уторак, 15. новембар 2022.

AŠVAGANDA kapsule Niš - BEST SUPLEMENT STORE NIŠ -- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---



AŠVAGANDA (60kapsula)

Prirodni biljni ekstrakt
Umanjuje osećaj nervoze, anksioznosti i stresa
Unapređuje koncentraciju i kognitivne procese
Pomaže mišićni oporavak kod sportista
Pomaže plodnost kod muškaraca


Poboljšava kvalitetu i broj semena kod muškaraca.




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Ašvaganda (eng. Ashwagandha) je dijetetski suplement namenjen poboljšanju osećanja fizičkog i psihičkog blagostanja. Ona promoviše relaksaciju i osećaj mentalnog zadovoljstva, dok istovremeno ostvaruje tonički i adaptogeni efekat, kako bi „poništila“ osećaj zamora ili umora. Prirodna podrška u užurbanosti svakodnevnog života, u kapsuli.

Ashwagandha
Prirodni biljni ekstrakt
Umanjuje osećaj nervoze, anksioznosti i stresa
Unapređuje koncentraciju i kognitivne procese
Pomaže mišićni oporavak kod sportista
Pomaže plodnost kod muškaraca
Ašvaganda je izuzetno efikasna adaptogena biljaka koju karakteriše sposobnost adaptiranja tela na stres, ujedno optimizujući odgovor tela na različite stresne situacije, kroz podešavanje osnovnih metaboličkih funkcija.

BiotechUSA Ašvaganda (eng. Ashwagandha) je dijetetski suplement namenjen poboljšanju osećanja fizičkog i psihičkog blagostanja. Ona promoviše relaksaciju i osećaj mentalnog zadovoljstva, dok istovremeno ostvaruje tonički i adaptogeni efekat, kako bi „poništila“ osećaj zamora ili umora. Prirodna podrška u užurbanosti svakodnevnog života, u kapsuli.

Klk na sliku za više informacija


Ašvaganda je lekovita biljka iz jugoistočne Azije koja se koristi kao drevni adaptogen u mnogim tradicionalnim medicinskim trendovima. Iako nije član porodice ginsenga, već porodice krompira, često je nazivaju indijskim ginsengom, jer se u ajurvedskoj medicini koristi na isti način kao ginseng u kineskoj medicini. Često možemo naići i na ime bobica snova.

Smatra se odličnom za osvežavanje tela i oporavak od raznih poremećaja, za očuvanje zdravlja i promovisanje jakog imunog sistema, plodnosti i dr. Njene aktivnosti u slabljenju osećaja nervoze, anksioznosti i hroničnog umora su široko poznate, kao i njene sposobnosti da promoviše kvalitetniji odmor i relaksaciju tela i centralnog nervnog sistema, jednom rečju, ponaša se kao prirodni antistres agent.

Koren i lišće biljke najčešće se koriste u sušenom i mlevenom obliku u svakodnevnom životu, čak i prilikom pravljenja šejkova. Zahvaljujući svom obliku kapsule, BiotechUSA Ašvaganda je jednostavna za upotrebu i nošenje bilo gde u toku dana. Jedna kapsula sadrži optimalnu količinu biljke, tako da može lako da se koristi na mesečnom nivou.

Kome se preporučuje BiotechUSA Ašvaganda?

Muškarcima i ženama
Sportistima i rekreativcima
(1 kapsula) sadrži:

245 mg ekstrakta korena ašvagande
od toga 3.675 mg vitanolida


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 



Нема коментара:

Постави коментар