четвртак, 20. август 2015.

10 najфункционалнije хранe у свету који уништавају ћелије рака 10 FUNCTIONAL FOODS THAT INHIBIT TUMORS






Многи специфичних протеина, ензима и кодирање унутар наше имуни систем може бити активирана да убију ћелије рака. Не постоји таква ствар као што је ћелија рака које не могу бити поражен од стране људског имуног система. Разлика између рака да расте и они који не су оно што смо ставили у нашим телима да забрани њихов раст. Протеини могу бити неефикасним ако ћелије доживети неконтролисани раст иако оштећења или мутација у ДНК или ако токсини кроз загађења прехрамбену и хемијску премостити природну функцију имуног система. Ево 10 функционална храна која гуши развој тумора током имуног надзора у људском телу.


Научници су открили да здраве ћелије оштећена хемотерапијом секретован више протеина, што повећава преживљавање ћелија канцера. Хемотерапија је доказано да изазове ћелије рака у интеракцију са околним ћелијама тумора и изазвати их да расту, инвазију, и још важније, ресист накнадно терапију. Где конвенционални медицински третман не оболелима од рака, природне намирнице успети.

У студији објављеној у часопису Сциенце Транслатионал Медицине, научници су идентификовали молекул, познат као ТИЦ10, која активира протеин који помаже у борби против болести. Протеин под називом ТРАИЛ (односом тумор нецросис--фацтор-везаних Апоптосис-индуцинг лиганд) супримира развој тумора она заправо могу прећи крвно-мождану баријеру, која раздваја главни крвоток из мозга.

Кроз мудрости тела, њени системи препознају страних окупатора и отрове као што су хемотерапије које нису корисне за мозак. Многи лекови канцера последично блокиран доношења крвно-мождану баријеру. Међутим, ТРАИЛ је дозвољено пролаз због својих позитивног дејства на имуни систем.

Још један позитиван је да ТИЦ10 не само активира ген ТРАИЛ у канцерозне ћелије, али иу здравих. Ово је познато као "посматрач ефекта '- тј где се такође убијен ћелије неар канцерогене ћелије.

У близини здраве ћелије су такође дати подстицај за повећање броја рака убија ТРАИЛ рецепторе на површини ћелија.




10 функционалне хране које коче тумора
 1. Куркума

Куркумин, вероватно најмоћнији антиоксидант познат из популарног зачина куркума индијског, има безброј здравствене бенефиције. Недавна студија коју је предводио истраживачки тим у Минхену показало да то може инхибира формирање метастаза.

Куркумин испољава анти-инфламаторне и анти-оксидативне ефекте инхибицијом фактор некрозе тумора-алфа (ТНФ-алфа), сугеришући да његов ефекат на функције ендотелије може бити посредована сузбијања запаљења и / или оксидативни стрес виа нисходном регулацијом ТНФ-а алфа.

Једна од најсвеобухватнијих сажетака преглед 700 куркуме студија до данас је објавила угледног етхноботанист Џејмс А. Дјук, ПхД. Он је показао да куркума изгледа да надмаши многе лекове у својим ефектима против више хроничних болести, ослабљених, и то чини практично без нежељених споредних ефеката.

2. Сеа Поврће


Нори, Хијики, Вакаме, Араме, Комбу и алге су само неки од неколико варијанти морских поврћа са моћним ефектима на рак. Они су богат извор многих дивних минерала, укључујући и магнезијум, калцијум, гвожђе, јод и биорасположива.

Али пошто хронична, нежељено упала и хронична оксидативни стрес су оба фактора ризика за развој рака, било би сасвим природно да научницима да буду заинтересовани у морским поврћем су намирнице против рака не само у случају рака дебелог црева, али за друге врсте рака такође. Сеа поврће су добро истражене и који садржи различите анти-инфламаторних и антиоксиданаса, а Овај нутријент комбинацију обухвата неке ризика снижавање користи у случају рака дебелог црева и других типова канцера.

