среда, 19. август 2015.

Serrapeptase Niš - NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 NIŠ


 



Ovaj proizvod možete kupiti u prodajnom objektu :

NATURA KUTAK 
NIŠ 
Ul. OBILIĆEV VENAC br. 20


Savetovalište!
Proizvode možete poručiti i pozivom na brojeve ili putem aplikacije Viber


NATURA


JELENA TASIĆ
☎️+381641137793

SALE
☎️+381665323446



Klikom na link dobijate putokaz i mapu kako da nas nađete


Ovde 


NATURA KUTAK NIŠ OBILIĆEV VENAC 20 (Google mapa) 






Употреба ензима терапијски није нови концепт, и био је широко прихваћен због својих лековитих својстава и у традиционалној медицини и у модерној.

Серрапептасе је протеолитски ензим, што значи да разбија протеине на мање компоненте (пептида и амино киселина) да их тело може поново користити. Он је изведен из дигестивног система свилених буба, која избаци серрапептасе да се ослободи од своје чауре.

Научници у Индији почели су да истражују ензим да виде како би то могло да се терапеутски користи у људском телу. Од самог почетка, они су били запањени када су схватили да је серрапептасе  веома моћан ензим, са апликацијама за лечење упале, артритиса, ожиљак и још много тога.


Схвативши да је серрапептасе је против фибротичну је занимљив откриће, јер многи здравствени услови су резултат абнормалне задебљања или ожиљака од фиброзног везивног ткива, стања познатог као фиброзе.

Serapeptaza je proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim i antiedematoznim dejstvom i ima značajnu ulogu u smanjenju bola, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina koji uzrokuju bol u inflamiranom tkivu. Serrapeptase je prirodna alternativa nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, bez neželjenih efekata.
– Osobama koje boluju od inflamatornih poremećaja praćenih otocima i bolom.
– Starijim ljudima koji imaju upaljene, bolne zglobove i reumatoidni artritis.
– Osobama koje pate od čestih upala sinusa, uha i nosa.
– Sportistima nakon povreda


Фиброза је свака болест у којој је присутан повећан раст влакна. Ово укључује широк спектар услова и здравствених проблема, укључујући следеће:

атеросклероза
Фиброцистичне груди
 фиброидни тумори
Ожиљци након повреде
Ожиљци после операције
Cistična fibroza; утичу да егзокрине жлезде луче (; слуз, хормоне, итд) плућа, јетру, панкреас и црева.
Ugrušci krvi; због фибрина у крви
Акција серрапептасе не престаје. То је ефикасан ензим против упале у свим њеним облицима. Другим речима, упала зглобова, за упалу система за варење као и други органи.

То је зато што серрапептасе разбија мртва ткива и вишак фибрина, чиме се елиминише одбрамбени механизам организма који је познат као запаљење. Тело је затим у стању да очисти компликоване наслаге мртвих ткива и фибрина израслине, омогућавајући да процес исцељења ефикасније почне.

Инфламаторна здравствена стања код којих је серрапептасе ефикасан су:

Улцерозни колитис
Kronova bolest
Синдром иритабилног црева (ИБС)
Серрапептасе, помажући да тело елиминише мртва ткива и фибричне израслине је изузетно користан за оне који пате од аутоимуних поремећаја као што су:

Multipla skleroza
Reumatoidni artritis
Псоријаза
Алергије
Рак
Серрапептасе у тим случајевима, не само да разбија мртве фибрична ткива већ такође служи као здрава алтернатива НСАИЛ (аспирин, ибупрофен), и моћним стероидима који се понекад користе за контролу бола.

Услови код којих је помогао ензим Серрапептасе

Бол (свих врста)
Артрит
Артеријски плак
Главобоља изазвана упалом
Multipla skleroza
Лупус
Reumatoidni artritis
Псоријаза
Емфизем
Бронхитис
Плућне туберкулозе
Астма
Упала синуса
Стања услед инфламације ока
Повреде и трауме
код Пост оперативних ожиљака
Инфламаторне цревне болести
Циститис
Фиброид тумори
Фибромиалгија
Фиброцистична болести
Proširene vene
Кардиоваскуларне болести
Субклиницки хронична упала; прерано старење

Дозе за употребу
Што се тиче конверзије мг и ИУ за серрапептасе, одговор није тако лак. Изгледа да је другачији стандард конверзије у зависности од тога шта компанија одабере да купите од ње. Постоје нека истраживања код којих се користи однос мг серрапептасе која износи 20.000 јединица активне супстанце, али није искључиво.

Ту је истраживање урађено са 200 мг или 20.000 ИУ.

Имајући ово у виду, било би најбоље да не покушавате да упоредите два већ да се држимо једног мерења или другог.


Изгледа да нема проблема  узимајући серрапептасе у малим дозама. Ствар у вези овог ензима стварно није да ли су дозе мање или веће, ви ћете на крају постићи исти ефекат. Један траје мало дуже него други.

Ако сте забринути у вези са било којим интеракцијама, молимо вас да обратите образованом лекару. Кажем треба знања јер овај ензим има много научних истраживања које га подржава, тако да ако ваш тренутни лекар одбацује идеју употребе серрапептасе, он / она даје своје мишљење, али замолите га да прочита истраживања. Ако је то случај, молимо вас да потражите лекара, који је отворен за све методе лечења - посебно са не-фармацеутским методама које су се показале ефикасним за ваше целокупно здравље!

Запамтите, постоји само једно ја ... то је ваше право да будете онај који контролише своје здравље!

Нема коментара:

Постави коментар