субота, 12. фебруар 2022.

Grand ČAGA Niš- 5 MEDICINSKIH gljiva + dihidrokvercetin- Ruska apoteka Niš - BILJNA APOTEKA NIŠ - SUPER HRANA NIŠ - / +381641137793 OBILIĆEV VENAC 20 Niš




GrandCaps CHAGA- 5 MEDICINSKIH gljiva + dihidrokvercetin





Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

      

JEDINSTVENE MOGUĆNOSTI FUNGOTERAPIJE:
5 MEDICINSKIH GLJIVA+DIHIDROKVERCETIN:
ČAGA, AGARIKUS, REIŠI, KANTARELUS, KORDICEPS + DIHIDROKVERCETIN
IMUNOMODULATOR   –  IMUNOSTIMULATOR    –   ADAPTOGEN
GrandCaps CHAGA fitokompleks namenjen je jačanju imunološkog sistem i sadrži dnevne i noćne formule koje predstavljaju optimalan odnos lekovitih gljiva i dihidrokvaercetina, koji omogućava kontinuirano delovanje tokom 24 sata. Kompleks je nastao na osnovu najnovijih istraživanja o imunoj aktivnosti medicinskih gljiva sprovedenih u Rusiji. Formula GrandCaps CHAGA obuhvata najpoznatije medicinske gljive na polju terapije fungoterapije. Delovanje gljiva je dopunjeno dihidrokvercetinom (poreklom iz sibirske jele Laric Sibirica).

Unikatna tehnologija prerade i dobijanja ekstrakta putem mikrogranulacije omogućava da se iskoristi celokupan sadržaj lekovitog bilja bez dodataka veštačkih komponenti koje se mogu naći kod sličnih proizvoda na tržištu. Time postižemo da su mikrogranule u kapsuli po svom sastavu 100% prirodne.

Samonikle biljke (kao što je poznato iz prakse laboratorijskih analiza)  sadrže značajno veće količine važnih biološki aktivnih supstanci, koje kasnije konačni korisnik unosi u organizam putem konzumiranja gotovih proizvoda.

Ekološki čisto i nezagađeno područje Altajske regije eliminiše prisustvo štetnih hemikalija koje su nažalost uobičajena pojava kod gajenih vrsta biljaka. Pojedine vrste gljiva i biljaka se ubiraju na nenaseljenim područjima udaljenim 500 do 700 km od urbane sredine.

Dnevna i noćna formula – 120 kapsula (2 x 60 kapsula)

GrandCaps CHAGA- 5 MEDICINSKIH gljiva + dihidrokvercetin

NAZIV PROIZVODA: GRANDCAPS CHAGA, kapsule
Dijetetski proizvod-dodatak ishrani.
Neto količina: 120 kapsula (101,88 gr).

SASTAV:

Kapsula „Dan“ : čaga (Inonotus obliquus) 410 mg., kordiceps (Cordyceps sinensis) suvi ekstrakt 40 mg., agarikus (Laricis fungus) 40 mg., dihidrokvercetin (ekstrat sibirske jele bogat taksifolinom) 10mg;

Kapsula „Noć“: čaga (Inonotus obliquus) 410 mg., reiši (Ganoderma lucidum) 40 mg, kantarelus (Cantharelus cibarus) 40 mg, dihidrokvercetin (ekstrat sibirske jele bogat taksifolinom) 10 mg.

Proizvedeno bez upotrebe aditiva. Ne sadrži: GMO, plastifikatore, veštačke boje, veštačke arome. 100% prirodan sastav.

Unikatna tehnologija prerade i dobijanja ekstrakta putem mikrogranulacije.

KOMENTAR SASTOJAKA:

ČAGA (Inonotus obliquus) je medicinska gljiva poznata kao imunomodulator sa vrlo dobro istraženim antikancerogenim delovanjem. Koristi se u narodnoj medicini Sibira kao sredstvo pomoći kod onkoloških bolesti različite lokalizacije. Takođe se preporučuje kao lek za smanjenje negativnih efekata hemoterapije i radioterapije. Blagotvorno deluje na gastroenterološki i endokrini sistem čoveka.

Prema mišljenju Katedre za Bromatologiju, Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu: «ČAGA (Inonotus obliquus) је medicinska parazitska gljiva koja se sakuplja sa živih stabala breze. Formira plodonosna tela u obliku crnih tumorastih izraslina sa brazdastom spoljnom površinom, u prečniku od 5-20 sm, koji podsećaju na komade spaljenog uglja ili drveta. Raste u šumama breze.

Zastupljena je u tradicionalnoj ruskoj i istočno-evropskoj medicini gde se koristi u tretmanu različitih oboljenja kao šta su: kancer, kardiovaskularne bolesti, digestivna oboljenja, dijabetes. Takođe, koristi se i kao adaptogen, za povećanje izdržljivosti i otpornosti. Do sada identifikovano preko 200 nutrijenata i biološko aktivnih sastojaka čage. Bogata je dijetnim vlaknima, beta-glukanima, sterolima (β-sitosterol, episterol, fekosterol), fenolskim jedinjenjima i terpenima. Sadrži kompleks vitamina B, minerale kao što su bakar, cink, kalcijum, kalijum, magnezijum i gvožđe, enzime. Neke od sostojaka koji dopronose njenom fiziološkom delovanju, kao što je betulinska kiselina, prekursor betulina, čaga preuzima od domaćina, odnosno kore breze. Triterpeni, polisahridi, polifenoli i melanin iz čage, u brojnim eksperimentalnim studijama su pokazali izraženo antibakterijsko, antiinflamatorno, antiproliferativno, antimutogeno, antiviralno, antitoksitativno, hipoglikemijsko  i imunomodulatorno delovanje. Neke kliničke sudije, ukazuju na korisne efekte čage u tretmanu pacijenata sa III-IV stadijumom kancera, kao dodatak konvencionalnoj hemoterapiji, jer ublažava neželjna dejstva i јača imunitet.