Посебно напомену у овој области од рака и морских поврћа је питање рака естрогена у вези, посебно рака дојке. Унос морских поврћа појављује у стању да модификује различите аспекте нормалног менструалног циклуса жене на такав начин да током дугих временских периода (више десетина година) Укупан кумулативни лучења естрогена који се јавља током фоликуларне фазе циклуса буде смањена.

3. Грожђе и ресвератрол
Ресвератрол је фенолне једињење које доприноси антиоксиданса потенцијала црног грожђа.

Ресвератрол није само антиоксидант и антимутаген, него смањује оксидативни-изазвао смрт ћелије. Ресвератрол Показано је да инхибира продукцију азот оксида и фактор некрозе тумора алфа (ТНФ-а) липополисахарида-стимулисаних Куппфер ћелијама. Куппфер ћелије су макрофаге фиксни на снази у јетри. Њихова хронична хиперпродукција азот оксида и ТНФ-а због хроничне инфекције може изазвати озбиљна оштећења јетре.

Можда је ресвератрол Најважнија имовина је његова способност да инхибира циклооксигеназе-2 (ЦОКС-2). ЦОКС-2 се односи на канцера и ненормалних повећање у цревном тракту. Природни ЦОКС-2 инхибиторе попут ресвератрола је показано да смање појаву рака и преканцерозних израслина. Дакле, док фармацеутске компаније трка да пронађу комплексне агенсе који инхибирају ЦОКС-2, састојак је већ присутна у црвеним грожђа које, ако се конзумира свакодневно (или преко органског сока) штити од тумора природно.

4. Хлорела и Спирулина
Научници у Јужној Кореји недавно су открили да каротеноиди из Цхлорелла се успешно користи за спречавање рака код људи. Они су открили основни каротеноида из Ц. еллипсоидеа је виолаксантин, а највећи каротеноида од Ц. вулгарис је лутеина. Они су испитивали активност полу-пречишћен екстракти ових каротеноида против хуманог канцера и су схватили да инхибирао раст ћелија рака на дозно-зависан начин.

Хлорофил неутралише токсине и загађиваче животне средине. То помаже крв преносе кисеоник до свих ћелија и ткива. Рак не може напредовати у ћелије које су у потпуности кисеоник. Хлорофил игра улогу у способности Цхлорелла да детоксикацију тешких метала, и то је природно рана исцелитељ. Постоје докази да хлорофил смањује могућност канцерогена да се веже са ДНК у главним органима. Његови анти-мутагена својства чине га штити од токсина као што су Пхармацеутицал дроге.

Спирулина једноставно није у стању да уклони тешке метале попут Цхлорелла не, јер недостаје ћелијску мембрану, међутим показује значајне имуно-подстицање својства. Је је је направљена од спиралне прамен који му даје његово име. Спирулина је богата витаминима Б, Е, К и бета каротен, као и гвожђа и магнезијума и есенцијалних масних киселина. Она садржи аминокиселине које промовишу побољшане ментално функционисање, виталност и енергију, као и уравнотежен шећера у крви. Према студији чини у Кини, селен инфусед Спирулина инхибирао раст ћелија карцинома дојке.

5. Зелени чај
Здравствене користи од зеленог чаја су због присуства групу биљних флавоноида зове катехини. Од посебног интереса за истраживача је епигалокатехин-3-галат-о (ЕГЦГ), примарни катехин из зеленог чаја. На пример, јужнокорејски истраживачи су открили да ЕГЦГ блокира ТНФ природно путем ометања способношћу одређених про-инфламаторних хемикалија да се везују на ћелије глатких мишића ткиву васкуларног система. У 2009. студији коју је Цхонбук Натионал Университи Медицал Сцхоол, констатовано је да је специфична механизам деловања ЕГЦГ у смислу блокирање ТНФ је сузбијање фрацталкине, запаљенски агенс специфично укључени у развој атеросклерозе, или каљење од артерије.

