субота, 27. јун 2015.

Зашто медицина неће дозволити да се излечи рак




Замислите да се комерцијални авион срушио и било је мртвих. Можете бити сигурни да би то био наслов свих великих новина. Па, имамо еквивалент 8-10 авиона сваки дан са свим путницима  који умиру од рака.

Скоро два милиона људи оболи од рака сваке године. Једна особа од три ће бити погођена са дијагнозом рака у свом окружењу у свом животу, упркос масовном технолошком напретку током последњих пола века.

Западна медицина није ближе проналажењу "лек за рак", док је рак прерастао у светску епидемију невероватних размера. Статистике говоре саме за себе:

У раним 1900-им, један од 20 људи
У 1940, једна од 16 особа
У 1970, био је један у 10

Данас 1,66 милиона нових случајева рака се очекује да ће бити дијагностикована у 2015-2016. Уколико укупна стопа смртности пада, зашто су стопе инциденције и даље у порасту? Одговор је једноставан: "рат против рака" који траје 40 година је био фарса.

Епидемија рака је сан од милион долара за фармацеутске индустрије а њихове рекламне кампање за ЛЕКОВЕ КОЈИ ЛЕЧЕ РАК су жестоке.

Рак машина

Молим вас да разумете да је рак  велики бизнис. Индустрија рака не троши готово ништа од својих више милијарди долара средстава на ефикасним стратегијама превенције, као што су дијететске смернице, вежбе и смањење гојазности. Уместо тога, пљушти новац у лечење канцера, не спречавајући га лечењем. Они ће наставити да згрћу огромне профите на лековима за хемотерапију, радиотерапију, дијагностичке процедуре и операције.

Типичан оболели од рака троши 50.000 долара у борби против болести. Хемотерапијски лекови су међу најскупљим од свих третмана, многи у распону од $ 3,000 до $ 7,000 за један месец снабдевања.

Ако ова супербогата индустрија омогући лек, онда њихова база пацијента оде. Те има више смисла да задржи стабилан ток пацијената оболелих од рака живим али и болесне враћају заувек. Како је то чудовиште дошло у такву могућност?
Ово  показује како се фармацеутска индустрија удружила са медицинским удружењаима у генијалном плану да преузму медицински систем у четири једноставна корака у раним 1900-им. У суштини, то је нешто овако:

Међународни банкари који поседују компаније стекли су контролу над медицинским образовним системом пре више од 100 година.
Они су дали донације за водеће медицинске школе у замену за седишта на свом броду и способност да контролишу политику.
На крају, они су паметно конструисали своју контролу над готово сваком савезном регулаторном агенциом која се односи на медицинску праксу у земљама које уопште могу финансијски да обаве истраживање.

Упркос огромним количинама новца уложеним у истраживање рака данас, два од три пацијента оболелих од рака ће бити мртво у року од пет до 10 година од дана пријема све иако су део стандардног лечења рака Тринити-хирургија, радиотерапија и хемотерапија. Ово није превише изненађујуће када се узме у обзир да су два од три  канцерогени и сами! Једна студија процењује да хемотерапија има предности у једном од сваких 20 људи који је примају.
У циљу заштите медицинског монопола,  природни третман се сукобио са масивном опозицијом од стране фармацеутске и медицинске индустрије. Те компаније немају интерес у природним лековима јер они не могу бити патентирани, а ометају њихов извора прихода. Они имају екстремне мере за спречавање истине о ефикасним природним третманима тј. конкурентске претње од појављивања у јавности.


 Топ 12 стратегија у превенције рака


Постоји толико начина које можете да урадите да смањите ризик од рака. Али молим Вас, немој те чекати све док не добијете дијагнозу-морате предузети превентивне кораке САДА. Много је лакше да се спречи рак него да га третирају, када је потребно. Верујем да практично можете елиминисати ризик од рака и хроничних болести, као и радикално побољшати своје шансе за опоравак од рака, ако се придржавате ових релативно једноставних стратегија.

Припрема хране: Једите најмање једну трећину хране СИРОВУ. Избегавајте пржење можете поширати или кувати на пари своју храну. Размислите додајући у борбу против рака природно ферментисану храну, лековито биље, зачине и допуне вашој исхрани, као што су броколи, куркумин и ресвератрола.

Угљени хидрати и шећер: Смањити или елиминисати обрађену храну, шећере фруктозу и брзу храну из ваше исхране.  Доказано је сасвим јасно да ако желите да избегнете рак, или тренутно имате рак, ви апсолутно морате избегавати све облике шећера, нарочито фруктозу, који хране ћелије рака и подстичу њихов раст. Уверите се да укупан унос фруктозе буде око 25 грама дневно, укључујући и воће. Смањите киселост организма употребом СОДЕ БИКАРБОНЕ без алуминијума тј. са П.А. већом од 99 %. У исхрану обавезно убаците коштице кајсија и шљива које због витамина Б-17 имају изрзити антиканцерогени ефекат.

