Многи специфичних протеина, ензима и кодирање унутар нашег имуног система може бити активиран да убију ћелије рака. Не постоји таква ствар као што је ћелија рака који не може бити поражен од људског имунолошког система. Разлика између рака да расте и оних који то нису оно што смо ставили у нашим телима да забрани њихов раст. Протеини могу да се покажу неефикасним ако ћелије доживљавају неконтролисани раст иако оштећења или мутација у ДНК или ако токсини преко загађења прехрамбену и хемијску премостити природну функцију имуног система. Ево 10 функционална храна која спречава развој тумора током имуног надзора у људском телу
Научници су открили да здраве ћелије оштећене хемотерапијом лучи више протеина, што повећава опстанак ћелија рака. Хемотерапија је доказано да изазове ћелије рака у интеракцију са околним туморских ћелија и довести до тога да расту, нападају, и још важније, одолети накнадно терапију. Где конвенционално лечење не оболелима од рака, природна храна успети.
У студији објављеној у часопису Сциенце Транслатионал Медицине, научници су идентификовали молекул, познат као ТИЦ10, који активира протеин који помаже у борби против болести. Протеин, назван ТРАИЛ (тумор-нецросис фацтор-везаних апоптоза изазивање лиганд) супримира развој тумора заправо може пређу крвно-мождану баријеру, која раздваја главни крвоток из мозга.
Кроз мудрости тела, њени системи препознају стране окупаторе и отрове као што су хемотерапија које нису корисне за мозак. Многи лекови против рака су стога блокиран доношења крвно-мождану баријеру. Међутим, ТРАИЛ је дозвољено пролаз због својих позитивног дејства на имуни систем.
Још један позитиван је да ТИЦ10 не само активира ТРАИЛ ген у канцерогених ћелија, али и здравих. Ово је познато као "бистандер ефекат '- тј где се такође убијен ћелије неар канцерозне ћелије.
У близини здраве ћелије су такође дати подстицај за повећање броја ТРАИЛ рецептора рака убија на њиховој површини ћелије.
10 функционалне хране који спречавају тумора
1. Куркума
Куркумин, вероватно најмоћнији антиоксидант позната из популарне индијски зачин куркума, има безброј здравствене бенефиције. Недавна студија коју је предводио истраживачки тим у Минхену показало да то може спречити формирање метастаза.
Цурцумин испољава антиинфламаторне и анти-оксидативне ефекте инхибирањем фактора некрозе тумора-алфа (ТНФ-алфа), сугеришући да његов ефекат на ендотелне може бити посредована сузбијања запаљења и / или оксидативни стрес путем доле регулацијом ТНФ алфа.
Један од најважнијих свеобухватних сажетака преглед 700 куркума студија до сада је објавио угледни етхноботанист Џејмс А. Дјук, ПхД. Он је показао да је куркума изгледа да надиграо многе лекове у својим ефектима против више хроничних болести, ослабљених, и то чини готово без нежељених споредних ефеката.
2. Сеа Поврће
Нори, Хијики, Вакаме, Араме, Комбу и алге су само неки од неколико варијанти мора поврћа са моћним ефектима на рак. Они су богат извор многих дивних минерала, укључујући магнезијум, калцијум, гвожђе, и биолошки доступан јода.
Али пошто хронична, нежељено упала и хронична оксидативни стрес су оба фактора ризика за развој рака, било би сасвим природно да научницима да буду заинтересовани за морским поврћа су анти-канцер храна не само у случају рака дебелог црева, али за друге врсте рака као и. Сеа поврће добро истражене и садржи различите анти-инфламаторних и антиоксиданаса, а ово нутријената комбинација доноси неке предности ризика снижавање у случају рака дебелог црева и других типова рака.
Посебне напомене у овој области рака и мора поврћа је питање рака естрогена у вези, посебно рака дојке. Унос морских поврћа изгледа у стању да модификује различите аспекте нормалног менструалног циклуса жене на такав начин да током дугих временских периода (десетина година) Укупан кумулативни лучења естрогена који се јавља током фоликуларне фазе циклуса буде смањена.
3. Грожђе и ресвератрол
Ресвератрол је фенолна једињења која доприноси антиоксиданса потенцијал црвеног грожђа.
