четвртак, 10. новембар 2022.

Coprinus Comatus Niš -- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI



COPRINUS COMATUS – SUŠENI PRAH U KAPSULAMA 30G (100 KAPSULA)




Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

Kapsule sušenog praha gljive Coprinus Comatus, konzumira se sa vodom, ceđenom limunadom ili čajem.
Primarna upotreba:
Dijabetes tipa I i II (Coprinus je najmoćniji prirodni regulator šećera u krvi)
Hemoroidi
Opstipacija (zatvor)

1
DODATI U KORPU
Šifra proizvoda: 5
Kategorija: Coprinus Comatus
OPIS
DODATNA INFORMACIJA
OPIS
Coprinus Comatus
OVA LEKOVITA GLJIVA SNIŽAVA NIVO ŠEĆERA U KRVI ZA PREKO 40% VEĆ SAT VREMENA NAKON UNOŠENJA, A NJENO DEJSTVO TRAJE VIŠE OD ŠEST SATI.
Već četrdesetak godina u najeminentnijim centrima Dalekog istoka i SAD obavljaju se  istraživanja u vezi sa  dejstvom  gljiva na lečenje tumora, kardiovaskularnih oboljenja, alergija, dijabetesa… U istraživačkom institutu Nacionalnog centra za rak u Tokiju, dr. Ikekawa i njegovi saradnici, najpre na miševima, a zatim i na ljudima, dokazali su da konzumiranje lekovitih gljiva u neverovatno visokom procentu zaustavlja rast i širenje malignih ćelija ili ih sasvim uništava, a pri tom obnavlja zdrave ćelije.

Gljiva Coprinus Comatus izdvojila se kao prirodno sredstvo u borbi protiv još jedne teške bolesti današnjice – dijabetesa.

Spas za dijabetičare
Gljiva coprinus comatus bogata je kalijumom, kalcijumom, bakrom, gvožđem, cinkom i nijacinom, a sadrži i dvadeset slobodnih aminokiselina, od kojih su osam esencijalne.

Sušeni prah ove pečurke postao je u nekim zemljama sastavni deo lečenja dijabetesa. Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, smiruje upalne procese u organizmu, a povrh toga sprečava nastanak kardiovaskularnih bolesti koje su redovna komplikacija dijabetesa. Pored toga, coprinus je značajan za očuvanje ćelija pankreasa koje proizvode insulin.

Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, deluje protivupalno i preventivno na kardiovaskularna oboljenja dijabetičara

Ima zaštitan efekat na Langerhansova ostrvca (ćelije pankreasa koje produkuju hormon insulin). Sat i po nakon praha od Coprinusa, nivo šećera u krvi redukuje se za 41%, tri sata kasnije snižava se za 31%, dok za šest sati u krvi i dalje ima 20%‚manje šećera.
Sprečava komplikacije šećerne bolesti
U sprečavanju  posledica dijabetesa kao što su slepilo, otkazivanje rada bubrega, amputacija noge, srčani i moždani udar, od presudnog značaja može biti unos Coprinusa, koji predstavlja fantastičan napredak u borbi protiv šećerne bolesti.

Takođe od velike koristi može biti svima onima koji žele da održavaju na optimalnom nivou nivo šećera u krvi i tako smanje rizik od ateroskleroze. Osim toga, načuno je dokazano da Coprinus smanjuje rizik od pojave rada i sarkoma.

Preporučene dnevne doze su 3 x 0,5 g sušenog praha.
POVEZANI PROIZVODI

Paleta pažljivo odabranih proizvoda iz srca prirode
ZDRAVLJE, PRE SVEGA

"Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu." - Anton Čehov

Ganoderma Lucidum / Reishi - sušeni listići
Coprinus Comatus
SKORAŠNJI ČLANCI
Ćuranov rep – Coriolus (trametes) Versicolor
Šitake – Lentinus Edodes
Hericium Erinacesu – Lavlja griva
Noni – Morinda Citrifonia
Astragalus
Kordiceps i regulacija šećera u krvi
Kordiceps – podsticaj za srce
Imunomodulatorni efekti 