Протеини и масти: смањите ниво протеина у један грам по килограму телесне тежине. Било би необично да већини одраслих је потребно више од 100 грама протеина а највероватније Скоро половина тог износа. Замените вишак протеина са високо-квалитетним мастима, као што су органска јаја, високо-квалитетно месо, авокадо, и кокосово уље.

ГМО: Избаците генетски модификовану храну која се обично третира хербицидима као што је Роундуп (глифосат), и вероватно ће бити канцерогена. Француски истраживачки тим који је интензивно проучавао закључио је да је токсичан за људске ћелије, и вероватно канцероген за људе. Одаберите свеже, органско, пожељно из домаће производње хране.
Употребљавајте Животињског порекла омега-3 масти: Нормализујте свој однос омега 3 и омега-6 масти узимајући квалитетно хладно цеђено уље и избаците обрађена биљна уља.

Природни Пробиотици: домаћи кефир ради најбољу оптимизацију ваше цревне флоре, он ће смањити упалу и ојачати ваш имунолошки одговор. Истраживачи су открили микроб-зависни механизам путем којег неки облици рака смањују њихов раст и развој. Они предлажу да инхибирање инфламаторне цитокине може успорити прогресију канцера и побољшати одговор на хемотерапију.

Додавање природно ферментисане хране у вашу свакодневну исхрану је једноставан начин да се спречи рак или убрза опоравак. Увек можете додати квалитетне пробиотичке додатке али наравно ферментисана храна је најбоља.

Вежба: Вежба смањује ниво инсулина, што ствара низак ниво шећера и средину која обесхрабрује раст и ширење ћелија рака. За три месеца вежбања је утврђено да се измене имуне ћелије и појачају борбу против свих облика рака чак и код људи који су управо завршили хемотерапију.
Истраживачи и организације за борбу против рака препоручују редовно вежбање као приоритет како би се смањио ризик од рака, а побољшао резултат у борби против рака. Истраживање је такође пронашло доказе који сугеришу да вежбање може да буде окидач апоптозе (програмирана ћелијска смрт) у ћелијама рака. У идеалном случају, ваш програм вежби треба да садржи равнотежу, снагу, флексибилност, интервални тренинг високог интензитета (ХИИТ). За почетак фитнес програм уз обавезну музичку подршку.

Витамин Д: Постоје научни докази да можете смањити ризик од рака за више од половине само оптимизацијом свог нивоа витамина Д уз одговарајућа излагања сунцу. Ваш ниво у серуму треба да одржи стабилан на 50-70 нг / мл, али ако се лече од рака, требало би да буде ближе 80-90 нг / мл за оптималну корист.
Ако узмете у оралном облику витамин Д и имате рак, било би веома мудро да редовно пратите Ваш ниво витамина Д у крви, као и да допуните свој витамин К2,  К2 недостатак је заправо оно што ствара симптоме токсичности витамина Д2.

Сан: ​​Уверите се да сте се довољно спавали. Лоше спавање може ометати вашу производњу мелатонина, који је повезан са повећаним ризиком од инсулинске резистенције и телесне тежине.

Излагање токсинима: Смањите своју изложеност токсинима животне средине као што су пестициди, хербициди, хемијским средствима у домаћинству, синтетичким освеживачима и токсичном козметиком.

Излагања радијацији: Ограничите изложеност и штитите себе од зрачења у продукцији мобилних телефона, базних станица и Ви-Фи станицама, као и минимизирање изложеност од зрачења на бази медицинских скенирања, укључујући ИКс-зрацима, ЦТ скенирању, и мамографији.

Стрес менаџмент: Стрес од свих узрока је главни допринос болести. Чак ЦДЦ наводи да 85 одсто болести покрећу емоционални фактори. Врло је вероватно да стрес и нерешена питања емоционалне природе могу бити важнији од физичких, тако да се уверите да ово решите.

Најважније је не губити веру и наду јер то су главни напредни ефекти који за кратко време дају најбоље резултате.

Текст није замена ни за једну терапију а циљ је помоћ у превенцији и спречавању ширења канцерогених обољења. Производ је многобројних исустава и текстова на ту тему дозвољено је копирање и умножавање у циљу истих. Поздрав из продавнице здраве хране НАТУРА КУТАК из Ниша.

Нема коментара:

Постави коментар