Обрнуто Губитак косе Са 1 Одд Трицк
Ниш, Србија # 1 Једноставно милионер навика да Законски Маке $ 600 / час
1 Луди трик може Реверсе хаирлосс!
Спонсоред би РевЦонтент
6. Цруцифероус Поврће
Цруцифероус поврће садржи витамине, минерале, друге хранљиве материје и хемикалије познате као глукозинолата. Ове хемикалије разбити у неколико биолошки активних једињења које је познато да поседују антиканцерогено дејство. Рукола, броколи, купус, карфиол, кељ, репа и кељу су неки међу многим различитим типовима крсташица поврћа које су богате хранљивим материјама, укључујући и неколико каротеноида (бета-каротен, лутеин, зеаксантин); витамини Ц, Е и К; фолата; и минерали.

Биолошки активна једињења као што су индол нитрила, тиоцијанати, и изотиоцијанати у овим поврћа спречавање рака штитећи ћелије од ДНК оштећења, помажући деактивирају карциногена, индуковање ћелија смрт канцерогеним материјама и инхибицију тумора крвних судова формацији (ангиогенеза) и миграцију ћелија тумора (потребан за метастазе). За укупног садржаја глукозинолата, соју оутсцоре купус, кељ, карфиол, броколи и међу најчешће једе крсташица поврћа.

7. Парадајз
Редовно конзумирање парадајза и његових производа се константно повезан са мањим ризиком од неколико типова рака и, у мањој мери, коронарне болести срца. Међу многим парадајза компоненти одаје здравим својствима, каротеноида и нарочито ликопена се активно истражују.

Скромне ефекти редовног уношења сока од парадајза даје мале количине каротеноиди који су откривени на производњу инфламаторних медијатора, као што је ТНФ-алфа. ТНФ-алфа производња по крви је утврђено да више од 30% нижа после скоро месец дана конзумирања сирове сок од парадајза.

8. љековитих гљива
Печурке се користе за најмање 5000 година за нутритивним и медицинске сврхе. Анти-вирусне и против канцера ефекти су показано у више од 50 врста животиња кроз и ин витро студије. Шест компоненте ових гљива су под истрагом због њихове активности у хуманих канцера Тхе Лентинан компоненте шитаке, шизофилан, активни Хексоза корелацији једињење (АХЦЦ), Маитаке Д-фракција и две компоненте Цориолус Версицолор.

Цориолус лишај је изузетно честа ПОЛИПОРЕ гљива које се могу наћи широм света. Лишај значи "неколико боја" и да је тачно да је та гљива се налази у широком спектру различитих боја као што је приказано на слици изнад. Такође је препозната као лековите гљиве у кинеској медицини под именом Иун Зхи.

Полисахарид-К (ПСК), је протеин везан полисахаридне изолован фромТраметес версицолор, који се користи као имуни систем повишење агент у третману канцера у неким европским земљама, као и Кини и Јапану. У Јапану, ПСК је одобрен као помоћно средство за терапију рака и покривена владе здравствено осигурање.

ПСК приказује антиканцерогено дејство од прелиминарног лабораторије ассессментсин витро, ин виво и у хуманим клиничким испитивањима. Прелиминарна истраживања су показала да би ПСК смањити Мутаген индуковану, зрачењем индуковане, и спонтано индуковану развоја експерименталног препарата ћелија рака.

9. Бели лук
Студија, објављена у часопису Цанцер Ресеарцх Превенција, напомиње да кинеска медицина је користио бели лук од 2000. пне. Аутори указују једињења као што су диалил сулфид - да су објављене када се бели лук сијалица провали у каранфилића - може да допринесе потенцијалним превентивних овлашћења Херб.

