субота, 18. март 2023.

NOW RHODIOLA 500MG Niš - NAJBOLJI SUPLEMENT NIŠ - BEST SUPLEMENT STORE NIŠ ----- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI


Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


NOW RHODIOLA 500MG

Rodiola biljka, latinskog naziva Rhodiola rosea dobro je poznata narodima sa severa, a pokazala se delotvornom u borbi s hroničnim stresom, ali i drugim sličnim zdravstvenim problemima. Na našem podneblju ona se još naziva: zlatni koren, sibirska ili arktička ruža.

Smatra se kraljicom adaptogena, umiruje organizam i eliminiše nervnu napetost u kratkom roku. Njena prednosti za zdravlje su izvanredne: poboljšava koncentraciju i pamćenje, daje energiju, jača imunitet i odličan je prirodni afrodizijak.

Sve prednosti rodiole za zdravlje

- Budući da je adaptogen, rodiola se preporučuje i u slučaju intelektualnog zamaranja, te za poboljšanje koncentracije ; pomaže mladima pri učenju, dok starijim ljudima poboljšava pamćenje.

- Rhodiola rosea povećava otpornost na hemijske, biološke i fizičke stresove, a može biti vrlo efikasna ako se udruži s magnezijum-bisglicinatom.

- Pomaže osobama sa smanjenom produktivnošću na poslu, u slučaju problema sa spavanjem, nadraženosti i slabosti koji nastaju kao posledica većeg fizičkog ili intelektualnog napora.

-Uklanja posledice hroničnog stresa, posebno kod žena.

-Rodiola biljka pozitivno utiče i na polne žlezde, a pokazala se korisnom u lečenju impotencije, amenoreje i steriliteta.

-Ovaj univerzalni prirodni lek, koji dolazi iz hladnih krajeva, preporučuje se i u slučaju depresije sa astenijom, sindroma hiperaktivnosti, koji prati nedostatak pažnje, kao i tokom oporavka posle povrede glave u udesu.

-Dokazana su i njena imunostimulativna i antiinfektivna dejstva, te se preporučuje, na primer, u borbi s karcinomom prostate i infekcijama.

PODACI O NUTRITIVNOJ VREDNOSTI:
Broj doza po pakovanju: 1kapsula
Sastav po serviranju: 60
Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
Amount Per Serving% Daily Value*
Rhodiola (Rhodiola rosea) Extract (Root)
(Standardized to min. 3% Total Rosavins and min. 1% Salidroside)500 mg*
* Daily Value not established.

PAKOVANJE: 60 kapsula.

UPOTREBA: Jedna kapsula jedno do dva puta dnevno na prazan stomak.


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 
Нема коментара:

Постави коментар