среда, 12. март 2014.

Ево зашто би требало Конвертовати музику нa 432 Хз


"Ако желите да пронађете тајне универзума, мислим у смислу енергије, фреквенције и вибрације." - Никола Тесла
"Оно што смо звали материја је енергија, чија је вибрација је толико спуштен како би се осетио у чулима. Не постоји без обзира "-. Алберт Еинстеин
Тесла је то рекао. Ајнштајн Слажем се. Наука је доказала. То је позната чињеница да је све-укључујући нашим телима-чине енергије вибрира на различитим фреквенцијама. То што је рекао, може да звучи фреквенције утиче на нас? Они сигурно могу.Фреквенција утичу фреквенције; слично мешања састојака са другим састојцима утиче на укупну укус оброка. Начин фреквенције утиче на физички свет је показао кроз разне експерименте попут науке Циматицс и воде меморије.
Наука Циматицс  показује да када звучни фреквенције крећу кроз одређени медиј као што су вода, ваздух или песак, она директно мења вибрације материје. Испод су слике које показују како честице се прилагоде различитим фреквенцијама. ( Кликните овде да погледате видео показује обрасце звучних фреквенција )
Циматицс
Вода меморија  такође показује како наше намере, чак могу да мењају материјални свет. Ово је показано др Масару Емото,  који је извршена студије показују како је једноставно намере кроз звук, емоције и мисли драматично могу обликовати начин на који воде кристалише. 


 
Вода меморије
Ми сви имају одређену фреквенцију вибрације, да не помињемо наша тела процењује се да око 70% воде ... тако да вероватно може очекивати да музички фреквенције може да измени своју вибрације. Неки могу назвати 'псеудонауке,' међутим наука и обрасци приказан горе не лажу. Сваки израз кроз звука, емоција или мисли има специфичну фреквенцију која утиче на све око ње-више као једну кап воде може да створи већи домино ефекат у великом телу воде.
Музика Фреквенција
Са овим концептом у виду, нека нам донесе нашу пажњу на фреквенцију музике коју слушамо. Већина музике у свету је подешен да = 440 Хз јер Организација Међународни стандарди (ИСО) је унапређен 1953. Међутим, студије о вибрациони природе универзума указују да је овај терен је нескладан са природним резонанцом природе и може генерисати негативне последице на људско понашање и свести. Поједине теорије сугеришу да чак нацистички режим је у корист усвајања овог игру као стандард након спровођења научних истраживања да се утврди који опсег фреквенција најбоље индукују страх и агресију. Без обзира да ли или не завера је чињенична, занимљива студија и запажања су указали према предностима тунинг музике у = 432 Хз уместо.
432 Хз се каже да је математички складу са обрасцима универзума.  Студије показују да 432хз Тунинг вибрира са универзума златне средине ЈЗУ и обједињује својства светлости, време, простор, материја, гравитација и магнетизам са биологије, ДНК кода и свест. Када су наши атоми и ДНК почну да одјекују у складу са спиралног образац природе, наш осећај повезаности са природом је рекао да се велича. Број 432 је такође огледа у односима Сунца, Земље и Месеца, као и прецесија равнодневице, Велике пирамиде у Египту, Стоунхенџа, Шри Јантра међу многим другим светињама.
"Од мојих запажања, неке од хармоничних призвук парцијала из = 432хз 12Т5 изгледа да се построје на природним обрасцима и такође резонанцу солитонов. Солитони потребан одређени опсег да се формира у области густине и распона од микро до макро космоса.Солитони нису само нашао у воду механике, али и у јонском-акустични даха између електрона и протона "-. Брајан Т Колинс
432 Хз вс.  440 Хз
Боја звука графикон
Још један занимљив фактор за разматрање је да = 432 Хз Тунинг корелира са спектру боја док = 440 Хз је искључен.
Соларни Спектар и Космичка тастатура:
Све фреквенција у спектру су повезани у октаве, од гама зрака до субхармоницс. Ове боје и белешке су такође повезани са нашим чакре и других важних енергетских центара. Ако желимо да разумемо да су (...) чакре повезан Седам зрака сунчевог спектра, онда су белешке и фреквенције користимо за исти треба да буде исти. А432 Хз је подешавање Космичке тастатуре или космичке Питцхфорк, за разлику од А440 Хз савременом стандарду ". ' То ставља Ц # на 136,10 Хз 'Ом', која је главна нота Ситар у класичне индијске музике и терена на парола које тибетанских монаха, који нам говоре "" Она долази из природе. "- Дамеон Келер
Хајде да истражимо искуствени разлику између = 440 Хз и 432 Хз =. Приметна разлика љубитељи музике и музичари су приметили са музиком подешеном у А = 432 Хз је да је не само лепши и хармонично на уши, али она такође изазива више ка унутра искуство које се осећа у телу на кичму и срце . Музика тунед у = 440 Хз је осећао као још спољашњи и менталног искуства, и осетио на страни главе који пројектованог споља. Аудиофили су такође изјавили да = 432хз музика изгледа да не-локални и може да попуни целу просторију, док = 440Хз може посматрати као смерни или линеарно у звучном пропагације.
"Стари су подешени своје инструменте по А 432 Хз уместо 440 Хз - и из доброг разлога.Постоји много музичких примера на интернету које можете да слушате, како би се успоставила разлика за себе. Аттунинг инструмент за 432 Хз резултата у више опуштајући звук, док 440 Хз благо затежу до тела. То је зато што 440 Хз је ван сагласности са оба Мацроцосмос и микрокосмос. 432 Хз напротив је у складу. Да дам пример како се то манифестује мицроцосмицалли: наш дах (0,3 Хз) и наши Пулс (1,2 Хз) односе се на фреквенцији доње октаве неког А 432 Хз (108 Хз), као 1:360 и 1:90 "-. иннергарден.орг
"Укупна разлика звук је био приметан, верзија 432 звучи топлије, јасније и одмах је звучао више листенабле али верзија 440 осећали затегнутија, са агресивнијим енергије." - Анонимни гитариста