Бројне студије о белог лука су се појавили баве диалил сулфида и рака. Један од Републике Кореје наводи ДИАЛИЛ ДИСУЛФИД (тате) као најчешћи уљу сумпора једињења у белог лука, спречавајући пролиферацију ћелија у многим ћелијских линија. Научници не испитује тате способност да убије ћелије у процес који укључује производњу слободних радикала. Они су утврдили да је славни тумор супресор ген, п53, ухапшен ћелијски циклус када ДАДС третман био присутан. Ћелије рака умро након 24 сата тате третман који активира п53 гена. Такође су пронашли да је ДАДС ћелијске смрти индуковане спречио третманом са једињењем познатим да се спречи п53 зависним ћелијску смрт смањењем слободних радикала нивое у митоцхрондриа, целуларних пећи. Њихови резултати су показали да митоцхрондриал слободни радикали могу послужити као други гласници у Дадс ћелијске смрти индуковане, што захтева активирање п53. То истраживање је пронађен у часопису биохемијских и молекуларних токсикологију.

Алицин - што даје бели лук своје арома и укус - делује као најмоћнији антиоксидант на свету. Алицин једињење има за разлагање у циљу стварања снажно антиоксидант. Реакција између сулфениц киселине и радикала је тако брзо као што може да се, ограничена само временом. Уље белог лука у праху и додаци су произведени од свежег белог лука дестилацијом, а затим разблаживањем са друге супстанце чинећи их неефикасним. Овај процес уништава већину алицин у белог лука. АллиМАКС је једини Нутрацеутицал са разликом јер је једина да обезбеди тело са гарантовано 100% приноса чистог стабилизована алицин екстракт.

10. конопље
Конопља уље промовише пуну зарастање тела и повећава ниво мелатонина хиљаде пута већа од нормалне. Када је епифиза производи огромне количине мелатонина, изазива не штети телу, али је веома тешко под условом патите од и заиста могу да га елиминише.

Мелатонин Показало се да успори или заустави раст неколико типова ћелија рака и чак лечи рак. Неки од студије су показале да мелатонин може да продужи опстанак и побољшање квалитета живота за пацијенте са одређеним врстама лечити рака, као што су напредне рак плућа и меланома. Неке студије известио да је мали број канцера је у потпуном или делимичном ремисије

Пеер-прегледао и објављена истраживања су показала Мелатонин пружа посебно јаку заштиту од рака репродуктивних. Ћелије целом телу - чак и ћелије рака - има мелатонин рецептора. Дакле, када Мелатонин чини своје ноћне обиласке, подела ћелија успорава. Када се овај хормон резе на канцера дојке ћелије, нађено је да се супротстави склоност естрогена је за стимулисање раста ћелија.

За скоро деценију, Рик Симпсон је био Показујући људима како да излечи рак са уљем од конопље. И комерцијални правни тип конопље нафте и илегалне ТХЦ Ладен конопље уља су највећу моћ-пакује извори протеина су доступни у биљном царству. Његова уље може се користити у многим нутритивним и трансдермалних апликације.

Конопље уље је један од најбогатијих извора есенцијалних аминокиселина и есенцијалним масним киселинама, пружајући одличан баланс омега-3, -6 и -9 масних киселина. Све ове супстанце се тренутно расправља, не само у алтернативној сцени здравља, али и прехрамбене индустрије, која је у потрази за погодним састојака да створи тзв "функционална храна".





The 10 Most Functional Foods In The World Which Destroy Cancer Cells HOT




Many specific proteins, enzymes and coding within our immune system may be activated to kill cancer cells. There is no such thing as a cancer cell that cannot be defeated by the human immune system. The difference between cancers that grow and those that don't are what we put in our bodies to prohibit their growth. Proteins can be rendered ineffective if cells experience uncontrolled growth though damage or mutations to DNA or if toxins through food and chemical pollution override the immune system's natural function. Here are 10 functional foods which suppresses tumour development during immune surveillance in the human body.


Scientists have found that healthy cells damaged by chemotherapy secreted more of a protein which boosts cancer cell survival. Chemotherapy has been proven to cause cancer cells to interact with nearby tumour cells and cause them to grow, invade, and importantly, resist subsequent therapy. Where conventional medical treatment fails cancer patients, natural foods succeed.

