уторак, 1. септембар 2020.

KREMA SA RUSKOM CARSKOM Čagom - NIŠ Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI-

 



KREMA SA RUSKOM CARSKOM ČAGOM namenjena je za masažu kičme zglobova i mišića. Sastav preparata je takav da se lako nanosi a aktivne supstance se oslobađaju i ispoljavaju efekat dublje u potkožnom tkivu čime se postiže brža regeneracija i revitalizacija.

Količina 200 ml

Način primene: krema se nanosi na problematičnu regiju u tankom sloju i blago utrlja. Postupak ponoviti nekoliko puta u toku dana u zavisnosti od potrebe. Samo za spoljašnju upotrebu.

Sastav: voda, tečni ekstrakt gljive čage (Inonotus obliquus), glicerin, etanol, mentol, PEG 40 hidrogenizovano ricinusovo ulje, karbomer, fenoksietanol, ulje nane, ulje iglica jele (abies alba), ulje ruzmarina, ulje eukaliptusa, trietanolamin, etilheksilglicerin.

AKCIJA 2+1 GRATIS 👍
Ukoliko kupite 2 pakovanja treće dobijate na poklon 🎁

Živimo u vreme kada većina stanovništva planete zemlje imaju povremene ili redovne probleme sa bolovima u mišićnom tkivu, zglobovima i koštanoj masi.

Navedeni bolovi ozbiljno utiču na kvalitet života i nedostatak sreće i raspoloženja kod pacijenata, a zvanična medicina često nema efikasne odgovore na navedene probleme. Legendarni sovjetski i ruski naučnik dr Igor Kaljinin, lekar koji je ceo svoj život posvetio naučno-istraživačkom radu, formulisao je potpuno prirodnu kremu sa ekstraktom ruske čage, etarskim uljima eukaliptusa, ruzmarina i sibirske jele koja predstavlja izuzetno uspešan i moćan melem (balzam) sa visokim profilaktičkim i terapijskim dejstvom što mu daje status jedne od najučinkovitijih krema u sovjetskoj prirodnoj i alternativnoj medicini. Dokaz uspešnosti su milioni korisnika na teritoriji Sovjetskog Saveza i Zajednice nezavisnih država.

Melem krema sa ruskom carskom čagom preporučuje se kod:

loše cirkulacije,
bolova u mišićnom i koštanom tkivu,
bolova izazvanih promenom vremena,
za ublažavanje simptoma artritisa, fibromialgije, osteoartritisa.
Melem krema sa ruskom carskom čagom je izuzetno efikasna u sanaciji sportskih povreda, a sovjetski administrativni službenici, zdravstveni radnici, frizeri, vojna lica, ugostitelji kremu od čage smatrali su najvećim saveznikom u borbi sa ukočenošću, grčevima i bolom koji im njihova profesija i radno mesto donosi. Ovaj stari krema-melem poseduje prijatan i osvežavajući miris koji dolazi do izražaja prilokom aplikacije ili masaže tela.

Prema mišljenju doktora Kaljinina: ”Melem krema je formulisana tako da njeni prirodni aktivni sastojci lako prodiru u kožu i deluju direktno na žarište bolnog problema. Melem krema sa ruskom carskom čagom zahvaljujući sinergističkom (pojačavajućem) dejstvu aktivnih sastojaka ublažava bol ili ga trajno otklanja. Pri čemu se zaustavlja grčenje mišića, usporava proces starenja hrskavičnog tkiva i mišićne mase.

Uvaženi naučnik i doktor Igor Kaljinin osvedočeni prijatelj Srbije i srpskog naroda prilikom jedne od poseta Beogradu u jesen 2011. za rusku carsku čagu je rekao da je čaga najjači ruski prirodni lovac bombarder protiv virusa i bakterija, a melem kremu sa ruskom carskom čagom – sibirskim gromom i munjom protiv svih bolova u koštanom i mišićnom tkivu”.

Uz naručeni preparat dobijate poklon knjigu Bez Bola. Knjiga je skup iskustava i priča pacijenata koji su koristili kremu sa čagom, kao i profesionalni priručnik upravljanjem bolom namenjen profesorima, lekarima, farmaceutima i fizioterapeutima, studentima. Preparat je podržalo Udruženje licenciranih lekara medicine sporta


Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI-

Нема коментара:

Постави коментар