четвртак, 9. децембар 2021.

ČAJEVI ZA bubrege -Niš - NATURA KUTAK - Ruska apoteka Niš - - BILJNA APOTEKA NIŠ - - SUPER HRANA NIŠ - tel. +381641137793 - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš



Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

Bubrezi

Zdravac
(Geranium Macrorrhizum)
Korisna biljka koja popravlja zdravlje bubrega i podstiče mokrenje. To pomaže detoksikaciju organizma, eliminaciju viška soli i vode iz organizma. Ovo svojstvo rasterećuje rad bubrega i sprečava da toksini stignu do drugih delova tela.

Troskot
(Polygonum Aviculare)
Efikasan diuretik, dobar kod pojave kamena u bubregu. Ima adstrigentno dejstvo u lečenju rana i krvarenja. Sadrži silicijumsku kiselinu, te jača vezivno tkivo organa.

Kopriva
(Urtica Dioica)
Koristi se kod bolesti bubrega i čitavog urinarnog sistema, sa pozitivnim ispoljavanjem na prostatu kod pojave benigne hiperplazije

Breza
(Betula Pendula)
Koristi se kao diuretik, kod pojave kamena u bubregu, pojave cista i zapaljenja na urinarnom sistemu. Primećeno je blagotvorno dejstvo na digestivni i respiratorni sistem.

Rastavić
(Equisetum Arvense)
Koristi se kod svih bolesti i oboljenja bubrega i bešike: kod pojave peska i kamena u bubregu, mokraćnim kanalima, bešici, kod pojave infekcija u urogenitalnom traktu i kod nekontrolisanog mokrenja.

Đumbir – sastojak koji jača imunitet, ublažava bol i smanjuje mučninu izazvanu kamenom u žuči i bubregu.

Rastavić – podstiče izbacivanje nagomilanih toksina u organizmu i odličan je u očuvanju mokraćnih kanala i bubrega.

Nana – deluje tako da sprečava ponovno stvaranje kamena i ublažava bolove.
Kurkuma – pomaže da se sve nakupljene čestice izbace iz žučne kese.

Pirevina – koristi se pri lečenju upale bešike i mokraćnih kanala, kao i za topljenje kamena u bubregu i žuči.

Petroselinum peršun
Petroselinum odlično deluje kod mokraćnih infekcija i kod uklanjanja kamena u bubrezima i žuči.

Rastavić
Rastavić podstiče izbacivanje nagomilanih toksina u organizmu i odličan je u očuvanju mokraćnih kanala i bubrega.

Menta piperita
Menta deluje tako da sprečava ponovno stvaranje kamena i ublažava bolove.

Pirevina
Pirevina se često koristi pri lečenju upale bešike i mokraćnih kanala, kao i za topljenje kamena u bubregu i žuči.

KLEKA zahvaljujući svojim diuretičkim svojstvima reguliše rad bubrega i pospešuje izbacivanje urina. Odlična je u borbi sa urinarnom infekcijama….

PERŠUN je odličan čistač organizma od toksina a naručito bubrega i mokraćnih kanala. Bogat je mineralima i vitaminom C.
Odličan je u borbi protiv bakterija. Olakšava izbacivanje urina. Čisti krv. Pomaže kod bolova i kod infekcije bešike poznate kao cistitis….

UVA ili MEDVEĐE GROŽĐE kako je još zovu je poznata još od davnina i koristi za lečenje svih vrsta infekcije bubrega, bešike i mokraćnih kanala
Poznato je njeno diuretičko i antiseptičko delovanje.
Uva smanjuje bolove kod kamenja u bubrezima, pomaže u čišćenju peska i kamenja u bubrezima, smanjuje nivo mokraćne kiseline….

KOREN ČIČKA čisti krv i podstiče izlučivanje znoja i urina. Deluje protivupalno i odličan je u borbi protiv otrova. Odličan je diuretik. Snižava visok krvni pritisak.

RASTAVIĆ se koristi kod izbacivanja peska i kamena u bubrezima. Odličan je diuretik, antiseptik i antibiotik. Smanjuje upalne procese u bubrezima, bešici i mokraćnim kanalima. Pomaže kod bolnih mokrenja….

LIST BREZE se koristi za olakšavanje mokrenja i kod upale i infekcije mokraćnih kanala. Sprečava da se formira kamen u bubrezima.

KAMILICA deluje umirujuće na nervni sistem usled dejstva urinarnih infekcija. Uspešno se bori protiv bakterija koje napadaju urinarni trakt. Pomaže u jačanju imuniteta. Čisti bubrege od toksina.

PIREVINA je prirodni diuretik koji povećava lučenje mokraće, ima antibakterijsko dejstvo. Koristi se u lečenju infekcija urinarnog trakta ( cistitis, uretritis ). Pomaže u rastvaranje kamenja u bubregu…

KOREN MASLAČKA u sebi sadrži preko 100 fitohemikalija koje blagotvorno deluju na ljudsko telo. Čisti bubrege i bešiku, sprečava infekcije urinarnog trakta, pospešuje izbacivanje urina.

LIST KOPRIVE je odličan diuretik koji pomaže u čišćenju bešike i drugih organa urinarnog trakta.
Sadrži visok nivo kalijuma i ostalih materija koji blagotvorno deluju na ceo organizam. Odličan je za rešavanje urinarnih infekcija i problema sa bubrezima. Kopriva je čudesna biljka i lista njenog pozitivnog dejstava na ljudski organizam je podugačka.

NANA sprečava pojavu kamena u bubregu. Pomaže u borbi protiv infekcija i upala u organizmu.

ZLATNICA je biljka koja se preporučuje kod niza uroloških problema kao što su cistitis, kamen u bubregu ili mokraćnoj bešici, kod nefritisa, smanjuje bolove , koristi se za rešavanje peska iz bubrega…

ĐUMBIR ima sposobnost da razbija kamen u bubregu, sprečava upale i smanjuje bol. Odličan je za ceo urinarni trakt.

CELER sprečava pojavu kamenja u bubregu a ako ih već ima on pomaže da se oni razbiju i izbace iz bubrega. Celer je odličan za čišćenje bešike, sprečava upalu bešike i podstiče njeno pražnjenje.


Ruska apoteka Niš - - BILJNA APOTEKA NIŠ - - SUPER HRANA NIŠ -  tel. +381641137793 - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš


Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 




 

Нема коментара:

Постави коментар