Ресвератрол је не само антиоксидант и антимутаген, али и смањује ћелијску смрт оксидативни-изазвао. Ресвератрол је показано да инхибира продукцију азот оксида и фактор некрозе тумора алфа (ТНФ-а) липополисахарида-стимулисан Куппфер ћелијама. Куппфер ћелије су макрофаге фиксиране у месту у јетри. Њихов хронични хиперпродукција азот оксида и ТНФ-а због хроничне инфекције може изазвати озбиљна оштећења јетре.
Можда ресвератрол је Најважнија имовина је његова способност да инхибира циклооксигеназе-2 (ЦОКС-2). ЦОКС-2 се односи на рака и ненормалних повећање у цревном тракту. Природне ЦОКС-2 инхибиторе попут ресвератрола је показано да смање појаву рака и преканцерозних израслина. Дакле, док фармацеутске компаније раса наћи комплексне средства која инхибирају ЦОКС-2, састојак је већ присутан у црвеног грожђа која ако се конзумира свакодневно (или преко органског сока) ће заштитити против тумора природно.
4. Хлорела и Спирулина
Научници у Јужној Кореји су недавно открили да могу да каротеноиди из Цхлорелла може ефикасно користити за спречавање рака код људи. Они су открили основни каротеноида из Ц. еллипсоидеа је виолаксантин, а главни каротеноида од Ц. вулгарис је лутеина. Они су испитивали активност полу-пречишћени екстракти ових каротеноида против тумора код људи и открили су инхибира раст ћелија рака на начин који зависи од дозе.
Хлорофил неутралише токсине животне средине и загађиваче. То помаже одводе крв кисеоник до свих ћелија и ткива. Рак не може напредовати у ћелије које су пуна кисеоника. Хлорофил игра улогу у способност цхлорелла да детоксикацију тешке метале, а природна рана исцелитељ. Постоје докази да хлорофил смањује способност канцерогена да се веже са ДНК у главним органима. Његове анти-мутагена својства чине га штити од токсина попут лекова.
Спирулина једноставно није у стању да уклони тешке метале као Цхлорелла не, јер недостаје ћелијску мембрану, међутим показује значајне имуно-повишење својства. То је је направљен од спиралне ланца који му даје своје име. Спирулина је богат витаминима Б, Е, К и бета каротен, као и гвожђа и магнезијума и есенцијалних масних киселина. Садржи аминокиселине које промовишу побољшане ментално функционисање, виталност и енергију, и уравнотежен шећера у крви. Према студији коју у Кини, селен-инфусед спирулина инхибише раст ћелија карцинома дојке.
5. Зелени чај
Здравствене предности зеленог чаја су због присуства групе биљних флавоноида зове катехини. Од посебног интереса за истраживача је епигалокатехин-3-о-галат (ЕГЦГ), примарни Цатецхин у зеленом чају. На пример, јужнокорејски истраживачи су открили да ЕГЦГ блокира ТНФ природно омета способношћу одређених про-инфламаторних хемикалија да се везују за ћелије глатки мишић васкуларног система. У 2009. студији коју Цхонбук Национални Медицинском факултету Универзитета у, констатовано је да је специфичан механизам деловања ЕГЦГ у смислу блокирање ТНФ је сузбијање фрацталкине, запаљенски агенс специфично укључени у развој атеросклерозе, или каљење од артерије.
6. Цруцифероус Поврће
Цруцифероус поврће садржи витамине, минерале, и друге хранљиве материје и хемикалије познате као глукозинолата. Ове хемикалије разбити у неколико биолошки активних једињења које је познато да поседују антиканцерогено дејство. Рукола, броколи, купус, карфиол, кељ, репа и кељу су неки међу многим различитим типовима крсташица поврћа које су богате хранљивим материјама, укључујући и неколико каротеноида (бета-каротен, лутеин, зеаксатин); витамини Ц, Е и К; фолата; и минерали.
Биолошки активна једињења као што су индол нитрила, тиоцијаната и изотиоцијанати у овим поврћа спречавање рака штитећи ћелије од оштећења ДНК, помажући деактивирају карциногена, индуковање ћелијске смрти канцерогена и инхибицију формирања тумора крвних судова (ангиогенеза) и миграцију туморских ћелија (потребан за метастазе). За укупног садржаја глукозинолата, репа зеље оутсцоре купус, кељ, карфиол, броколи и међу најчешће једе крсташица поврћа.
7. Парадајз
Редовно конзумирање парадајза и њених производа се константно повезан са мањим ризиком од неколико типова рака и, у мањој мери, коронарне болести срца. Међу многим парадајза компоненте одаје здравим својствима, каротеноида и нарочито ликопена се активно истражују.
