среда, 2. јул 2014.

Тражите сјајну кожу без употребе уља, кремa, сапунa




71770429-414к270Мислим да је мало чудно како то изгледа као на много начина друштво креће уназад у времену. У многим аспектима наших живота смо се опредељују за једноставније решења која су чешћи у прошлости у односу на наше здравље, навике у исхрани, као и личне неге.
Данас, много људи се прилагођавају и користе путеве прошлости.Као виси своју одећу на линији одеће напоље да се осуши, расте сопствену храну, паковање и конзервирање воћа и поврћа, користећи домаћи чишћење и производа за личну хигијену и још много тога. Ово је супер да видим, јер то значи да смо преузимањем контроле над нашим животима и узимање ствари у своје руке, стављајући мање ослањање на систем за подршку. То је такође одлична вест за мајке природе, као многи од ових старијих пракси које смо враћање назад помажу животне средине директно.
Један од ових пракси из прошлости се зове суво прање зуба, а то је оно што овај чланак је о. Суво Прање је древна пракса која се користи вековима првенствено Скандинавци и Руса, а многи древни текстови односе на поступак користећи штапиће, песак и камење за масажу коже; то је у суштини оно суво прање је. То је метод који укључује прање кожу са четком од природних влакана да уклони спољни слој коже који се поново генерише сваких 24 сата.Овде су неке од потенцијалних користи које суво прање може да обезбеди за вас ако се ради о редовној, дневној бази

Предности сувог четкањa

  • Уклањање мртвих коже-суво прање ће помоћи пролити мртве ћелије коже, који ће побољшати текстуру коже и обнављање ћелија као нови слој коже се формира свака 24 сата.
  • Суво прање такође може помоћи отклања целулит. Целулит је заправо изазвана поткожног масног материјал и фиброзног ткива које нису у стању да се елиминисати кроз кожу, они онда изазвати ову димплинг ефекат на кожи облагања. Целулит се најчешће налазе на бутинама, куковима и пропалицама жена, али неки људи имају целулит, као добро. Добра вест је, суво прање може да замени скупе и углавном токсичне креме, липосукција и остале ласерске третмане или пластичну операцију. Мораћете да га испробате и уверите се сами!
  • Суво прање може заправо јачају имуни систем. То чини тако што стимулише лимфне судове мозгова отровне материје мукоидан у органима детоксикацију  можемо детоксикује и очисти цео систем.
  • Суво прање ће се затегнути кожу. Повећањем протока крви, токсини се преселио и елиминисани кроз кожу. Испод тог старог слоја коже лежи нови слој са здравом сјајем.
  • Тон ваше мишиће. Суво Прање тонови мишиће тако што стимулише нервне завршетке, што изазива појединац мишићна влакна се креће и активирати. Такође, она може да мобилише масти и помогне да се изједначи дистрибуцију масних наслага.
Да ли сте знали да ваша кожа је једна од пет главних канала елиминације из тела? Неки се односе на кожу као трећи бубрега због своје способности да ослободи тело токсичног отпадног материјала. Кожа елиминише око 2 килограма токсичних материјала дневно у облику зноја; ово је један од разлога сауне такође може бити веома корисно за наше здравље. Због редовне употребе уља, креме, сапуни, препарати маке-уп итд поре на кожи може постати веома зачепљен са токсичним хемикалијама, и ометају процес елиминације још више токсина. Важно је да одржите кожу здравом и свеже, а то је тачно тамо где суво прање ступа на сцену Овде је корак-по-корак водич за прање осушите кожу.

Метод

  1. Прво ћете морати четкицом коже, важно је да се чекиње овог четком направљен са природним влакнима.
  2. Даље, почевши са сувом кожом убрзо након буђења и пре купања, почети на ноге.
  3. Почните да опереш ноге; ход четка према зглобу. Онда креће се теле не дуге горе потези према колену око телета. Затим урадите бут на исти начин као и теле осим креће ка куковима. Поновите са другом ногом и ногу.
  4. Важно је да се увек удара четком према свом срцу, јер лимфни течност протиче кроз тело у том правцу-ка срцу.
  5. Пређите на руке, и не заборавите да урадите дуге навише удараца, ви ћете желети да урадите кружне покрете у свакој од ваших пазуха.
  6. Даље, урадите кружне покрете навише на свом стомаку ка грудима. Када стигнете до груди, урадите мекше потезе, јер то може бити осетљиво подручје, око груди и посебно брадавице области.
  7. Један изузетак милујући према вашем срцу је ваша леђа, када дођете до леђа, четком од врата до доњег дела леђа. Четка са дугом дршком ће добро доћи за ово, или можете добити пријатеља или члана породице да вам помогне.
  8. Никада четком преко отвореног или упаљену кожу, сунце запалили кожу или кожу оболелог.
  9. Након што су урадили, хоп у туш одмах да испрати далеко све суве коже који сте управо попустиле горе и одбацио. Не морате да користите сапун, јер нова кожа која је сада откривена од испод старог је чист! Поред зашто би желите да сметам зачепљења пора своје испочетка? Можете користити мало благог, природног, пожељно средство за чишћење за осетљиве области, и / или испод пазуха, 'приватне делове' итд
  10.  Пре него што изађете испод туша, одличан начин да се додатно окрепити кожу и стимулише циркулацију крви је да наизменично температуре воде од вруће као што можете руковати се као хладно као што можете руковати неколико пута.
Напомена: Првих неколико пута можете пробати суво четкање ће осећати помало непријатно за неке, скоро као груба шкрипав осећаја. Само будите нежни и не четком превише! На крају ћете се навићи на осећање и ваша четкица ће омекшати се мало.
сува кожа--четкаВажно је да перете четкицом сваких 1-2 недеље са благим сапуном и топлом водом, оставите га на симс за то да се потпуно осуши за следећи дан.
Овај цео процес би требало да траје дуже од 10 минута, што значи да нећете морати да бринете о додавању још једног "напорно" на вашу јутарњу рутину. Осим тога, велика је јутро ритуални да започнете дан и дивну прилику да учини нешто само за себе и своје здравље!
Предности усвајања ове праксе свакако надмашују све потенцијалне мане. Требало би да видите у року од месец како здрава, лепа и мека кожа је. Ви ћете буквално бити сија! Такође ћете бити штеди новац на скупе сапуна и тело пере јер нећете бити користећи скоро толико сапун, а заузврат елиминише износ пластике из боце, лоофахс и друге предмете који се обично користе на дневној бази. То је вин-вин ситуација. Шта имаш да изгубиш? Пробај и уверите се сами шта ова пракса може да уради за Вас!

Нема коментара:

Постави коментар