In a study published in the journal Science Translational Medicine, scientists identified a molecule, known as TIC10, which activates a protein that helps fight the disease. The protein, called TRAIL (tumour-necrosis-factor-related apoptosis-inducing ligand) suppresses tumour development it can actually cross the blood-brain barrier, which separates the main circulatory system from the brain.

Through the body's infinite wisdom, its systems recognize foreign invaders and poisons such as chemotherapy which are not beneficial for the brain. Many cancer drugs are consequently blocked from passing the blood-brain barrier. However, TRAIL is permitted passage due to its beneficial effects on the immune system.

Another positive is that TIC10 does not just activate the TRAIL gene in cancerous cells, but also in healthy ones. This is known as the 'bystander effect' - i.e. where cells near cancerous cells are also killed.

Nearby healthy cells are also given a boost to increase the number of cancer-killing TRAIL receptors on their cell surface.




10 FUNCTIONAL FOODS THAT INHIBIT TUMORS
 1. Turmeric

Curcumin, possibly the most powerful antioxidant known from the popular Indian spice Turmeric, has countless health benefits. A recent study led by a research team in Munich showed that it can also inhibit formation of metastases.

Curcumin exerts anti-inflammatory and anti-oxidative effects by inhibiting tumor necrosis factor-alpha (TNF-alpha), suggesting that its effect on endothelial function may be mediated by the suppression of inflammation and/or oxidative stress via down-regulation of TNF-alpha.

One of the most comprehensive summaries of a review of 700 turmeric studies to date was published by the respected ethnobotanist James A. Duke, Phd. He showed that turmeric appears to outperform many pharmaceuticals in its effects against several chronic, debilitating diseases, and does so with virtually no adverse side effects.

2. Sea Vegetables


Nori, hijiki, wakame, arame, kombu and kelp are just a few of several varieties of sea vegetables with potent effects on cancer. They are a rich source of many wonderful minerals, including magnesium, calcium, iron, and bioavailable iodine.

But since chronic, unwanted inflammation and chronic oxidative stress are both risk factors for development of cancer, it would be quite natural for scientists to be interested in sea vegetables are anti-cancer foods not only in the case of colon cancer, but for other types of cancer as well. Sea vegetables are well-researched as containing a variety of anti-inflammatory and antioxidant compounds, and this nutrient combination delivers some risk-lowering benefits in the case of colon cancer and other cancer types.

Of special note in this area of cancer and sea vegetables is the issue of estrogen-related cancers, especially breast cancer. Intake of sea vegetables appears able to modify various aspects of a woman's normal menstrual cycle in such a way that over long periods of time (tens of years) the total cumulative estrogen secretion that occurs during the follicular phase of the cycle gets reduced.

3. Grapes and Resveratrol
Resveratrol is a phenolic compound that contributes to the antioxidant potential of red grapes.

Resveratrol is not only an antioxidant and antimutagen, but also reduces oxidant-caused cell death. Resveratrol has been shown to inhibit production of nitric oxide and tumor necrosis factor alpha (TNF-A) by lipopolysaccharide-stimulated Kuppfer cells. Kuppfer cells are macrophages fixed in place in the liver. Their chronic overproduction of nitric oxide and TNF-A due to chronic infection can cause severe liver damage.

Perhaps Resveratrol's most important property is its ability to inhibit cyclooxygenase-2 (CoX-2). CoX-2 is related to cancers and abnormal growths in the intestinal tract. Natural CoX-2 inhibitors such as resveratrol have been shown to reduce the occurrence of cancers and pre-cancerous growths. So while pharmaceutical companies race to find complex agents that inhibit CoX-2, the ingredient is already present in red grapes which if consumed daily (or via organic grape juice) will protect against tumors naturally.

