уторак, 1. децембар 2015.

Нова студија показује ДА ЈЕ Ђумбир је 10,000 пута ЈАЧИ ОД хемо ТЕРАПИЈЕ(И убија само Ћелије рака)



Ђумбир je  једan од најјачих природних лекова за многе болести, има много различитих карактеристика и употребе. Али да ли сте знали колико је моћан заиста када је у питању лечење рака?

Куркума је широко позната због њеног утицаја на рак, али нова истраживања су показала да је њен рођак ђумбир исто тако моћан. И не само то, он је утврђено да је чак и ефикаснији од неких лекова за убијање рака. Постоји чак и доказ да неки лекови су неефикасни и заправо убрзавају смрт пацијената оболелих од рака.

МОЋ ЂУМБИРА

Једна студија, спроведена од стране Георгиа Стате Университи утврдио да цео ђумбир екстракт био у стању да смањи величину тумора простате за 56% код мишева. Поред његовог утицаја на рака, ђумбир је такође примећено да смањи инфламацију и доставити мишевима са животним побољшање антиоксиданата.

Друга студија објављена у ПлоС утврдило да је једна посебно компонента у гингер познат као 6-схогаол је супериорна у односу на конвенционалне лекова за рак, односно хемотерапија, на циљање основни узрок рака дојке малигнитета: Рак дојке матичних ћелија.

Понекад се називају 'матичних ћелија', канцера матичних ћелија су узрок широког спектра канцера, не једноставно рак дојке. Ови "матичне ћелије" су одговорни за стварање различитих 'ћерка типова ћелија која шминка колонију тумора. Док рак матичне ћелије представљају само .2 до 1% од ћелија састав тумора, они изгледа да су "бесмртна".

То значи, ове канцер матичне ћелије су у стању себи обновити, су способни за континуираног диференцијације, отпорни су на конвенционалним хемотерапеутска средства, и способни су цијепање офф и стварању нових тумора колоније. Једини начин да се у потпуности обезбеди да ваше тело је рак слободан је да уништи рак матичних ћелија унутар тумора.

Ова нова студија је показала да је оштар конститутивни у гингер познат као 6-схогаол је била веома активна када је у питању против рака стабла понашања. Овај састојак се производи када је корен или сушени или кувани, веома уобичајене употребе за ђумбира већ. Али, постоји нешто врло специфичан око 6-схогаол да чини супериоран у односу на хемотерапије третмана за рак.

Истраживачи су установили да су ови ефекти рак-уништавају догодила у концентрацијама које су нетоксичне за ћелије нису рака. То значи да је само ова компонента ђумбира убио ћелије рака, остављајући здраве ћелије на миру. То га чини веома разликује од конвенционалних третмана рака који не приказују ту врсту селективног цитотоксичности, што значи да заиста могу нашкодити пацијенту.

Када је реч о рака дојке, 6-схогаол значајно утиче ћелијског циклуса, чиме се повећава рака ћелијске смрти. Она индукује програмирану ћелијску смрт кроз индукцију аутофагије. Такође инхибира сфероиде рака дојке (чворића) од формирања. Али то није једина ствар у вези са запањујуће 6-схогаол.


Ова студија је такође открила да у тестовима на таксол рака дроге, није показују исти ниво ефикасности на уништавање рака матичне ћелије тумора и као 6-схогаол. Чак и када су повећане концентрације таксол, она је и даље утврдио да 6-схогаол је 10.000 пута ефикаснији у убијању рак матичних ћелија, заустављање тумора од формирања и вођења здраве ћелије у животу.

Више истраживања је потребно да се уради да се покаже како "савремена медицина рака" није ефикасна као природних лекова. Не можемо правити наша тела болестан док је покушавао да излечи болест, то је једноставно није довољно више.

Нема коментара:

Постави коментар