Скромни ефекти редовно узимање сока парадајза од даје мале количине каротеноида који су откривени на производњу инфламаторних медијатора, попут ТНФ-алфа. ТНФ-алфа производња по крви је утврђено да више од 30% нижа после скоро месец дана конзумирања сирове сок од парадајза.
8. Медицинске гљиве
Печурке су коришћени најмање 5000 година за хранљиве и медицинске сврхе. Анти-вирусни и анти-канцер ефекти су показали у више од 50 врста кроз животињу и ин витро испитивања. Шест компоненте ових гљива су под истрагом због њихове активности у канцера код људи: у Лентинан компоненте шитаке, сцхизопхиллан, активан Хексоза повезано једињење (АХЦЦ), Маитаке Д-фракција и две компоненте Цориолус Версицолор.
Цориолус лишај је веома чест ПОЛИПОРЕ гљива које се могу наћи широм света. Лишај значи "неколико боја" и да је истина да је ово гљива наћи у широком спектру различитих боја као што је приказано на слици изнад. Такође је препозната као лековите гљиве у кинеској медицини под именом Иун Зхи.
Полисахарид-К (ПСК) је протеин-везани полисахарида изолована фромТраметес версицолор, које се користи као имуни систем повишење агент у третману канцера у неким европским земљама као Кини и Јапану. У Јапану, ПСК је одобрен као помоћно средство за терапију рака и покрива владе здравствено осигурање.
ПСК приказује антиканцерогено деловање из прелиминарног лабораторије ассессментсин ин витро, ин виво и људским клиничким испитивањима. Прелиминарна истраживања су показала да ПСК може смањити мутаген-индуковане, зрачењем индуковане и спонтано индуковану развој препарата експерименталних ћелија рака.
9. Бели лук
Студија, објављена у часопису Цанцер Превентион Ресеарцх, напомиње да је кинеска медицина користи бели лук од 2000. године пре нове ере. Аутори предлажу једињења као што су диалил сулфид - да се објављене када се бели лук сијалица провали у каранфилића - може да допринесе потенцијалним превентивне овлашћења биљка је.
Бројне студије о белог лука су се појавили баве диалил сулфида и рака. Један од Републике Кореје наводи ДИАЛИЛ ДИСУЛФИД (тате) као најчешћи једињења сумпора уљу у белим луком, спречавајући пролиферацију ћелија у многим ћелијским линијама. Научници тамо прегледају тате способност да убије ћелије у процес који укључује производњу слободних радикала. Они су утврдили да је славни тумор супресор ген, п53, ухапшен ћелијски циклус када је лечење ДАДС био присутан. Ћелије рака умро након 24 сата тате третмана који се активира ген п53. Такође су пронашли да је ДАДС ћелијске смрти индуковане спречена третманом са једињењем познатом спречи п53 зависни ћелијску смрт смањењем слободних радикала нивоа у митоцхрондриа, целуларних пећи. Њихови резултати су показали да митоцхрондриал слободни радикали могу послужити као други гласници у Дадс ћелијске смрти индуковане, што захтева активацију п53. То истраживање је пронађен у Јоурнал оф биохемијских и молекуларних токсикологију.
Алицин - што даје бели лук своју арому и укус - делује као најмоћнији на свету антиоксиданс. Алицин једињење има за разлагање у циљу стварања снажан антиоксидант. Реакција између сулфенске киселине и радикала је као брзо као што може се, ограничени само времена. Уље белог лука и прах додаци су произведени дестилацијом свежег белог лука, а затим разблаживањем са друге супстанце чинећи их неефикасним. Овај процес уништава већину алицин у белог лука. АллиМАКС је једини Нутрацеутицал са разликом јер је то једина да обезбеди тело са гарантовано 100% принос чистог стабилизована алицин екстракт.
10. конопље
Конопље уље промовише целог тела рана и подиже ниво мелатонина хиљаде пута већа од нормалне. Када је епифиза производи огромне количине мелатонина, она не изазива штетне последице по телу, али је веома тешко под условом патите од и заиста може елиминисати.
Мелатонин је показано да успори или заустави раст неколико типова ћелија рака, па чак лечи рак. Неки од студије су показале да мелатонин може да продужи преживљавање и побољшање квалитета живота пацијената са одређеним врстама може лечити рака, као што су узнапредовалим карциномом плућа и меланома. Неке студије пријавио да је мали број канцера је у потпуном или делимичном ремисији
Пеер-ревиевед и објављена истраживања су показала мелатонина нуди нарочито јаку заштиту од рака репродуктивних. Ћелије целом телу - чак и ћелије рака - има мелатонин рецептора. Дакле, када Мелатонин доноси своје ноћне обиласке, деоба ћелија успорава. Када се овај хормон резе на ћелију рака дојке, установљено је да се супротстави склоност естрогена да стимулише раст ћелија.