4. Chlorella and Spirulina
Scientists in South Korea recently found that carotenoids from chlorella may be effectively used to prevent cancer in humans. They discovered the primary carotenoid from C. ellipsoidea is violaxanthin, while the major carotenoid from C. vulgaris is lutein. They examined the activity of semi-purified extracts of these carotenoids against human cancer and found they inhibited cancer cell growth in a dose-dependent manner.

Chlorophyll neutralizes environmental toxins and pollutants. It helps the blood carry oxygen to all cells and tissues. Cancer cannot thrive in cells that are fully oxygenated. Chlorophyll plays a part in chlorella's ability to detoxify heavy metals, and is a natural wound healer. There is evidence that chlorophyll reduces the ability of carcinogens to bind with DNA in major organs. Its anti-mutagenic properties make it protective against toxins such as pharmaceutical drugs.

Spirulina simply is unable to remove heavy metals like chlorella does, as it lacks a cell membrane, however it shows significant immune-boosting properties. It is is made of a spiral strand which gives it its name. Spirulina is rich in vitamins B, E, K and beta carotene as well as iron and magnesium and essential fatty acids. It contains amino acids that promote improved mental functioning, vitality and energy, and balanced blood sugar. According to a study done in China, selenium-infused spirulina inhibited the growth of breast cancer cells.

5. Green Tea
The health benefits of green tea are due to the presence of a group of plant flavonoids called catechins. Of particular interest to researchers is epigallocatechin-3-O-gallate (EGCG), the primary catechin in green tea. For example, South Korean researchers have found that EGCG blocks TNF naturally by interfering with the ability of certain pro-inflammatory chemicals to bind to cells of smooth muscle tissue of the vascular system. In a 2009 study conducted by the Chonbuk National University Medical School, it was noted that the specific mechanism of action of EGCG in terms of blocking TNF is the suppression of fractalkine, an inflammatory agent specifically involved in the development of arteriosclerosis, or hardening of the arteries.

Reverse Hair Loss With 1 Odd Trick
Nis, Serbia #1 Simple Millionaire Habit to Legally Make $600/Hour
1 Crazy Trick can Reverse Hairloss!
Sponsored by RevContent
6. Cruciferous Vegetables
Cruciferous vegetables contain vitamins, minerals, other nutrients, and chemicals known as glucosinolates. These chemicals break down into several biologically active compounds that are known to possess anticancer effects. Arugula, broccoli, cabbage, cauliflower, kale, turnips and collard greens are a few among many different types of cruciferous vegetables which are rich in nutrients, including several carotenoids (beta-carotene, lutein, zeaxanthin); vitamins C, E, and K; folate; and minerals.

Biologically active compounds such as indoles, nitriles, thiocyanates, and isothiocyanates in these vegetables prevent cancer by protecting cells from DNA damage, helping inactivate carcinogens, inducing cell death of carcinogens and inhibiting tumor blood vessel formation (angiogenesis) and tumor cell migration (needed for metastasis). For total glucosinolate content, turnip greens outscore cabbage, kale, cauliflower, and broccoli among the most commonly eaten cruciferous vegetables.

7. Tomatoes
Regular consumption of tomato and its products is being consistently associated with lower risk of several types of cancer and, to a lesser extent, coronary heart disease. Among the many tomato components credited with healthful properties, carotenoids and particularly lycopene are being actively investigated.

Modest effects of the regular intake of a tomato juice provides small amounts of carotenoids which were found on the production of inflammatory mediators, such as TNF-alpha. TNF-alpha production by whole blood was found to be more than 30% lower after almost a month of consuming raw tomato juice.

8. Medicinal Mushrooms
Mushrooms have been used for at least 5000 years for nutritional and medicinal purposes. Anti-viral and anti-cancer effects have been demonstrated in more than 50 species through animal and in vitro studies. Six components of these mushrooms have been investigated for their activity in human cancers: the lentinan component of shiitake, schizophyllan, active hexose correlated compound (AHCC), maitake D-fraction and two components of Coriolus versicolor.

