четвртак, 2. јул 2015.

УГЛЕДНИ ДАНСКИ доктор раскринкава: Ово је највећи узрок смрти људи у свету! 'НИСТЕ СВЕСНИ ВЕЛИКЕ СВЕТСКЕ ПРЕВАРЕ!' (ВИДЕО)

УГЛЕДНИ ДАНСКИ доктор раскринкава: Ово је највећи узрок смрти људи у свету! 'НИСТЕ СВЕСНИ ВЕЛИКЕ СВЕТСКЕ ПРЕВАРЕ!' (ВИДЕО)

Dr Peter Gøtzsche...

https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_C._G%C3%B8tzsche

"Пацијенти верују лековима јер верују својим лекарима, а лекари пак о лековима знају само онолико колико им то допусти фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са Властима и депопулацијске идејама о смањењу броја људи на земљи."

Петер Ц. Готзсцхе, дански професор и специјалиста интерне медицине са дипломом из биологије и хемије издао је књигу под називом "Смртоносни лекови и организовани криминал фармацутске индустрије" (Деадли Медицинес анд Органисед Цриме: Хов Биг Пхарма Хас Цорруптед Хеалтхцаре), којом је изазвао велике полемике у свету јер је у тој књизи он отворено раскринкао велику заверу против човечанства рекавши да је управо фармацеутска индустрија (која као лечи људе) заправо потровала и поубијала више људи него сви ратови заједно.

Како је рекао, фармацеутска индустрија продаје отрове а не лекове и ти отрови су, поткрепљено је доказима, и службено 3. узрок смрти у свету, но истина је још пуно мрачнија и гора.

Његове изјаве прошле би готово неопажено под "теорију завере" да је овај лекар било ко. Али није, овај лекар има објављених преко 450 радова у највећој светској бази радова и преглед, преко 50 радова у БМЈ, Ланцет, ЈАМА, Анналс оф Интернал Медицине, Нев Енгланд Јоурнал оф Медицине и око 200 радова на највећој научној платформи - ВОС . Цитиран је преко 30 хиљада пута и кооатор је бројних научних студија, иу целом свету овај лекар држи велики углед.

Због тога је изазвао шок и неверицу када је открио велику тајну. У својој књизи је написао како су трећи највећи узрок смртности - лекови, након карцинома и срчаних обољења (који су такође узроковани фармацијом и другим отровима). И то лекови који се свакодневно узимају на рецепт или без њега, свеједно је.

"Пацијенти верују лековима јер верују својим лекарима, а лекари пак о лековима знају само онолико колико им то допусти фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са Властима и депопулацијске идејама о смањењу броја људи на земљи. "Подаци о клиничким истраживањима које пружају финансирају исти људи који стоје иза ове индустрије, недоступни су јавности, а они публиковани у научним часописима пречесто су искривљени или лажни. Тестирање нових лекова не спроводи се како треба, регулационе агенције не обављају свој посао поштено и Саплетен су бројним сукобима интереса. Политичаре је, како каже, тако лако поткупити, а здраве и болесне тако лако обманути, "пише Готзсцхе. Послушајте истину!

Нема коментара:

Постави коментар