Видео испод је креирао неко без преференција или мишљење о томе да ли = 432 Хз или 440 Хз = боље. Дакле, начин на обе верзије мелодија је играо је непристрасан. То је до нас да се подеси у и осећају који се осећа више хармоничан нама!

Ево још једног примера: Дејвид Хелплинг - Стицкс анд Стонес у 440 Хз: хттп://иоуту.бе/ПевсС9И9пВо Дејвид Хелплинг - Стицкс анд Стонес у 432 Хз: хттп://иоуту.бе/в8КЕВикЈМцк

Ја лично сам уживао много бендова, уметнике и стилове музике, иако су у Тунинг = 440 Хз, међутим упоређивањем неколико песама у оба = 432 Хз и 440 Хз =, ја могу осетити и чути разлику. Ја не бих рекао да је моје искуство од 440Хз музике ме је претворио у агресивну особу, али ја могу да разумем како цела популација буде изложен музици која је више усмерена ум насупрот срце усмерена-да не помињемо све материјалистички и его-погон текст у већини популарне музике-је савршена комбинација да се одржи више нескладна фреквенцију и стање свести унутар човечанства.
"Музика на основу Ц = 128хз (Ц Напомена у концертној А = 432хз) ће подржати човечанство на путу ка духовној слободи. Унутрашње ухо од људског бића је изграђена на Ц = 128 Хз "- Рудолф Штајнер
Ја не могу са потпуном сигурношћу да је свака идеја предложен у овом чланку је 100% тачан, нити сам експерт на ту тему.Из тог разлога, ја предлажем да свако ради свој истраживања о том питању са отвореног ума још пробирљиве ако смо у потрази за научне валидације. Међутим, сви ми поседујемо интуицију и способност да посматрају без пресуде-који може бити баш као вредан (ако не и више) као пуњење главе са спољним подацима, па чак и научних концепата. Зато је на нама да ублаже нагон да скочи на закључке и уместо тога искуства разлику између = 440 Хз и 432 Хз =. Да бисте то урадили, морамо да слушамо са нашим целог тела и неутралном свести насупрот са нашим менталним идејама, пресуда и предрасуда. Дозволите ми да знамо који фреквенција одјекује више са вама!
Уколико сте заинтересовани за промену своју музику у игру у = 432 Хз, кликните  ОВДЕ  да бисте сазнали како да то урадите.
Невероватно Алат да промените стање ума и Побољшајте добробит



