среда, 1. новембар 2023.

Tri kurkumin kapsule Niš --Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---

                                 

Tri kurkumin kapsule

Ovaj preparat ima efekat da smanjuje upalne procese u organizmu, i smanjuje bol, bez neželjenih efekata.
                                                                 
Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20
 


Preporučuje se posebno za bolove u zglobovima, bilo da su oni od artritisa ili reumatski, sinergizam kurkumina i bosvelične kiseline čini da osetite olakšanje.

Kurkuma ima dejstvo na depresiju, probleme sa koncentracijom, zaboravnost.
Podiže neurotrofični faktor, tip hormona rasta, a mnogi poremećaji u mozgu su povezani sa smanjenjem nivoa ovog hormona. Podiže se i raspoloženje, jer se podižu i nivoi serotonina i dopamina, tzv. „hormona sreće“. I ove molekule prolaze krvno moždanu barijeru, tako da su zaista aktivni u mozgu i pomažu regenerativne procese.

Uz tri kurkumin biće lakše i crevima, jer smanjuje upalne procese u njima, pa se preporučuje kod raznih vrsta kolitisa i Kronove bolesti,endometrioze a biće i olakšano varenje. Može se uključiti u terapiju kod astme, jer se smanjuje sekrecija, blagi je ekspektorans, i deluje antimikrobno i analgetski.

Velika antioksidativna sposobnost znači smanjenje broja slobodnih radikala koji oštećuju ćelije i dovode do mnogobrojnih oboljenja,a tri kurkumin je ima.

Čuva vaše srce i krvne sudove, deluje na smanjenje holesterola, čini da se osećate svežije i da stres ima manje efekta na vas.

Način upotrebe: 1 kapsula 1-2 puta dnevno uz obrok sa vodom.

Pakovanje tri kurkumin kapsule: 100 kapsula
Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 
Нема коментара:

Постави коментар