среда, 19. новембар 2014.

"Златни Мед"---This “Golden Honey” Mixture is The Strongest Known Natural Antibiotic


Златни мед Мешавина је најјачи познати антибиотик и сада га можете припремити. Многи људи су већ имали искуство са куркумом. Неки људи је користе као зачин, неки за припрему "златног млека". Али има и оних који знају да куркума у комбинацији са медом, може бити непроцењив природни лек.Најпознатији природни антибиотик
Антиинфламаторно активирање је веома јако, и не само да уништава бактерије које узрокују болести и побољшава природну одбрану. Овај лек нема негативан ефекат на цревну микрофлору, за разлику од синтетичких антибиотика, који се могу наћи у апотекама у изобиљу.

Куркума садржи полифенол, идентификован као есенцијални активни састојак и куркумин, који може да достигне до 150 потенцијалних терапеутских активности, укључујући својства анти-инфламаторна, антиоксидантна анти-канцерогена.

Потрошња куркуме и меда значајно повећава активности корисних флора у цревима и побољшава варење. Постоји доказни огледи који се могу наћи у научној литератури. Природни лековити фактори које има су недостижни.
Дакле, не трчати у апотеку са првим симптомима болести, уместо да користите "Златни мед", мешавину куркуме у праху и меда. У тренутку када су први симптоми припремите се за златну-мед мешавину која ће трајати 3 дана.


Састојци:

1 кашика куркуме
100 грама сировог меда
Припрема:

У 100 грама сировог меда додајте једну пуну кашику куркуме. Помешајте их добро и ставите мешавину у теглу.

Како да га користите:

Узми у првим симптомима прехладе:

Дан 1- пола кашичице меда Златног на сваки сат у току дана,
Дан 2 - пола кашичице меда Златног свака два сата,
Дан 3 - пола кашичице меда златног три пута дневно.
пријатно Ваша Натура кутак

Нема коментара:

Постави коментар