     

Osnovna primena:
- diabetes tip I i II (šećerna bolest)
- hemoroidi
- kancer prostate
- kancer grudi (dojke)

Doziranje:
zavisi od težine osobe koja koristi Coprinus, Coprinus kapsule sadrže 300mg praha Coprinus Sinenesisa po kapsuli.
osobe sa normalnom težinom - jedna kapsula posle svakog redovnog obroka (nije potrebno uzimati posle npr jedne jabuke ili slično)
osobe sa smanjenom telesnom masom - preporučuje se da konzumiraju Coprinus prah
osobe sa povećanom telesnom masom mogu i do 3 kapsule posle svakog redovnog obroka.






Prvi rezulati bi trebalo da se primete posle nekoliko dana, tako što je nivo šećera u krvi prestao da varira i polako se smanjuje. Na početku koristite sve lekove i/ili insulin kao što ste koristili i pre početka uzimanja Coprinus-a. Kako primetite da nivo šećera u krvi počne da pada i da se stabilizuje na nekom nižem nivou smanjujete doze lekova i/ili insulina ili Coprinus-a uz konsulataciju sa Vašim lekarom. Prilikom korišćenja Coprins-a ne bi trebali da konzumirate alkohol, sat vremena pre i posle uzimanja Coprins Comatus-a.


Gljiva Coprinus Comatus bogata je kalijumom, kalcijumom, gvožđem, bakrom, cinkom i nijacinom ali natrijum sadrži u veoma maloj količini.
Pored toga, pokazano je da sadrži dvadeset slobodnih aminokiselina, od kojih su osam esencijalne aminokiseline (koje telo ne može samo da proizvodi pa moraju biti dodatno unete u organizam)!

Po tvrdnjama www.vitalpilze.de sušeni prah Coprinus-a posebno se koristi kod obolelih od dijabetesa. Coprinus reguliše nivo šećera u krvi, ima antiupalno dejstvo i iznad svega, ima sposobnost prevencije dijabetskih kardiovaskularnih oboljenja. Ima zaštitni efekat na Langerhansova ostrvca (ćelije koje produkuju hormone u pankreasu, na primer, insulin). Jedan i po sat nakon konzumiranja coprinus praha, nivo šećera u krvi je redukovan za 41%. Tri sata kasnije snižava se za 31%. Čak šest sati kasnije krv sadrži i dalje 20% manje šećera. Ne postoji značajna razlika između efekta redukovanja nivoa šećera u krvi od strane koprinusa i od tolbutamida (anti-dijabetika). Ipak, ova gljiva uspešno tretira uzrok dijabetesa i nema propratnih efekata. U cilju sprečavanja slepila, otkaza bubrega, amputacije noge, srčanog udara i kapi, od presudnog značaja je za svakoga ko pati od dijabetesa da unese dovoljno coprinusa u ishranu, što smanjuje nivo šećera u krvi i redukuje posledice arterioskleroze metabolizma sa šećerom.

Mi smo u saradnji sa Zavodom za farmakologiju, toksikologiju i kliničku farmakologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu uradili ispitivanja a urađen je i jedan doktorat na temu ove gljive i dijabetesa. Možete pročitati u opisima.
Budući da se nisu očekivali neki veći rezultati, ispitivanja su prekinuta pre nego što je uspelo da se sagleda celokupno dejstvo Coprinus-a. Na slikama pankreasa koji su tretirani Coprinus-om i Aloxanom koji je uništio beta ćelije pankreasa koje luče insulin vidi se da su beta ćelije drastično veće (skoro kao kod zdravog pankreasa) ali budući da ispitivanja nisu rađena dovoljno dugo ne može se reći i da li su beta ćelije povratile svoju funkciju. Ispitivanja su ponovljena i ispostavilo se da je i funkcija obnovljena. Iz ovog razloga je i jedan od istraživača rešio i da doktorira na temi Coprinus-diabetes.

Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 



Нема коментара:

Постави коментар