субота, 22. фебруар 2014.

ЗЛАТНО МЛЕКО ♥ ЗЛАТНИ МЕЛЕМ

 Древна индијска медицина: Златно Млеко ... Живели!

Овај древни индијски лек изгледа одличан за било ког од Вас ако сте болесни. Али, да ли ико зна где могу добити козје млеко?

Златно млеко је изузетан део древне индијске медицине. Верује се да је чуван као тајна вековима. Према индијској медицини, златно млеко и сама златна боја су симбол здравља и исцелитељске моћи. Наравно, ово млеко је доказано да пружа многе здравствене бенефиције за Ваше тело, имуни систем, зглобове, кости, кичму, и скоро сваки витални орган. Данас Вам представљамо оригинални рецепт за златно млеко  ...
златно-млеко-рецепт-тајна-оф-тхе-античког-индијски-медицине

Састојци:
  • 1/4 шоље воде
  • 1/8 кашике куркуме
  • 1 шоља козје млеко
  •  2 кашике бадемовог уља
  • 1 кашика меда
Припрема:
Нека се вода и куркума загревају 6-8 минута. Додајте млеко и бадемово уље. Нека смеса кува док не проври. После достизања тачке кључања, одмах узети по страни млеко. Додајте мед, након што се охлади,  пије те га топло.
Индијска медицина препоручује за пиће златно млеко у лечењу проблема са костима, зглобовима, имуног система , артритиса и многих других болести. Не постоје нежељени ефекти и можете конзумирати златно млеко  кад год вам је потребно. Па је добро да попијете шољу златног млека  ујутро јер даје енергију током целог дана.

Нема коментара:

Постави коментар