За скоро деценију, Рик Симпсон је био Показујући људима како да излечи рак са конопље. И комерцијални правни врста конопље уља и илегалне ТХЦ натоварен конопље су највећу моћ-паковане извори протеина који се користе у биљном царству. Његова уље може се користити у многим нутритивних и трансдермалне апликације.
Конопље уље је један од најбогатијих извора есенцијалних аминокиселина и есенцијалним масним киселинама, пружајући изванредну равнотежу између омега-3, -6 и -9 масних киселина. Све ове супстанце се тренутно расправља, не само у алтернативном здравља сцени, али и прехрамбене индустрије, која је у потрази за погодним састојцима да створи тзв "функционална храна".
*********************************************************************************
10 Of The Most Functional Foods Which Inhibit Cancerous Tumors HOT
Many specific proteins, enzymes and coding within our immune system may be activated to kill cancer cells. There is no such thing as a cancer cell that cannot be defeated by the human immune system. The difference between cancers that grow and those that don't are what we put in our bodies to prohibit their growth. Proteins can be rendered ineffective if cells experience uncontrolled growth though damage or mutations to DNA or if toxins through food and chemical pollution override the immune system's natural function. Here are 10 functional foods which suppresses tumour development during immune surveillance in the human body
Scientists have found that healthy cells damaged by chemotherapy secreted more of a protein which boosts cancer cell survival. Chemotherapy has been proven to cause cancer cells to interact with nearby tumour cells and cause them to grow, invade, and importantly, resist subsequent therapy. Where conventional medical treatment fails cancer patients, natural foods succeed.
In a study published in the journal Science Translational Medicine, scientists identified a molecule, known as TIC10, which activates a protein that helps fight the disease. The protein, called TRAIL (tumour-necrosis-factor-related apoptosis-inducing ligand) suppresses tumour development it can actually cross the blood-brain barrier, which separates the main circulatory system from the brain.
Through the body's infinite wisdom, its systems recognize foreign invaders and poisons such as chemotherapy which are not beneficial for the brain. Many cancer drugs are consequently blocked from passing the blood-brain barrier. However, TRAIL is permitted passage due to its beneficial effects on the immune system.
Another positive is that TIC10 does not just activate the TRAIL gene in cancerous cells, but also in healthy ones. This is known as the 'bystander effect' - i.e. where cells near cancerous cells are also killed.
Nearby healthy cells are also given a boost to increase the number of cancer-killing TRAIL receptors on their cell surface.
10 FUNCTIONAL FOODS THAT INHIBIT TUMORS
1. Turmeric
Curcumin, possibly the most powerful antioxidant known from the popular Indian spice Turmeric, has countless health benefits. A recent study led by a research team in Munich showed that it can also inhibit formation of metastases.
Curcumin exerts anti-inflammatory and anti-oxidative effects by inhibiting tumor necrosis factor-alpha (TNF-alpha), suggesting that its effect on endothelial function may be mediated by the suppression of inflammation and/or oxidative stress via down-regulation of TNF-alpha.
One of the most comprehensive summaries of a review of 700 turmeric studies to date was published by the respected ethnobotanist James A. Duke, Phd. He showed that turmeric appears to outperform many pharmaceuticals in its effects against several chronic, debilitating diseases, and does so with virtually no adverse side effects.
2. Sea Vegetables
Nori, hijiki, wakame, arame, kombu and kelp are just a few of several varieties of sea vegetables with potent effects on cancer. They are a rich source of many wonderful minerals, including magnesium, calcium, iron, and bioavailable iodine.
But since chronic, unwanted inflammation and chronic oxidative stress are both risk factors for development of cancer, it would be quite natural for scientists to be interested in sea vegetables are anti-cancer foods not only in the case of colon cancer, but for other types of cancer as well. Sea vegetables are well-researched as containing a variety of anti-inflammatory and antioxidant compounds, and this nutrient combination delivers some risk-lowering benefits in the case of colon cancer and other cancer types.
