среда, 25. новембар 2015.

Mедицина неће дозволити да се излечи рак




Замислите комерцијални авион срушио и било је мртвих укључени. Можете бити сигурни да би наслов сваког великих новина. Па, имамо еквивалент 8-10 авиона ломе сваки дан са свима на броду који умире од рака.

Скоро два милиона Американаца оболи од рака сваке године једна особа од три ће бити погођен са дијагнозом рака у неком тренутку у својим животима, упркос масовним технолошки напредак током последњих пола века.

Западна медицина није ближе проналажењу "лијек за рак", док рак је прерастао у светски епидемије невероватних размера. Статистике говоре саме за себе:

У раним 1900-их, један од 20 људи рак
У 1940., једна од 16 особа развио рак
У 1970, био је један у 10
Данас, то је један у три!
Према ЦДЦ, око 1,660,290 (1,66 милиона нових случајева рака) се очекује да ће бити дијагностикована у 20131. Уколико укупна стопа смртности падају, због чега су стопе инциденције и даље у порасту? Одговор је једноставан: "рат против рака" је 40 година био је фарса.

Епидемија рака је сан за Биг Пхарма, и њихове кампање за тишину лечи рак су жестоке, што је прича добро рекао у документарном филму феатуред изнад, рак: Форбидден лечи.

Рак машина

Молим вас да разумете да је рак је велики бизнис. Индустрија рак троши готово ништа од својих више милијарди долара средстава на ефикасних стратегија превенције, као што су дијететских смернице, вежбе и гојазности образовања. Уместо тога, већ пљушти свој новац у лечење канцера, не спречава или га лечења.

Зашто би они пуцају своје готовине краву? Ако они могу задржати добро подмазану Рак Мацхине трчање, они ће наставити да огромне профите на лековима за хемотерапију, радиотерапију, дијагностичке процедуре и операције.

Типичан оболели од рака потроши 50.000 $ борби против болести. Хемотерапијски лекови су међу најскупљим од свих третмана, многи у распону од $ 3,000 до $ 7,000 за једномесечни понуде.

Ако индустрија рак омогућава лек, онда њихова база пацијент оде. То има више смисла да задржи стабилан ток пацијената оболелих од рака жив, али болесне и враћају за више. Како је то друштвена чудовиште дошло?

Представљених документарац је изузетно информативан. То показује како фармацеутска индустрија удружио са Америчког медицинског удружења (АМА) у генијалном плану да преузму медицински систем у четири свифт, једноставних корака, назад у раним 1900-их. У суштини, то је нешто овако:

Међународни банкари који поседују компаније дроге и хемијске стекао контролу над медицинског образовног система пре више од 100 година.
Они су дали донације за АМА и водећих медицинских школа у замену за места на свом броду и способност да контролише политику.
На крају, они су паметно конструисан своју контролу над готово сваки савезни регулаторна агенција која се односи на медицинске праксе.
'Да се ​​ниси усудио Цуре Анионе!'

Упркос огромним количинама новца фуннелед у истраживање рака данас, два од три пацијената оболелих од рака ће бити мртав у року од пет година од дана пријема све или део стандардног лечења рака Тринити-хирургија, радиотерапија и хемотерапија. То није претерано изненађење када узмете у обзир да су два од три су канцерогени и сами! Једна студија процењује се да хемотерапијом предности о једном од сваких 20 људи је примају.

Током последњих сто година, велики број третмана природних рака су развијени и успешно користи за лечење пацијената у САД и другим земљама. Сви су жестоко дисцоунтед, занемела, и гурнуо под тепих од медицинског монопол, са лекари и истраживачи напали, намаже, послат у затвор, и професионално уништио усудио да пркоси медицинску установу.

До данашњег дана, у односу на кредибилитет у медицини, "ква" је синоним за "конкуренције".

У циљу заштите медицинске монопол, било одрживо природни третман се састао са масивним противљење од стране фармацеутске и медицинске индустрије. Друг компаније немају интерес у природним агената да они не могу патента, јер омета њихово извора прихода. Они ће отићи-и имају гоне-екстремним мерама за спречавање истину о ефикасним природним третманима (конкурентске претње) од достизања јавности.

ФДА је сада, захваљујући, пре свега Пдуфа које финансирају фармацеутске компаније и саучесник у том процесу. Они ограничавају конкуренцију у лику заштите јавности, када је реалност је да они штите профита фармацеутске компаније.

Ми Топ 12 Рак стратегија превенције

Постоји толико можете да урадите да смање ризик од рака. Али, молим те, немој чекати све док не добијете дијагнозу-морате предузети превентивне кораке да САДА. То је много лакше да се спречи рак него да га третирају, када је потребно издржати. Ја верујем да буквално могу елиминисати ризик од рака и хроничних болести, и радикално побољшати своје шансе за опоравак од рака, ако сте тренутно га, по овим релативно једноставне стратегије.

