четвртак, 4. март 2021.

Floradix Gallexier - SALUS - NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 - 0184245096

 

Floradix Gallexier je dijetetski proizvod na bazi artičoke i drugih gorkih biljaka, koji pomaže u rešavanju gastričnih tegoba (kod problema sa gasovima, nadimanja, lošeg varenja i nelagodnostima nakon prejedanja), pojačava apetit i smanjuje probavu.

 

Floradix Gallexier sadrži 12 biljaka sa različitim uticajem na stomak, jetru i creva. Artičoka je povrće mediteranskog porekla koja pogodno utiče na varenje. Dobrobiti gorkih materija dobijenih iz njenih listova poznate su i cenjene još od davnina. Maslačak doprinosi normalnoj funkciji digestivnog trakta. Floradix Gallexier sadrži 12 biljaka koje pomažu kod problema sa gasovima, nadimanja, lošeg varenja i neugodnostima nakon prejedanja. Pomaže u izgradnji apetita i smanjuje probavu.

 

Floradix Gallexier – nerocenjiva pomoć u održavanju zdravog sistema za varenje. Koristi se nakon bogatog ili masnog obroka, posebno kada se kombinuje sa alkoholom. Pogodan je i za vegane i za vegetarijance.

 

Sastav:

Vodeni biljni ekstrakti lista artičoke, lista maslačka, korena lincure, rizoma kurkume, herbe hajdučke trave, rizoma đumbira, cveta kamilice, ploda komorača, kore gorke pomorandže, herbe blaženog čkalja, ploda kardamona i lista gorke deteline u fruktoznom sirupu.

Ne sadrži alkohol, konzervanse, veštačke boje ni arome. Bez laktoze i gutena.

 

Primena:

Odrasli i deca starija od 12 godina: uzeti 20-40ml jednom dnevno, pre ili posle obroka. Pre upotrebe promućkati! Ne piti sadržaj direktno iz boce, voć koristiti dozirni čep. Čuvati u frižideru nakon otvaranja.

Ne sme se prekoračiti dnevna doza. Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 12 odina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se kod osoba sa oboljenjima jetre i žučnih puteva i kod osoba na terapiji antikoagulansima ili u slučaju alergije na neki od sastojaka.

Neželjeni efekti: Mogu se javiti gastrični problemi, alergijske reakcije na koži ili u respiratornom sistemu. Ukoliko se javi neki od ovih efekata odmah prekinuti uzimanje preparata i obratiti se lekaru



Savetovalište kao i proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber



☎️018/ 42-45-096


☎️+381641137793


☎️066/ 53-23-446

Нема коментара:

Постави коментар