субота, 5. децембар 2015.

Руска техника Седам магичних речи отклања проблеме и болести!


Мисли представљају одређену врсту информација које могу бити узрок многих негативних стања, болести, неприлика или негативних збивања било које врсте. Када су информације којима располажемо и које шаљемо себи и другима позитивне, све је у балансу и наше здравствено стање је оптимално. Али ако су информације негативне, оне могу узроковати низ непријатних стања и догађаја.

Проблематици откривања негативних информација, дијагностиковању здравствених и других последица, као и враћању на првобитно - здраво стање, руски научник Генадиј Јаковљевић Темњиков, доктор медицинских и социјалних наука, психотерапеут, професор и академик посветио је више од тридесет година рада.

Технику коју подучава на основном семинару др Темњиков је назвао 7 магичних речи. У питању су заправо шифре или кодови који имају моћ да у нашем систему покрену одређене процесе и акције. Прецизно дефинисане информације у виду шифри могу благотворно деловати на наше тело и емотивна стања.

Иако се техника зове 7 магичних речи, не ради се ни о каквој магији, већ о речима које ће бити само наше, које ћемо сами измислити и везати за одређена стања, и чијом ћемо применом, по методи условног рефлекса, активирати одређена позитивна стања у свом бићу. Овом техником може свако овладати, а ево и како.

Најпре се требамо изоловати и десетак минута провести у потпуној тишини и миру. Након што смо се на тај начин фокусирали на себе, потребно је да на папиру напишемо 7 личних шифри везаних за седам стања која утичу на програме што их носимо у себи.

Кодови, односно речи које ћемо смислити, треба да буду само наши, потпуно нови и измишљени у тренутку када приступимо вежби, и њих никада никоме не требамо открити. Те речи се требају састојати 03:00-04:00 слова и не требају ништа значити, али ћемо им ми дати одређено значење.

Прво стање за које требамо осмислити личну шифру јесте ЉУБАВ. Потребно је да се присјетимо ситуације у којој смо осетили неизмерну љубав, када смо, на пример, били заљубљени или преплављени љубављу према некој особи.

Док у себи евоцирамо ту емоцију, на папиру напишемо шифру састављену од 3-4 слова, која ће од тог тренутка па надаље за нас представљати асоцијацију за љубав. Потом, док смо још у тој емоцији, реч коју смо управо смислили меморирам и вежемо за то стање - закодира је.

Убудуће кад год у себи изговоримо ту шифру, у нама ће се аутоматски побудити стање љубави која има снагу да наше ћелије врати у првобитно, здраво стање.

Друго стање за које имамо задатак да осмислимо своју реч јесте МРЖЊА. Треба да се присетимо особе или ситуације у којој смо осетили најјачу мржњу, да евоцирамо то осећање и да га закодира по истом принципу по којем смо то учинили за реч љубав. (Ова чаробна реч је нарочито делотворна када су у питању вируси и бактерије, које не можемо уништити љубављу, али на њих можемо деловати мржњом. То су ионако страни организми који нас нападају и од којих, као иу стварном животу, можемо се одбранити једино нечим што ће их уништити. Уместо да, на пример, узмемо антибиотик, употребићемо властиту негативну емоцију).

Трећа реч је ОБНОВА. Присетимо се ситуације у којој смо нешто поправљали, обнављали, реновирали, реконструисали, битно је да смо то радили сами и да се у нама том приликом створио осећај задовољства оним што смо створили или чему смо променили намену. Закодирајмо своју реч и за то стање.

Четврто стање је АКТИВАЦИЈА И СТИМУЛАЦИЈА - поновно оживљавање неког успешно обављеног сценарија. Потребно је да се присјетимо ситуације у којој смо били изузетно активни и мотивисани, кад нам је унутрашња стимулација помогла у постизању неког успеха. На пример, захваљујући унутрашњој снази постигли смо изузетан успех у спорту или смо спремили испит за јако кратко време, успешно обавили неки задатак, стигли на одређено место и слично.

Пето стање које требамо закодирати је УНИВЕРЗАЛНА МАТРИЦА, а односи се на нашу најбољу верзију себе из периода када смо имали око 19 година. Тада смо били на врхунцу снаге, стваралачке енергије и ентузијазма.

