петак, 4. септембар 2020.

Hyper tea Niš čaj - -Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI-

 



NATURA KUTAK 

NIŠ

 OBILIĆEV VENAC 20-

 --  tel. +381641137793 --- 

- - -- tel. +381665323446 - - -

 NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI-

Hyper tea Niš čaj

Je novi proizvod koji ima ulogu poboljšanja kardiovaskularnog zdravlja i regulisanja krvnog pritiska. U ovom članku ćemo predstaviti više informacija o Hyper tea Niš čaj. 

Ovaj proizvod se pravi od biljaka, tako da sadrži 100% prirodne i organske sastojke. Svrha za koju je stvorena je da pomogne u postizanju normalnog krvnog pritiska i da rezultati budu trajni. Ovo smanjuje rizik od moždanog udara i srčanog udara, zbog činjenice da pokušava da otkloni uzrok bolesti.
Jedinstvena formula caja   takođe se zasniva na delovanju bioflavonoida koji pomažu u normalizaciji krvnog pritiska u prilično kratkom vremenu, vraćajući elastičnost krvnih sudova.

Glavne prednosti prirodnog proizvoda     Hyper tea Niš čaj  su: čisti krvne sudove, reguliše hipertenziju, uklanja toksine iz krvnih sudova, ima blagotvoran uticaj na nervni sistem otklanjajući anksioznost i stres, pomaže srcu da optimalno funkcioniše i smanjuje rizik od varikoznih vena i tromboze.
    Hyper tea Niš čaj  sprečava nakupljanje šećera u krvi, snižava šećer u krvi, pomaže u gubitku kilograma regulisanjem metabolizma. Korišćenjem ovog caja više nećete imati nagli porast ili smanjenje krvnog pritiska, vaše srce će redovno funkcionisati i vaše zdravlje će se poboljšati.
Ukratko smo naveli sastojke koji su deo sastava Hypertea: koren valerijane i glog koji sadrže bioflavonoide, koncentrovane peteljke cveta poznate pod nazivom hmelj (Humulus lupulus), ekstrakt origana, ekstrakt hmelja kao i lekovito bilje u manjem sastavu
Hyper tea Niš čaj koristi se na sledeći način: jednu kašiku čaja pomešajte sa 200 ml vode, a zatim prokuvajte . Dobiveni napitak procedite, a zatim pijte 3 puta dnevno nakon jela bez dodavanja šećera.
Koji su simptomi visokog krvnog pritiska?
Kada patite od visokog krvnog pritiska, možda ćete imati sledeće simptome: česte glavobolje, ubrzan rad srca, hronični umor, crne tačke pred očima, ponekad zamagljen vid, prekomerno znojenje ili veća iritacija nego kod uobičajen način.

Evo nekoliko načina za snižavanje krvnog pritiska
Neželjeni efekti visokog krvnog pritiska mogu uključivati: srčani udar, moždani udar, aneurizme ili zatajenje bubrega.
Da biste izbegli ove neželjene efekte, morate da primenite neke korisne metode koje vam mogu pomoći u regulisanju krvnog pritiska. Evo nekih od njih:
Pokušajte više vremena provoditi u prirodi. Sunčeve zrake pomažu u promeni nivoa azotnog oksida u krvi i koži koji ima ulogu opuštanja krvnih sudova.

Dobro je jesti probiotike redovno, jer će povećati količinu dobrih bakterija u organizmu i na taj način pomoći imunološkom sistemu.
Izaberite da češće jedete hranu sa hipotenzivnim dejstvom: slatki krompir, avokado, jogurt i spanać.
Dobro je eliminisati ili smanjiti konzumaciju alkoholnih pića koja mogu negativno uticati na visok krvni pritisak.
Vežbajte što je više moguće i umerene sportove, jer će vam krvni sudovi tonzirati, nivo stresa će se smanjiti i izgubiti ćete težinu. Dovoljno je ako svakodnevno bavite barem 30 minuta fizičke aktivnosti: hodate ili vozite bicikl, možete plesati ili plivati.

Možete pozvati stručnjake da propisuju lekove koji snižavaju krvni pritisak delujući na nivo natrijuma. Oni imaju ulogu da usporavaju rad srca i opuštaju krvne sudove.
Smanjite konzumaciju kofeina, jer ubrzava rad srca i na taj način povećava krvni pritisak.

Izbegavajte pušenje jer, kao što je poznato, nikotin podiže krvni pritisak.
Jedite hranu koja prirodnim putem snižava krvni pritisak: zob, pistacije, orasi, pomorandže.

Ukoliko vas muči visok krvni pritisak, to znači da telo forsira previše krvi da vrši pritisak na zidove arterija. To može prouzrokovati oštećenja srca, krvnih sudova i bubrega. Takođe može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su srčana insuficijencija ili slabost srca, moždani udar, koronarna bolest srca i bubrežna insuficijencija. Međutim, možete prirodno da smanjite visok krvni pritisak jedenjem određene hrane.

Tinktura Beli luk
Tinktura sremuš

Konzumiranje tinkture Natura kutak sremuša ili belog luka je jedan od najbržih načina za smanjenje krvnog pritiska i ne samo da snižava vaš krvni pritisak, već može i da vas zaštiti od kardiovaskularnih bolesti. Naime, jedinjenja iz belog luka komuniciraju sa vašim crvenim krvnim zrncima, što dozvoljava vašim krvnim sudovima da se opuste i da se tako vaš pritisak, naravno, smanjuje. U studiji iz 1993. godine, pokazano je da alicin  efikasno snižava krvni pritisak. U ovoj studiji učesnici koji su imali tešku hipertenziju su dobili rastvor belog luka od 2.400 mg belog luka koji sadrži 1,3% alicina, organosulfurno jedinjenje pronađeno u belom luku koje ima anti-gljivične i antibakterijske osobine. Za manje od pet sati, krvni pritisak učesnika pao je za 7/16 mm Hg, a za pet do 14 sati, dijastolni pritisak je znatno opao.

Đumbir

Đumbir, začinski koren koji se često koristi u azijskoj kuhinji, takođe može pomoći u smanjenju krvnog pritiska. Jedna studija je pokazala da đumbir može smanjiti krvni pritisak blokiranjem naponsko-zavisnih kalcijumskih kanala. Đumbir smanjuje visok krvni pritisak, ali osobe koje uzimaju lekove zbog visokog krvnog pritiska treba da koriste đumbir sa merom opreza, jer bi đumir mogao da izazove previše nizak krvni pritisak ili nepravilne otkucaje srca.

Tamna 99% čokolada ili organski 100% kakao Natura kutak na dnevnom nivou  može smanjiti visok krvni pritisak a komercijalna da poveća. Izgleda da flavonoidi aktiviraju azotnu kiselinu, što je gas koji omogućava krvnim sudovima da se opuste i proširuju. U studiji iz marta 2010. godine, stručnjaci iz nemačkog instituta za ljudsku ishranu su otkrili da su učesnici koji su pojeli oko 7,5 g kakaoa dnevno imali niži krvni pritisak i imali su 39% manje šanse da imaju srčani udar.

Natura kutak čaj divljeg kestena, bele imele, gloga, lincure, matičnjaka, valerijane. Sve ove biljke imaju dokazano pozitivno dejstvo na srce i vaskularni sitem i deluju na snižavanje krvnog pritiska na potpuno prirodan i bezbedan način Natura kutak čajevima. 


Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI-



Нема коментара:

Постави коментар