Ако желите да пронађете тајне универзума, мислим у смислу енергије, фреквенције и вибрације. - Никола Тесла

Коришћење звука да излечи тело и опустити ум није ништа ново; у ствари враћа на почетак времена, али неки од најзанимљивијих начина да се ово постигне користећи солфеђо фреквенције, исоцхрониц и бинаурал тонова. Можда сте свесни ових већ, али ако нисте, морате да дајте им пробати. Недавно сам додао ове терапије "Соунд" у моју дневну рутину и ја сам запањен на промену сам доживео у својој преко-алл стање ума и благостања. Још невероватније, је чињеница да сам "осетио" позитивну промену у само неколико минута. Морао сам да сазнам колико и зашто су ови звуци раде то што раде и деле своја сазнања са другима.



Закон Вибратион

Овај закон природе каже да је све креће, све вибрира, и ништа одмара . Ове вибрације могу бити ниже (спорије вибрације) или више (брже вибрације). Ови вибрационе ниво енергије су познати као "фреквенција" и мери у Херц (Хз). Херц је једнак једном циклусу вибрације у секунди.

Нећу ићи превише дубоко у физике лекције овде, али је интересантно је приметити да др Колин ВФ МцЦларе (Био-физичар), открили су да фреквенције осциловања енергије су око 100 пута ефикаснији у преношењу информација у биолошком систему него физичке сигнале , као што су хормони, неуротрансмитера и других фактора раста (Липтон 2008). То би објаснило како различите фреквенције може утицати наше расположење и емоције и расположења и емоције оних око нас. Верује се да је осећај туге, беса, страха, а страх на пример, имају ниску фреквенцију, док осећања, љубави, среће, захвалност, итд имају високу фреквенцију.



Солфеггио Фреквенције

Свако данас може лако препознати 7 Напомена скалу додељен слогова До-Ре-Ми-Фа-Со-Ла-ТИ, али древна верзија је скала 6 Напомена додељен на растуће слогова Ут-Ре-Ми-Фа-сол . -Ла Ово је древни Солфеггио скала. Овај древни 6 Напомена скала је креирао бенедиктанцем, Гуидо Д'Ареззо (991 АД - 1050 АД). . Скала је коришћен као наставно средство да се помогне другима уче навијања и пјесме лакше Сваки тон у скали производи одређену фреквенцију; ове фреквенције су откривени да имају веома специфичне утицаје на телу.

Према информацијама добијеним од подешени Вибратионс:

УТ- 396 х З = претвара тугу у радост, ослобађајући кривицу & страх: тражи се скривених блокаде, подсвесно негативне веровања и идеје које су довеле до вашим садашњим ситуацијама.

РЕ- 417 Хз = Поништавање ситуације и омогућавање промена: ставља вас у контакту са неисцрпан извор енергије који вам омогућава да промените свој живот.

МИ- 528 Хз = трансформација и чуда (ДНК поправка): повећана количина животне енергије, јасноћа ума, свести, пробуђени или активиране креативности, одушевљењем државама попут дубоким унутрашњег мира, плес и прослава. Такођер, активира своју машту, намеру и интуицију да ради ваш највише и најбоље сврхе.

