петак, 19. мај 2023.

Glukomanan formula--MRŠAVLJENJE NIŠ

                                                 Ruska apoteka Niš ---- BILJNA APOTEKA NIŠ --- SUPER HRANA NIŠ - --  tel. +381641137793 --- "NATURA KUTAK" - - - ul. OBILIĆEV VENAC br. 20, Niš --- tel. +381665323446 - - - NAJVEĆI IZBOR ORGANSKIH PROIZVODA U SRBIJI---





Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20

 Glukomanan formula, 90kap

Za smanjenje telesne težine u sklopu ishrane sa ograničenim energetskim unosom.

Šta je glukomanan?

Glukomanan je hidrosolubilno vlakno dobijeno iz korena biljke Konjac (Amorphophallus konjac) čiju strukturu čine jedinice D-manoze i D-glukoze u odnosu 1.6:1. Ovaj polisaharid bubri u prisustvu vode, uvećavajući svoju zapreminu i do 200 puta u odnosu na početnu.

Kako deluje?

Mehanizam delovanja glukomanana zasnovan je na činjenici da u prisustvu vode bubri, formirajući gelastu strukturu. Na ovaj način doprinosi sporijem pražnjenju želuca, stvarajući osećaj sitosti tokom dužeg vremenskog perioda, što za rezultat ima smanjen unos hrane (kalorija) tokom dana i sprečavanje prejedanja. Takođe, glukomanan doprinosi smanjenju ukupnog i LDL holesterola. Mehanizam delovanja zasniva se na smanjenju intestinalne resorpcije holesterola, kao i stimulaciji njegove transformacije u žučne kiseline koje se dalje izlučuju iz organizma.

Trenutno, glukomanan je jedina supstanca za koju postoji odobrena zdrastvena izjava za smanjenje telesne mase od strane evropskog tela za bezbednost hrane (EFSA).

Pakovanje: 90 kapsula.
Preporučena upotreba:
Za smanjenje telesne težine: Odrasli: 2 kapsule 3 puta dnevno, 30-60 minuta pre obroka sa 1-2 čaše vode.
Za održavanje normalnog nivoa holesterola: Odrasli: 2 kapsule 4 puta dnevno, 30-60 minuta pre obroka sa 1-2 čaše vode.

Upozorenja:
Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama, osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Primena je kontraindikovana kod osoba sa intestinalnom opstrukcijom, teškoćama sa gutanjem, suženjem jednjaka.
Glukomanan je potrebno konzumirati sa adekvatnom količinom tečnosti. Nedovoljan unos tečnosti može dovesti do bubrenja glukomanana i blokade ždrela, jednjaka ili creva. Glukomanan ne treba uzimati pre odlaska na spavanje. Moguće neželjene reakcije: nadimanje, dijareja.
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA KUTAK 


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 




Нема коментара:

Постави коментар