U studijama ispitivanja toksičnosti na eksperementalnim životinjama, utvrđenoje da je bezbedna za upotrebu u većim dozama i pri dugotrajnom korišćenju».

DIHIDROKVERCETIN (Dihidrokvercetin) je prirodna supstanca koja se dobija iz sibirske jele. U molekularnom sastavu je blizu rutina i kvercetina, ali ih farmakobiološkom aktivnošću nadmašuje. Sprečava prerano starenje ćelija, moćan je antioksidans, imunostimulans i ima izraženo antitoksično delovanje. Dihidrokvercetin jača zidove krvnih sudova, poboljšava funkciju unutrašnjih organa i limfnog sistema. Dokazano je da smanjuje negativne efekte hemoterapije i radioterapije kod pacijenata obolelih od raka.

KORDICEPS (Cordyceps sinensis) je medicinska gljiva koja je izuzetno dobro poznata u narodnoj medicini, a poslednjih 20 godina se aktivno koristi u farmakologiji. Dobro je istraženo i poznato imunostimulirajuće delovanje kordicepsa, kao i njeno adaptogeno svojstvo. Ima antivirusnu i antibakterijsku aktivnost, umiruje upalne procese, izbacuje toksine, poseduje dokazanu antikancerogenu aktivnost.

AGARIKUS (Laricis fungus) je medicinska gljiva koja je dobar adaptogen, ima široku primenu u periodu rehabilitacije nakon teških bolesti. Koristi se kao sredstvo regulacije imuniteta, za smanjivanje toksikoza različite etiologije i normalizaciju rada jetre. Ima izražena antibakterijska svojstva, normalizuje fermentnu aktivnost i poboljšava procese razmene materija. Smatra se korisnim sredstvom kod čišćenje limfne tečnosti i krvotoka.

REIŠI (Ganoderma lucidum) je medicinska gljiva koja poseduje antikancerogena, antibiotička, antiupalna, antioksidantna i antialergijska svojstva. Efikasna je kod mnogih oboljenja, a najčešće se koristi kao antikancerogeno sredstvo, i kao sredstvo regulacije metabolizma. Beta-glukan koji je sadržan u gljivi stimuliše imunitet pacijenata u borbi protiv kancerogenih oboljenja (dokazano istraživanjima u Japanu 1980. godine). Pacijenti koji tokom primene hemio i radioterapije koriste reiši kao pomoćno sredstvo znatno lakše podnose lečenje.

KANTARELUS (Cantharellus cibarius) je gljiva koja sadrži ergosterol, supstancu koja pozitivno utiče na detoksikaciju jetre, aktivno reguliše fermentnu aktivnost jetre i pomaže boljem funkcionisanju limfnog sistema. U narodnoj medicini kantarelus se koristi i kao sredstvo za poboljšanje krvne slike. Ima antikancerogeno, adaptogeno i imunostimulirajuće dejstvo.

KADA SE PRIMENjUJE I KOME JE NAMENjEN GRANDCAPS CHAGA?
Lekar ili farmaceut može preporučiti kapsule GrandCaps CHAGA u sledećim stanjima:

onkoloških bolesti;
oslabljenog imuniteta;
za ublažavanje posledica hemio i radioterapije;
zaštite zdravih organa u toku hemio i radioterapije;
dijabetesa;
anemije;
psorijaze;
ekcema;
imunih i autoimunih oboljenja;
prevencije nastanka svih gore nabrojanih stanja.
Unikatna tehnologija prerade i dobijanja ekstrakta putem mikrogranulacije omogućava da se iskoristi celokupan sadržaj lekovitog bilja bez dodataka veštačkih komponenti koje se mogu naći kod sličnih proizvoda na tržištu. Time postižemo da su mikrogranule u kapsuli po svom sastavu 100% prirodne.


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 



KAKO SE PRAVILNO KORISTI GRANCAPS CHAGU?
Način upotrebe GrandCaps CHAGA „dan“: 1 – 2 kapsule ujutro sa čašom vode.

Način upotrebe GrandCaps CHAGA „noć“: 1 – 2 kapsule uveče sa čašom vode.

NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (čajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporučene), kako bi se uočile moguće individualne reakcije.

KONTRAINDIKACIJE: Individualna preosetljivost.

GRANDCAPS CHAGA fitokompleks može da se kombinuje sa ostalim lekovitim biljem, čajevima i lekovima.

Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---

POREKLO PROIZVODA:

Zemlja porekla: Rusija.

Uvezeno iz: Rusije.

Rok trajanja: 36 meseci od datuma utisnutog na pakovanju.

                        Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 



Нема коментара:

Постави коментар