понедељак, 21. фебруар 2022.

SHILAJIT MUMIO Prah 100G Ruska apoteka Niš - - BILJNA APOTEKA NIŠ - - SUPER HRANA NIŠ - / +381641137793 OBILIĆEV VENAC 20, Niš


SHILAJIT MUMIO Prah 100G




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

Shilajit Mumio prah poboljšava imuni odgovor našeg tela na razne uzročnike bolesti (virusi, bakterije, gljivice), stišava alergijske reakcije, ubrzava zarastanje i oporavak nakon povreda i preloma, smanjuje osećaj bola, doprinosi hormonskom balansu.

Opis proizvoda
Altajski mumio je skupocena smola neobičnog mirisa. Egipćani su ovo sredstvo koristili za balzamiranje faraona. Tokom dugog vremena ljudi nisu znali od čega se tačno sastoji ovaj tajanstveni lek. Da li je njegovo poreklo biljno, životinjsko ili mineralno? Savremeni naučnici odgovaraju: i jedno i drugo i treće. Mumio je kombinacija organskih i neorganskih komponenata, koje su se u procesu fosilizacije „pretopile“ u jednu smolastu supstancu.

Sastav mumija i njegov izgled razlikuje se u zavisnosti od toga, gde je on pronađen: u planinama Centralne Azije se dobija smola zlatno-crvenkaste boje, na Tibetu i Himalajima – bela, a na Altaju i Uralu – crna.

Mumio se ne može naći ispod 1.500 metara nadmorske visine i uglavnom je sakriven na vrlo nepristupačnim mestima. Godišnja proizvodnja mumia u srednjoj Aziji je otprilike dve tone. Mumio koji možemo naći na tržištu je obično crne ili tamno-smedje boje, sa karakterističnim mirisom i gorkim „ukusom nafte”( nisu retke ni „fake” varijante, zato je opreznost neophodna).

Mumio je čvrste konzistencije do nekih 25-30 stepeni ako je čist, bez primesa, ali na višim temperaturama prelazi u tečniju konzistenciju – lepljivu smolu. Filtracijom sirovog mumia se dobija čist mumio, koji se dalje koristi u obliku tableta, kapsula, a može se i u razređenoj formi dodavati raznim „lekovitim” mastima, balsamima i sl.

Mumio poboljšava imuni odgovor našeg tela na razne uzročnike bolesti (virusi, bakterije, gljivice), stišava alergijske reakcije, ubrzava zarastanje i oporavak nakon povreda i preloma, smanjuje osećaj bola, doprinosi hormonskom balansu, idealan kod rekonvalescenata...pripisuju mu se i afrodizijačka svojstva...

Protiv dijabetesa

Pet grama mumia rastvoriti u pola litra prokuvane ohlađene vode. Konzumirati 100 mililitara napitka - tri puta dnevno. Preporučuje se uzimati rastvor uz mleko radi boljeg efekta.

Protiv reume i radikulitisa

Dva grama mumia pomešati sa dva grama meda. Melem utrljati na bolno mesto, staviti zavoj, držati celu noć. Ponavljati pet-šest dana.

Protiv čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu

Pomešati 25 grama mumia sa pola litra meda, pola litra maslinovog ulja i sokom od dva limuna. Konzumirati jednu kašiku smese pola sata pre obroka - dva puta dnevno. Terapija traje dva meseca.

Protiv gastritisa

Pet grama mumia rastvoriti u litar prokuvane ohlađene vode. Uzimati čašu napitka pola sata pre obroka tri puta dnevno. Terapija traje deset dana. Ponoviti terapiju tri-četiri puta sa trodnevnim pauzama.


BIOTTA BROJSOV ORGANSKI KOKTEL, 0,5l
480,00 RSD
slika
SHATAVARI PRAH,  100G
1.005,00 RSD
Najprodavaniji
slika
BIOTTA BROJSOV ORGANSKI KOKTEL, 0,5l
480,00 RSD
slika
LIPOSOMALNI VITAMIN C U LECITINU , 250ml
1.500,00 RSD
slika
ULJE ČETIRI LOPOVA, , 30ml
850,00 RSD
Novo u ponudi

U našoj prodavnici čekaju vas proizvodi visokog kvaliteta i povoljnih cena. U asortimanu naše zdrave hrane nalaze se sve poznate robne marke, kao i veliki izbor proizvoda

--- bez glutena,
--- dijabet program, zatim
--- dijetetski suplementi,
--- proteini biljnog porekla i
--- superhrane.

Orašasti plodovi, suvo voće, i žitarice su nezaobilazan deo svake zdravije hrane pa i naše.

Takođe, u našoj ponudi prirodne kozmetike su proizvodi za negu lica, negu tela. 

Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 



Нема коментара:

Постави коментар