Фа-639 Хз = поновно повезивање и балансирање, односи: побољшава комуникацију, разумевање, толеранцију и љубав.

Војник 741 Х з = решавање проблема, изрази / решења: води здравији живот, једноставније, као и на промене у исхрани. Такође, наводи се у власт само-изражавања, што резултира у чистом и стабилан живот.

ЛА- 852 Хз = буђење интуиција, враћа у духовном би: способност да види кроз илузије вашег живота, као што су скривене намере људи, места и ствари. Отвара лице се за комуникацију са свеобухватном Духу и подиже свест и омогућава вам да се вратите у духовном поретку. Поред Оригинал 6 горе, 3 остале тонове су показали да имају лековита својства. Заједно 9 цине, солфеђо фреквенције.

СИ- 963 Хз = буди било који систем у првобитно, савршеном стању: омогућава директно искуство, повратак јединства.

174 Хз = природни анестетик: смањују бол физички и енергично.

285 Хз = помаже повратак ткиво у свом изворном облику: утиче енергетских поља, им шаље поруку за реструктурирање оштећених органа. Такође оставља ваше тело подмлађена и струјом.



Исоцхрониц & Бинаурал Тонес

Назива "можданих таласа, увукао" ови тонови и откуцаји су препознатљивим звуком импулси који су често у комбинацији са умирујућим звуцима или музике. Они имају директан утицај на ваше мождане активности мењају учесталост ваших можданих таласа, тако да можете да тренирате мозак за улазак различитих менталних стања и нивоа свести. Ове државе су слични ономе што можданих искуствима током медитације и да имају сличне погодности на телу. Магија исоцхрониц и бинаурал беатс / звона је да они циљају и рад на различитим фреквенцијама можданих таласа да постигне различите утицаје на тело.

Бета мождани таласи - 12 Хз до 30 Хз = помогну регулише и стабилизује своју нормалну буђења свести. Увлачење ваших бета таласа се такође може користити за повећање ваше способности концентрације и може чак и побољшати свој ИК.

Алпха мождани таласи - 8 Хз до 12 Хз = стањима релаксације, повећава креативност, менталну јасноћу, а мозак је пријемчивији за информацијама. Алпха је одлично за ослобађања од стреса и опуштање.

Тета мождани таласи - 4 Хз до 7 Хз = стање дубоке медитације / релаксације: побољшање концентрације, великих смањења стреса и побољшаном задржавање меморије. Крвни притисак, дисање и рад срца ће све споро много мирније и здравом нивоу да промовише природног лечења.

Делта мождани таласи - 0,1 Хз до 4 Хз = најдубљи стање потпуног опуштања: снова, потпуно несвестан спавања који омогућава тело и мозак да се одмори и поправку. Ово је најефикаснији начин да се подстакне свој ум да се ослободи од преактивне будном стању и уђе у стање спавања.

Мусиц-знакБинаурал тонови незнатно различите фреквенције у сваком уху, тако слушалице су императив за њих да раде! Са исоцхрониц тонова, уши добијају исту једноставну пулс звука, тако да слушалице нису потребне, али може да побољша искуство.

Мозак треба око 7 пуних минута да ови тонови да почнете да радите, већ да се и осете благодети, барем 15-30 минута се препоручује. Са овим тоновима је мудро да се приметити да треба да слушају само њима када имате времена за опуштање и медитацију. Не слушај док возите аутомобил или руковање машинама. Неки људи, они који су погођени напада или других сличних здравствених стања, не треба да слушају ове тона.

Ове звучне терапије могу бити одличан алат за оне који почињу медитације праксе или било кога ко жели да додате своје дневно добробити ритуала. Без обзира шта је ваш циљ је, изнад су одличан начин да се опустите и побољшате своје расположење брзо! 

ИЗВОРИ
Захваљујући Колективним Еволутион .

Нема коментара:

Постави коментар