Of special note in this area of cancer and sea vegetables is the issue of estrogen-related cancers, especially breast cancer. Intake of sea vegetables appears able to modify various aspects of a woman's normal menstrual cycle in such a way that over long periods of time (tens of years) the total cumulative estrogen secretion that occurs during the follicular phase of the cycle gets reduced.
3. Grapes and Resveratrol
Resveratrol is a phenolic compound that contributes to the antioxidant potential of red grapes.
Resveratrol is not only an antioxidant and antimutagen, but also reduces oxidant-caused cell death. Resveratrol has been shown to inhibit production of nitric oxide and tumor necrosis factor alpha (TNF-A) by lipopolysaccharide-stimulated Kuppfer cells. Kuppfer cells are macrophages fixed in place in the liver. Their chronic overproduction of nitric oxide and TNF-A due to chronic infection can cause severe liver damage.
Perhaps Resveratrol's most important property is its ability to inhibit cyclooxygenase-2 (CoX-2). CoX-2 is related to cancers and abnormal growths in the intestinal tract. Natural CoX-2 inhibitors such as resveratrol have been shown to reduce the occurrence of cancers and pre-cancerous growths. So while pharmaceutical companies race to find complex agents that inhibit CoX-2, the ingredient is already present in red grapes which if consumed daily (or via organic grape juice) will protect against tumors naturally.
4. Chlorella and Spirulina
Scientists in South Korea recently found that carotenoids from chlorella may be effectively used to prevent cancer in humans. They discovered the primary carotenoid from C. ellipsoidea is violaxanthin, while the major carotenoid from C. vulgaris is lutein. They examined the activity of semi-purified extracts of these carotenoids against human cancer and found they inhibited cancer cell growth in a dose-dependent manner.
Chlorophyll neutralizes environmental toxins and pollutants. It helps the blood carry oxygen to all cells and tissues. Cancer cannot thrive in cells that are fully oxygenated. Chlorophyll plays a part in chlorella's ability to detoxify heavy metals, and is a natural wound healer. There is evidence that chlorophyll reduces the ability of carcinogens to bind with DNA in major organs. Its anti-mutagenic properties make it protective against toxins such as pharmaceutical drugs.
Spirulina simply is unable to remove heavy metals like chlorella does, as it lacks a cell membrane, however it shows significant immune-boosting properties. It is is made of a spiral strand which gives it its name. Spirulina is rich in vitamins B, E, K and beta carotene as well as iron and magnesium and essential fatty acids. It contains amino acids that promote improved mental functioning, vitality and energy, and balanced blood sugar. According to a study done in China, selenium-infused spirulina inhibited the growth of breast cancer cells.
5. Green Tea
The health benefits of green tea are due to the presence of a group of plant flavonoids called catechins. Of particular interest to researchers is epigallocatechin-3-O-gallate (EGCG), the primary catechin in green tea. For example, South Korean researchers have found that EGCG blocks TNF naturally by interfering with the ability of certain pro-inflammatory chemicals to bind to cells of smooth muscle tissue of the vascular system. In a 2009 study conducted by the Chonbuk National University Medical School, it was noted that the specific mechanism of action of EGCG in terms of blocking TNF is the suppression of fractalkine, an inflammatory agent specifically involved in the development of arteriosclerosis, or hardening of the arteries.
6. Cruciferous Vegetables
Cruciferous vegetables contain vitamins, minerals, other nutrients, and chemicals known as glucosinolates. These chemicals break down into several biologically active compounds that are known to possess anticancer effects. Arugula, broccoli, cabbage, cauliflower, kale, turnips and collard greens are a few among many different types of cruciferous vegetables which are rich in nutrients, including several carotenoids (beta-carotene, lutein, zeaxanthin); vitamins C, E, and K; folate; and minerals.
Biologically active compounds such as indoles, nitriles, thiocyanates, and isothiocyanates in these vegetables prevent cancer by protecting cells from DNA damage, helping inactivate carcinogens, inducing cell death of carcinogens and inhibiting tumor blood vessel formation (angiogenesis) and tumor cell migration (needed for metastasis). For total glucosinolate content, turnip greens outscore cabbage, kale, cauliflower, and broccoli among the most commonly eaten cruciferous vegetables.
7. Tomatoes
Regular consumption of tomato and its products is being consistently associated with lower risk of several types of cancer and, to a lesser extent, coronary heart disease. Among the many tomato components credited with healthful properties, carotenoids and particularly lycopene are being actively investigated.
