среда, 15. децембар 2021.

Manuka med s UMF faktorom 20+ BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - -- tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---

                 


                    
 Manuka med s UMF faktorom 20+ je med s najjačim protivupalnim delovanjem. Pokazao je iznenadjujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.                                                                          





Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Manuka med s UMF faktorom garantuje originalnost meda, njegovo potvrđeno laboratorijsko istraživanje i podretlo.

Manuka med s UMF faktorom 20+ je med s najjačim protivupalnim delovanjem. Pokazao je iznenadjujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.

Manuka med s UMF faktorom potvrđuje prisustvo Neperoksidne aktivnosti ( NPA ) koja nije pronađena ni u jednoj drugoj vrsti meda.

INDIKACIJE ZA UPOTREBU
atopijski i ostale vrste dermatitisa;
psorijaza;
upale grla, uha, sinusa;
prehlade;
rane i ulkusi na koži;
opekotine;
bolovi i upalni procesi u želucu;
refluks;
afte u ustima;
probavni i drugi gastrointestinalni poremećaji;
hronični bronhitis;
bronhijalna astma;
rinitis;
sinusitis;
podizanje i održavanje imuniteta;
DOZIRANJE
Kad se UMF Manuka med stavlja na ranu, upija vodu iz rane i suši je, a antimikrobne čestice uništavaju mikroorganizme koji mogu inficirati ranu. Ako se upotrebljava spolja, njime se potpuno prekrije tretirano područje i zamota sterilnim zavojem, pa se zavoj menja jednom dnevno. Neverovatno je delotvoran jer prodire duboko u kožu.

Kod oralne uporabe uzima se čajna kašičica UMF  Manuka meda 3 puta dnevno, a ako je upala akutna uzima se po jedna kašičica svaki sat.

SASTOJCI
Manuka drvo sadržava mnoge blagotovorne hemijske spojeve, uključujući organske kiseline, minerale u tragovima, protivmikrobne spojeve, vitamin C, A i beta–karoten, kao i sve vitamine B-kompleksa.

Određene količine manuka meda sadrže neverovatne, prirodno prisutne spojeve, koji su stabilni i pri izloženosti visokoj temperaturi ili svetlosti, a koji nisu pronađeni nigde drugde. Ta moćna delatna supstanca je ne-vodonik peroksid, i zaslužna je za visoko antibakterijsko delovanje manuka meda. Takođe, manuka med ne zahteva vlagu ili kiseonik da bi bio delotvoran.

Prisutnost tog specijalnog ne-vodonikovog delovanja moguće je odrediti jedino posebnim vrstama naučnog merenja, koja su direktno povezana sa standardnim merenjima i određivanjem nivoa fenola (poznati antiseptik).

Manuka med, ima i druge delatne supstance koje služe za borbu protiv raznih vrsta bakterija. Kod manuka meda ta delatna supstanca je methyl glyoxal (MG). Methyl glyoxal je supstanca koja se može naći i kod drugih vrsta meda, ali za razliku od manuka meda, u vrlo vrlo malim količinama. Kod manuka meda MG potiče od izmene druge supstance, dihydroxyacetona – koji je u vrlo visokim koncentracijama pronađen u manuka cvetu.

Manuka med s Novog Zelanda
Zbog svoje dugogodišnje izolacije od ostatka sveta, kao i zbog svoje specifične ostrvske biogeografije, Novi Zeland ima neverovatno bogatu floru i faunu. 80% flore na Novom Zelandu je autohtono. Toj fantastičnoj porodici pripada i Manuka drvo, Leptospermum scoparum.

Manuka je jedinstveno zimzeleno drvo i raste nekultivisano na širim područjima Novog Zelanda. Cveta leti, a intenzivan miris koji daju njegovi lepi, crveno-rozi cvetovi pčele jednostavno obožavaju. Od davnina, domoroci Maori koriste manuku kao lek.

Ako Vam se dopao tekst možete ga oceniti na linku ispod
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️




Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 










Нема коментара:

Постави коментар