstvo na zdravlje jetre i podstiču normalan rast i razvoj ćelija i održavaju zdrav nivo holesterola i triglicerida.

Pored beta-glukana, gljive su i dobar izvor polisaharida i terpenoida, koji mogu da deluju kao blagi antikoagulanti. Kozinac (lat. Astragalus membranaceus) sadrži jedinjenja koja snažno podržavaju imunitet, između ostalog i povećanjem broja T-ćelija, koje uništavaju bolesne ćelije. Ekstrakt je standardizovan i sadrži 70% polisaharida.

Immune renew mogu da uzimaju svi koji žele zdrav imunitet, osobe na niskokaloričnim dijetama, kao i one koje u ishrani nemaju zastupljene integralne žitarice, pa hranom unose malo beta-glukana. Ova formula je pogodna za vegetarijance i osobe koje redovno poste. Lekovite gljive kao dijetetski suplementi mogu se koristiti samo u slučaju kad ne postoji alergija na gljive ili sireve, ne treba da ih koriste trudnice, žene koje doje, niti u kombinaciji sa lekovima za autoimune bolesti i sa antikoagulantima.

Immune Renew može da se uzima kao dodatak ishrani za:

  • snižavanje holesterola i triglicerida
  • stimulaciju imuniteta, a tako i na unapređenje opšteg zdravlja

Supplement Facts

Serving Size:

1 Veg Capsule

Servings Per Container:

90

Description

Amount per Serving

% Daily Value

Organic Mushroom Blend(Optimal Mycelial BioMass) [Blend of Trametes

versicolor (Turkey Tails), Agaricus blazei (Sun Mushroom),Grifola frondosa (Maitake), Bionectria ochroleuca

(Cordyceps sinensis Mushroom), Phellinus linteus,Hericium erinaceus (Lion’s Mane), Ganoderma lucidum

(Reishi) and Lentinula edodes (Shiitake)]

(Has naturally occurring Polysaccharides)

200 mg

*Daily Value not established.

Astragalus Root Extract(Astragalus membranaceous) (min. 70% Polysaccharides)

200 mg

*Daily Value not established.

Other Ingredients: Hypromellose (cellulose capsule), Microcrystalline Cellulose, Cassava Maltodextrin, Ascorbyl Palmitate and Silicon Dioxide.


Ako Vam se dopao tekst možete ga oceniti na linku ispod
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️




Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 


Нема коментара:

Постави коментар