Modest effects of the regular intake of a tomato juice provides small amounts of carotenoids which were found on the production of inflammatory mediators, such as TNF-alpha. TNF-alpha production by whole blood was found to be more than 30% lower after almost a month of consuming raw tomato juice.
8. Medicinal Mushrooms
Mushrooms have been used for at least 5000 years for nutritional and medicinal purposes. Anti-viral and anti-cancer effects have been demonstrated in more than 50 species through animal and in vitro studies. Six components of these mushrooms have been investigated for their activity in human cancers: the lentinan component of shiitake, schizophyllan, active hexose correlated compound (AHCC), maitake D-fraction and two components of Coriolus versicolor.
Coriolus versicolor is an extremely common polypore mushroom which can be found throughout the world. Versicolor means 'of several colours' and it is true that this mushroom is found in a wide variety of different colours as depicted in the image above. It is also recognized as a medicinal mushroom in Chinese medicine under the name yun zhi.
Polysaccharide-K (PSK), is a protein-bound polysaccharide isolated fromTrametes versicolor, which is used as an immune system boosting agent in the treatment of cancer in some European countries as well as China and Japan. In Japan, PSK is approved as an adjuvant for cancer therapy and is covered by government health insurance.
PSK displays anticancer activity from preliminary laboratory assessmentsin vitro, in vivo and in human clinical trials. Preliminary research has shown that the PSK might reduce mutagen-induced, radiation-induced, and spontaneously-induced development of experimental cancer cell preparations.
9. Garlic
The study, published online in the journal Cancer Prevention Research,notes that Chinese medicine has used garlic since 2000 BCE. The authors suggest compounds such as diallyl sulfide--that are released when a garlic bulb breaks into cloves--may contribute to the herb's potential preventative powers.
A number of studies on garlic have appeared dealing with diallyl sulfide and cancer. One from the Republic of Korea cites diallyl disulfide (DADS) as the most prevalent oil-soluble sulfur compound in garlic, inhibiting cell proliferation in many cell lines. Scientists there examined DADS ability to kill cells in a process involving free radical production. They found that the famous tumor suppressor gene, p53, arrested the cell cycle when DADS treatment was present. Cancer cells died following 24 hour DADS treatment that activated the p53 gene. They also found that DADS induced cell death was prevented by treatment with a compound known to prevent p53 dependent cell death by reducing free radical levels in the mitochrondria, the cellular furnaces. Their results showed that mitochrondrial free radicals may serve as second messengers in DADS-induced cell death, which requires activation of p53. That study was found in the Journal of Biochemical and Molecular Toxicology.
Allicin - which gives garlic its aroma and flavour - acts as the world's most powerful antioxidant. Allicin compound has to decompose in order to generate a potent antioxidant. The reaction between the sulfenic acid and radicals is as fast as it can get, limited only by the time. Garlic oil and powder supplements are produced by distilling fresh garlic, and then diluting it with other substances rendering them ineffective. This process destroys the majority of allicin in garlic. AlliMAX is the only nutraceutical with a difference as it is the only one to provide the body with a guaranteed 100% yield of pure stabilized allicin extract.
10. Hemp
Hemp oil promotes full body healing and raises melatonin levels thousands of times higher than normal. When the pineal gland produces vast amounts of melatonin, it causes no harm to the body but it is very hard on the condition you are suffering from and indeed can eliminate it.
Melatonin has been shown to slow or stop the growth of several types of cancer cells and even treat cancer. Some of the studies have suggested that melatonin may extend survival and improve quality of life for patients with certain types of untreatable cancers such as advanced lung cancer and melanoma. Some studies reported that a small number of cancers went into total or partial remission
Peer-reviewed and published research has shown melatonin offers particularly strong protection against reproductive cancers. Cells throughout your body -- even cancer cells -- have melatonin receptors. So when melatonin makes its nightly rounds, cell division slows. When this hormone latches onto a breast cancer cell, it has been found to counteract estrogen's tendency to stimulate cell growth.
For almost a decade, Rick Simpson has been showing people how to cure cancer with hemp oil. Both the commercial legal type of hemp oil and the illegal THC laden hemp oil are the most power-packed protein sources available in the plant kingdom. Its oil can be used in many nutritional and transdermal applications.
Hemp oil is one of the richest sources of essential amino acids and essential fatty acids, providing an excellent balance between omega-3, -6 and -9 fatty acids. All of these substances are currently being discussed, not only in the alternative health scene, but also by the food industry, which is searching for suitable ingredients to create so called 'functional foods'.
Нема коментара:
Постави коментар