понедељак, 24. април 2023.

Mikosprej za gljivice na noktima - Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI






Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

Mikosprej® deluje pre svega anti-bakterijski i anti-gljivično, efikasno sprečava nastanak infekcije stopala, redovnom upotrebom uklanja gljivice i bakterije na nogama i noktima, obnavlja oštećenu kožu i nokteMikosprej® kozmetički higijenski sprej sa antibakterijskim efektom (Prevencija gljivičnih oboljenja), 100 ml

Koristite Mikosprej® kozmetički higijenski sprej sa antibakterijskim efektom, 100 ml nakon posete sauni, bazena ili teretani. To će spriječiti mogućnost zaražavanja gljivičnom infekcijom.

Bakterije koje se prirodno nalaze na koži se prenamnožavaju dok se hrane znojem i mrtvim ćelijama kože, stvarajući taj neugodan miris.

Ako se već lečite od mikoze, obradite svaki par cipela sa Mikosprej® - to će pomoći da se izbegne reinfekcija gljivica.

Mikosprej® deluje pre svega anti-bakterijski i anti-gljivično, efikasno sprečava nastanak infekcije stopala, redovnom upotrebom uklanja gljivice i bakterije na nogama i noktima, obnavlja oštećenu kožu i nokte. Takođe uklanja neprijatan miris nogu i deluje ako dezodorans za noge.

Princip delovanja Mikosprej®-a je suzbijanje morfogeneze gljivica. Razvoj infekcije je blokiran u najranijoj fazi, čak i pre nego što počnu da se javljaju prvi znaci infekcije - svrab, iritacija, pukotine na koži i neprijatan miris. Mikosprej® ima odličnu kompatibilnost kože bez izazivanja alergijskih reakcija i nuspojava. Ova svojstva čine Mikosprej® nezamenljivim sredstvom za prevenciju gljivičnih oboljenja.

INDIKACIJE:

Prevencija gljivičnih oboljenja.

Gljivice na telu, gljivice na noktima, mikoze

Gljivice na noktima su česta pojava, posebno kada su u pitanju nokti na nogama. Evo kako da ih prepoznate i kako da ih izlečite.

Ukoliko imate neke vidljive promene na noktima, malo je verovatno da se radujete kupovini novih sandala sa otvorenim prstima, lepom vremenu ili odlasku na plažu i letovanju. Od ideje da budete bosi, prolazi vas blaga jeza. To najčešće zahteva da stručno zamaskirate svoje nokte ili da prihvatite neprijatnost kao normalan osećaj.

Gljivice na noktima ne izgledaju privlačno, a u većini slučajeva nećete ih zamaskirati ni lakom za nokte. Ružna i kvrgava površina razlikuju se od glatke, čak i spod laka. Zapravo, ukoliko su vam nokti zadebljali, puni neravnina, iskrivljeni, onda ne treba da ih dodatno ističete lakom za nokte. Ne pokušavajte da ih krijete već da ih lečite. Možda se sada pitate od čega treba da ih lečite i koje su to bolesti noktiju.

Kako su nam noge veći deo dana zatvorene u cipelama (naročito ako radimo), to je sve veća pojava gljivica na stopalima.

Atletsko stopalo (tinea pedis) je gljivična infekcija koja obično počinje između prstiju na stopalima. Najčešće se javlja kod ljudi čija se stopala veoma znoje dok su zatvorena u uskim cipelama.

Gljivice na stopalima obično uzrokuju crvenkasti osip i svrab. Ovaj osip obično počinje između prstiju. Svrab je često najgori odmah nakon što skineš cipele i čarape.

Neki tipovi gljivične infekcije na stopalima imaju i plikove ili čireve. Infekcija može zahvatiti jedno ili oba stopala.

Srećom, postoji Mikosprej® protiv gljivica na nogama koji ti pomaže da se rešiš ove napasti!

SASTAV:

Voda, propilen glikol, hidrogenizovano ricinusovo ulje, Undecilenamidopropil trimonium metosulfate (TETRANIL U), germanijum 115, Mikroker MHB, mentol, East Breeze miris, 2Na, EDTA.

Aktivna supstanca kompozicije je Undecilenamidopropil trimonium metosulfate (TETRANIL U), koji inhibira rast i razvoj infekcije, sprečavajući patogene da ponovo zaraze zdrave delove noktiju i kože. Undecilenamidopropil trimonium metosulfate (TETRANIL U) je vodotopiva supstanca sa baktericidnim dejstvom. Aktivni sastojak se odnosi na derivate undecilenske kiseline, koja je sastavni deo sebuma i sprečava reprodukciju gljivičnih mikroorganizama. Tetranil ima povećanu aktivnost protiv svih vrsta mikoza. Ovu supstancu karakteriše štedljiv antibakterijski efekat, ne izaziva iritaciju kože.

PRIMENA:

Iako su svlačionice i javni tuševi često krivi za širenje gljivične infekcije nogu, čistoća cipela i čarapa je mnogo važnija. Gljivice nogu su zarazne i mogu se širiti kontaktom sa zaraženom osobom ili usled kontakta sa kontaminiranim površinama, kao što su peškiri, podovi i cipele. Nakon svakog kontakta sa potencijalno nebezbednom površinom (pod u javnoj tuš kabini itd.), pažljivo tretirajte Mikosprej® stopala i obuće iznutra. Prilikom obrade stopala, obratite posebnu pažnju na zonu između prstiju. Ako se već lečite od gljivične infekcije, da biste sprečili recidiv ili širenje bolesti, pažljivo tretirajte unutrašnju površinu cele cipele sa preparatom Mikosprej®.

Kontraindikacije:

individualna netolerancija na komponente balzama

Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 




Нема коментара:

Постави коментар