среда, 25. фебруар 2015.

OKP Paket Niš- ZA ČIŠĆENjE ORGANIZMA NATURA KUTAK Niš - OBILIĆEV VENAC 20 NIŠ - /tel. +381665323446 /+381641137793 - RUSKA APOTEKA NIŠ BROJ 1

BILJNA APOTEKA BROJ 1 NIŠ




PAKET ZA ČIŠĆENjE ORGANIZMA
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva doktorke Hilde Klark, pripremljen je OKP biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao ANTIPARAZITNI PROGRAM.

 Dostupan u kapsulama i u bočicama alkoholnih tinktura. 



Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA
KUTAK 

JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 




Dr Hilda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije uzroci mnogih neizlečivih bolesti. OKP paket doprinosi boljoj probavi, a dobra probava presudna je za optimalno stanje organizma. Iskustva mnogih pokazala su neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja OKP paketa.
Kada otkrijete zdravstveni problem bilo koje vrste, prvo što bi trebalo je da OČISTITE ORGANIZAM i na taj način ćete pomoći svom imunitetu da Vas zaštiti od mnogih bolesti. Naime, kada je imunitet jak, vaš organizam je jak. Čak i da se dobro osećate, čišćenjem organizma održavajte svoje zdravlje, jer PREVENTIVA JE NAJVAŽNIJA.
Znaci koji svedoče da Vam je neophodno čišćenje organizma su: hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u leđima, glavobolja i td.
OKP paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.
Naime, toksini se nagomilavaju polako i neprimetno, a kad se razbolimo tada je već prilično kasno. Jetra je „hemijska laboratorija“ i centralni organ za razmenu materija. Kada je opterećena toksinima, jetra se ne može izboriti sa tolikom količinom otrova, pa se prelivaju u krvotok.
Creva su veoma važna za odbranu organizma. Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Medjutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet celog organizma, gde broj parazita, gljivica i bakterija naglo raste.



 — у/на NATURA KUTAK.

Нема коментара:

Постави коментар