петак, 29. септембар 2023.

Tribulus DELTA Niš - Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---

                                 


         
TRIBULUS DELTA

blagotvornim uticajem na rad bubrega regulse i reducira povisene vrednosti kreratinina, uree i mokracne kiseline i normalizuje rad bubrega. Kod manjh odstupanja od normalnih vrednsti moze da svede na normalni nivo kreatinin i ureu. Kod vecih odstupanja od normalnih vrednosti nivoa kreatinina, uree i mokracne kiseline, pre svega zaustavlja rast a zatim snizi vrednsti i stavi pod kontrolu.

                       Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---
Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Tribulus DELTA

Boca 540ml

Doziranje i nacin primene

Tribulus Delta je preparat na bazi vodenog ekstrakta herbe babinog zuba, korena maslacka i korena zecjeg trna, ciji sastojci mogu da imaju povoljan efekat na opste zdravstveno stanje organizma i zdravlje organa urogenitalnog trakta.

TRIBULUS - SINERGIJSKO DEJSTVO

U sinergiji sa drugim lekovitim biljem Tribulus terrestris povoljno deluje na odredjene organe i sisteme u organizmu. U konkretnom slucaju u preparatu TRIBULUS DELTA a u sinergiji sa korenom maslacka (Taraxacum officinale) i korenom zecjeg trna (Ononidis radix) ima povoljan uticaj na opste zdravstveno stanje organizma a posebno na:

UROGENITALNI TRAKT �� KREATININ, UREA, MOKRACNA KISELINA (GIHT)

Bubrezi su centralni deo urinarnog trakta. Imaju znacajnu ulogu koja se sastoji od dijapazona razlicitih funkcija i uticu na rad svih ostalih organa kao i organizma u celini. Osnovna funkcija koju bubrezi imaju je formiranje konacne mokrace. Pored toga imaju znacajnu, visestruku ulogu u odrzavanju homeostaze u organizmu.

Filtracija, resorpcija i sekrecija su tri osnovna procesa koji cine mehanizam stvaranja mokrace. Kod akutne insuficijencije ili hronicnih bolesti bubrega dolazi do znacajnih poremecaja u sastavu i zapremini telesnih tecnosti i nakupljanju raznih stetnih materija u organizmu. Ukoliko se ne preduzmu odgovarajuce mere (hemodijalize izmedju ostalog) moze nastupiti smrt u roku od nekoliko dana.

Bubrezi imaju glavnu ulogu kod lucenja odpadnih produkata metabolizma kao sto su urea, kreatinin, mokracna kiselina, bilirubini, zatim raznih toksina, dodataka hrani i lekova. Regulacijom soli i vode imaju presudnu ulogu u regulaciji arteriskog pritiska, ucestvuju u regulaciji kiselo-bazne ravnoteze jer mogu iz organizma odstranjivati razne kiseline.

Kreatinin je hemiski otpadni proizvod iz krvi a javlja se kao nus-proizvod normalnih misicnih kontrakcija. Kreatinin nastaje od kreatina koji je dobavljac energije za misice.

Urea je proizvod metabolizma proteina i aminokiselina kod ljudi. U procesu razgradnje aminokiselina oslobadja se amonijak koji je jako stetan po ljudsko zdravlje. Ostecuje skoro sve vitalne organe a posebno je mozak osetljiv na njegovo toksicno dejstvo. Kao takav se mora izbaciti iz organizma. Najpre ga jetra uz pomoc enzima prevodi u ureu a iz jetre se putem krvi odvodi do bubrega odakle se izbacuje putem mokrace.

Mokracna kiselina nastaje kao proizvod metabolizma purina. To je materija koja nastaje razlaganjem hrane i nukleinskih kiselina. Kao raspadni nus-produkt metabolizma, organizam mora da je eliminise i to se odvija putem mokrace i preko stolice. Zadrzavanje mokracne kiseline dovodi do broja negativnih posledica po organizam.

TRIBULUS DELTA, blagotvornim uticajem na rad bubrega regulse i reducira povisene vrednosti kreratinina, uree i mokracne kiseline i normalizuje rad bubrega. Kod manjh odstupanja od normalnih vrednsti moze da svede na normalni nivo kreatinin i ureu. Kod vecih odstupanja od normalnih vrednosti nivoa kreatinina, uree i mokracne kiseline, pre svega zaustavlja rast a zatim snizi vrednsti i stavi pod kontrolu.