Сетимо се како је то било када смо били лепши, виталнији и здравији него икад, када смо постизали врхунске резултате иу свим пољима бриљирали или, ако никада нисмо били у пуној мери задовољни собом, замислимо идеалну верзију себе у младалачком добу. Када нас обузме задовољство собом, ту емоцију вежемо за пету магичну реч и трајно меморирам.

Шеста слика је слика идеалне жене. Свако људско биће у себи садржи и карактеристике супротног пола. Зато је важно да у себи освестимо модел који гајимо везано за оба пола. Идеална жена за нас може бити фантазија или неко ко стварно постоји, једино је важно да има апсолутно све особине које, према нашем личном виђењу, представљају савршену особу.

Када замислимо све супериорне физичке, менталне, емоционалне и духовне карактеристике и особине такве особе, ментално се повежемо с тим имиџом и креирамо своју шесту магичну реч.

Седма слика је лик идеалног мушкарца. Њега измаштам по истом принципу као за идеалну жену и вежемо за последњу - седму магичну реч.

Како издати наредбу према којој ће се ваше ћелије понашати

Када наших 7 личних речи спојимо са наведеним стањима, имамо могућност да прекинемо било коју непријатност, бол, крварење, страх, бес и да то променимо.

Шифре које смо смислили представљају својеврсни програм (правилне податке и наредбе) који, када се активира, враћа организам у оптимално стање.

То функционише по принципу условљености, сваки пут када у себи изговоримо замеморирану реч, она ће представљати наредбу према којој ће се наше ћелије понашати.

С обзиром на то да све шифре које смислимо утичу на наше благостање, и ћелије ће почети да се понашају у складу с тим. Доктор Темњиков нам је кроз неколико примера објаснио како се ова техника примјењу у пракси.

"У случају потребе програм покрећемо тако што у себи изговоримо реч старт. Тиме дајемо сигнал свом мозгу да реагује и да се отвори за даљње акције. Затим усмеримо пажњу на емотивну нелагодност коју осећамо, изговоримо у себи шифру за прво стање - љубав, и онда поново вратимо пажњу на осећање. Након неколико минута тензија ће почети да опада, анксиозност ће се знатно смањити а наше биће биће преплављено стањем љубави и добробити.

Ако се, на пример, повредимо и пође нам крв, употребиће реч обнављање. Јасно је да ће се наше ткиво боље обновити ако активирамо баш ову реч. Међутим, уколико крварење и бол не прођу у року од четири минута, прелазимо на неку другу реч - љубав, рецимо. Наиме, дешава се да нека шифра не делује оптимално у одређеној ситуацији и тада можемо активирати било коју од седам речи. Једна ће сигурно имати утицај какав желимо.

Исто тако, ако имамо стање с којим не можемо никако изаћи на крај, као што је бес, можемо измислити своју магичну реч за то и да је активирамо сваки пут када осетимо налет беса који прети да нас избаци из равнотеже. "

Ова метода је посебно корисна ако је примењујемо на себи, али је исто тако делотворна ако радимо с најближима. Ако нам дете падне и задобије рану, исту технику коју бисмо применили за себе применимо и на њега како бисмо зауставили крварење.

Притом је важно да не паничимо, већ да се у пуној мери фокусирамо да детету, или неком другом, помогнемо. Паником, као што знамо, не добијамо ништа, само ћемо додатно компликовати ситуацију, а присебношћу и конкретном акцијом можемо променити све.

Да би ова техника деловала, потребно је да је редовно практиковање, ас праксом су неминовни и резултати. Ипак, постоје и ситуације када нека здравствена или психичка стања неће моћи бити исцељена овом техником, али ће свакако бити побољшана, и тада треба применити неку од службених терапија.

Званична медицина се не коси с применом технике коју смо описали, као ни са бројним напреднијим техникама које подучава др Темњиков. Тако је, на пример, понекад потребно да се злоћудни тумор одстрани хируршким путем, а коришћењем 7 магичних речи ми можемо утицати на то да се малигне ћелије не размножавају и да генерално организам буде здрав.

Нема коментара:

Постави коментар