Припрема хране: Једите најмање једну трећину свог хране РАВ. Избегавајте пржење или цхарброилинг; чир, поширати или уместо паром своје храну. Размислите додајући борбу против рака Вхоле Фоодс, биља, зачина и допуне вашој исхрани, као што су броколи, куркумин и ресвератрола. Да бисте сазнали више о томе како ови анти ангиогенетиц храна борби против рака, погледајте наш претходни чланак: "Драматично Ефективна Нова природан начин да гладују рака и гојазности."
Угљених хидрата и шећера: Смањити или елиминисати обрађене хране, шећера / фруктоза и зрна на бази храну из исхране. Ово се односи на целу необрађених органских житарица, као, као они имају тенденцију да се брзо разбити и вози свој ниво инсулина. Доказ је сасвим јасно да ако желите да избегнете рак, или тренутно имате рак, апсолутно морају избјегавати све облике шећера, нарочито фруктоза, који храни ћелије рака и подстиче њихов раст. Уверите се да укупан унос фруктозе је око 25 грама дневно, укључујући и воћа.
Протеини и масти: смањите ниво протеина у један грам по килограму посне телесне тежине. Било би необично да већина одраслих да је потребно више од 100 грама протеина и највероватније Скоро половина тог износа. Замените вишак протеина високог квалитета масти, као што су органска јаја из пастуред кокошке, високо-квалитетних меса, авокадо, и кокосовог уља.
ГМО: Избегавајте генетски модификована храна као што се обично третира хербицидима као што је Роундуп (глифосат), и вероватно ће бити канцерогене. Француски истраживачки тим који је интензивно проучавали преглед закључио је токсичан за људске ћелије, и вероватно канцерогено за људе. Одаберите свеже, органски, по могућству домаће производње хране.
Животињског порекла омега-3 масти: Нормализација свој однос омега 3 и омега-6 масти узимајући квалитетан Крил уље и смањење унос обрађених биљних уља.
Природни Пробиотици: Оптимизација ваше цревне флоре ће смањити упалу и ојачати ваш имунолошки одговор. Истраживачи су открили микроб-зависни механизам путем којег неки рака моунт упалну реакцију тог горива њихов раст и развој. Они предлажу да инхибирање инфламаторне цитокине можда успорити прогресије канцера и побољша одговор на хемотерапију.
Додавање природно ферментисане хране за ваше свакодневне исхране је једноставан начин да се спречи рака или брз опоравак. Увек можете додати квалитетну пробиотик додатак као добро, али наравно ферментисана храна је најбоља.

Вежба: Вежба смањује ниво инсулина, што ствара низак ниво шећера у окружење које обесхрабрује раст и ширење ћелија рака. У три месеца студија, вежба је утврђено да измени имуне ћелије у више моћан болест-борбе против облика у преживелих од рака, који је управо завршио хемотерапију.
Истраживачи и организације рака све што препоручујемо редовно вежбање приоритет како би се смањио ризик од рака, а побољшао резултате рака. Истраживање је такође пронашао доказе који сугеришу вежба може да помогне окидач апоптозу (програмирана ћелијска смрт) у ћелијама рака. У идеалном случају, ваш програм вежби треба да садржи равнотежу, снагу, флексибилност, интервални тренинг високог интензитета (ХИИТ). За почетак помоћ, погледајте мој Пеак фитнес програма.

Витамин Д: Постоји научни докази можете смањити ризик од рака за више од половине једноставним оптимизацији ниво витамина Д уз одговарајућу излагања сунцу. Твој ниво у серуму треба да одржи стабилан на 50-70 нг / мл, али ако се лече од рака, требало би да буде ближе 80-90 нг / мл за оптималну корист.
Ако узмете у оралном витамин Д и имам рак, било би веома мудро да редовно прате своје витамина Д у крви, као и допуни свој витамин К2, као К2 недостатак је заправо оно што производи симптоме витамина Д токсичности. Да бисте сазнали више, погледајте мој претходни чланак: "Шта треба да знате о витамина К2, Д и калцијума".

Сна: ​​Уверите се да сте се довољно ресторативној сна. Лоше спавање могу ометати ваше производњу мелатонина, који је повезан са повећаним ризиком од инсулинске резистенције и телесне тежине, а оба допринети мушкости рака екипе.
Излагање токсинима: Смањите своју изложеност токсинима животне средине као што су пестициди, хербициди, средства за чишћење у домаћинству, синтетичких хемијских освеживача ваздуха и токсичних козметике.
Излагања радијацији: Ограничите изложеност и штите себе од зрачења у продукцији мобилних телефона, куле, базних станица и Ви-Фи станицама, као и минимизирање изложеност од зрачења на бази медицинских скенирања, укључујући Дентал Кс-зрацима, ЦТ скенирања, и мамографија.
Стрес менаџмент: Стрес од свих узрока је велики допринос болести. Чак ЦДЦ наводи да 85 одсто болести покреће емоционалних фактора. Врло је вероватно да стрес и нерешена питања емоционалне може бити важнији од физичких, тако да се уверите ово решити. Моја омиљена алатка за решавање емоционалних изазова је Емотионал Фреедом техника (ЕФТ).

Нема коментара:

Постави коментар