Coriolus versicolor is an extremely common polypore mushroom which can be found throughout the world. Versicolor means 'of several colours' and it is true that this mushroom is found in a wide variety of different colours as depicted in the image above. It is also recognized as a medicinal mushroom in Chinese medicine under the name yun zhi.

Polysaccharide-K (PSK), is a protein-bound polysaccharide isolated fromTrametes versicolor, which is used as an immune system boosting agent in the treatment of cancer in some European countries as well as China and Japan. In Japan, PSK is approved as an adjuvant for cancer therapy and is covered by government health insurance.

PSK displays anticancer activity from preliminary laboratory assessmentsin vitro, in vivo and in human clinical trials. Preliminary research has shown that the PSK might reduce mutagen-induced, radiation-induced, and spontaneously-induced development of experimental cancer cell preparations.

9. Garlic
The study, published online in the journal Cancer Prevention Research,notes that Chinese medicine has used garlic since 2000 BCE. The authors suggest compounds such as diallyl sulfide--that are released when a garlic bulb breaks into cloves--may contribute to the herb's potential preventative powers.

A number of studies on garlic have appeared dealing with diallyl sulfide and cancer. One from the Republic of Korea cites diallyl disulfide (DADS) as the most prevalent oil-soluble sulfur compound in garlic, inhibiting cell proliferation in many cell lines. Scientists there examined DADS ability to kill cells in a process involving free radical production. They found that the famous tumor suppressor gene, p53, arrested the cell cycle when DADS treatment was present. Cancer cells died following 24 hour DADS treatment that activated the p53 gene. They also found that DADS induced cell death was prevented by treatment with a compound known to prevent p53 dependent cell death by reducing free radical levels in the mitochrondria, the cellular furnaces. Their results showed that mitochrondrial free radicals may serve as second messengers in DADS-induced cell death, which requires activation of p53. That study was found in the Journal of Biochemical and Molecular Toxicology.

Allicin - which gives garlic its aroma and flavour - acts as the world's most powerful antioxidant. Allicin compound has to decompose in order to generate a potent antioxidant. The reaction between the sulfenic acid and radicals is as fast as it can get, limited only by the time. Garlic oil and powder supplements are produced by distilling fresh garlic, and then diluting it with other substances rendering them ineffective. This process destroys the majority of allicin in garlic. AlliMAX is the only nutraceutical with a difference as it is the only one to provide the body with a guaranteed 100% yield of pure stabilized allicin extract.

10. Hemp
Hemp oil promotes full body healing and raises melatonin levels thousands of times higher than normal. When the pineal gland produces vast amounts of melatonin, it causes no harm to the body but it is very hard on the condition you are suffering from and indeed can eliminate it.

Melatonin has been shown to slow or stop the growth of several types of cancer cells and even treat cancer. Some of the studies have suggested that melatonin may extend survival and improve quality of life for patients with certain types of untreatable cancers such as advanced lung cancer and melanoma. Some studies reported that a small number of cancers went into total or partial remission

Peer-reviewed and published research has shown melatonin offers particularly strong protection against reproductive cancers. Cells throughout your body -- even cancer cells -- have melatonin receptors. So when melatonin makes its nightly rounds, cell division slows. When this hormone latches onto a breast cancer cell, it has been found to counteract estrogen's tendency to stimulate cell growth.

For almost a decade, Rick Simpson has been showing people how to cure cancer with hemp oil. Both the commercial legal type of hemp oil and the illegal THC laden hemp oil are the most power-packed protein sources available in the plant kingdom. Its oil can be used in many nutritional and transdermal applications.

Hemp oil is one of the richest sources of essential amino acids and essential fatty acids, providing an excellent balance between omega-3, -6 and -9 fatty acids. All of these substances are currently being discussed, not only in the alternative health scene, but also by the food industry, which is searching for suitable ingredients to create so called 'functional foods'.

Нема коментара:

Постави коментар