Poboljsanjem rada bubrega vraca im sposobnost prerade mokracne kiseline ublazujuci simptome gihta. Vazno je reci da je kako za giht, tako i za povecani nivo kreatinina i uree, neophodno pridrzavati se odredjenog higijenskodijetetskog rezima jer bez toga nema uspesnog snizavanja nivoa mokracne kiseline.

Kod kamena u bubrezima na bazi kalcijuma dovodi do njihovog postepenog smanjivanja i bezbolnog izbacivanja. Reverzibilni proces razgradnje krvnih naslaga �� plaka, pokrece razdvajanje molekula holesterola i kalcijuma od kojih su kalcitne naslage formirane. Ovaj se proces odvija kako u makro i mikro krvnim sudovima tako, tako i na kamenju u bubrezima i zuci. Aktivne materije putem krvotoka stizu do njih oblivaju ih i polako razgradjuju po obodu, a diureticni efekat Tribulus terrestris-a pomaze kod njenog izbacivanja iz organizma.

Blago antibakterisko dejstvo blagotvorno deluje na urogenitalni trakt uopste i pored ostalog smiruje upale.

KOKSARTROZA I GONARTROZA

STEATOZA JETRE (MASNA JETRA)

Normalizacija razmene masti cisti jetru i slezinu a opste poboljsanje i ubrzanje cirkulacije podstice prirodne sposobnosti za samoobnavljanje ovog organa.
Poboljsavanje cirkulacije u hrskavicama, razgradnja okostalih naslaga u zglobovima i antibakterisko delovanje dovode do smanjenja i nestajanja bolova i vracanja pokretljivosti velikih zglobova nogu ruku i kicme. U slucaju gojaznosti vazno je da se preduzmu mere za regulaciju telesne tezine.

TRIBULUS - OSNOVNO DEJSTVO

Tribulus je biljka ciji sastojci, aktivne materije imaju povoljno dejstvo na organizam delujuci u vise pravaca istovremeno.

Holesterol i holesterolove plake

Preventivno deluje na povecanje nivoa masnoca u krvi, holesterola i triglicerida s jedne strane i smanjenje njihovog nivoa ako je povisen s druge strane.

Jos jedna njegova znacajna odlika je razgradnja holesterolovih plaka na zidovima krvnih sudova. Jos od rane mladosti a usled razlicitih uzroka, okolnosti i navika kao sto je ishrana, fizicka aktivnost, i dr. dolazi do obrazovanja holesterolovih plaka na zidovima krvnih sudova a obrazuju se najcesce spajanjem molekula holesterola i kalcijuma. Vremenom ometaju i otezavaju cirkulaciju sto umanjuje zivotne funkcije organa i stvara uslove za razvoj akutnih i hronicnih bolesti.

Tribulus deluje na taj nacin sto razdvaja molekule holesterola i kalcijuma oblivajuci naslage po obodu i na taj nacin ih umanjuje. Ovo dovodi do bolje prokrvljenosti i cirkulacije u celom organizmu a narocito je znacajno za mikro krvne sudove i kapilare na perifernim delovima i ekstremitetima. Kod ishemije dovodi do osecaja toplih ruku i nogu.

To je bezopasna, prirodna, biljna alternative vestackim steroidnim medikamentima bez stetnih pojava i efekata i bez izazivanja zavisnosti.

Antibakterisko delovanje

Tribulus terrestris ima blago antibakterisko delovanje a u sinergiji sa drugim lekovitim biljem daje rezultate u suzbijanju bakteriskih i gljivicnih infekcija.

Imuni sistem

Pojacava imuni sistem te se zbog toga ne preporucuje osobama koje uzimaju imunosupresivnu terapiju odnosno mogu ga uzimati samo uz nadzor i kontrolu lekara. Deluje kao antioksidant.

Tribulus ALFA
Tribulus BETA
Tribulus GAMA
Tribulus DELTA
Sinavid
Monokomponentni cajevi
Mesavine
Melemi
Tinkture
Biljna ulja

Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 
Нема коментара:

Постави коментар