субота, 4. јануар 2014.

БУДИТЕ 8558 КОЈИ ЈЕ ОСТАВИО ЦИГАРЕТЕ И ОСВOЈИТЕ ПОКЛОНЕ У ПРОДАВНИЦИ НАТУРА КУТАК НИШ

 Природни лекови за болести зависности :

25 и више идеја , биљке , етерична уља и све да вам помогнемо да оставите Пушење
Природни лекови ће вам помоћи да оставите Пушење и почнете да живите ослобођени зависности.
Упркос свим нашим покушајима здравог живота - тј здрава хранљива  исхрана и вежбе -зависност може да стане на пут крајњег благостања .
Пушење је  навика  због никотина који се налази у цигаретама и  изузетно је заразна .
Видиш , никотин делује на један од два начина :
стимулативан
Никотин делује да стимулише три првенствено телесна система .
Централни нервни систем
Кардиоваскуларни систем
Систем за варење
седатив
За неке људе - пушење решава нервозу и доводи их у стање опуштања што је само привремено и највећа заблуда пушача и прво откриће када престанете са том навиком.

Која год акција БИЛА  секундарна сензација искусних ЈЕ  /пушење је веома тешко оставити/.
Тешко ... не и немогуће .
Иако нема лаких начина да престанете да пушите , постоји мноштво природних лекова да вам помогне да престанете . Можете да покушате са фармацеутским третманима замене никотина .
То је замена једне зависности другом и кошта пуно.
Да остави пушење природно , све што треба да урадите је да се едукујете о поклонима који вам стоје на располагању да вам помогну да оставите пушење природно . И наравно ,  да се ослободите од агонији никотинске зависности .

Идеје да вам помогну су следеће

Направите листу . Запишите све разлоге за мотивисање када сте донели одлуку да се повуче црта. Поставите га негде као стални подсетник .
Поставите данашњи датум . Нема чекања. Пошто је циљ - то би могло да буде недељама  или месецима у будућности -то ће вам омогућити да останете фокусирани и посвећени .
Промените врсту коју употребљавате . Пребацивање на бренд цигарета које не волите .
 Само престани је најважније. Немојте престати пушења на суво , али можете поставити смернице за себе . Слажем се престаните са пушењем током одређених сати у току дана и постепено повећати овај временски период . Ускоро , неће бити времена за дим .
Направите још једну листу . Овај пут , запишите ствари које вас чине срећним , веселим и мирним .
Када дође искушење - изабери ове активности уместо пушења .
Лукав потез . Научите нову занатску вештину или ... нешто што захтева употребу руке ( тј. плетење , цртање / скицирање , кување , хеклање , шивење , баште ...) . Топло препоручујем учење нових вештина , узимајући неколико  часова или што више шетње.
Сачувајте свој новац . У углу вашег животног простора , ставите теглу . Попуните је са новцем који сачувате од куповине мање цигарета . Бићете изненађени !
Лековито биље ће вам помоћи да престанете а имате га у изобиљу у нашој продавници НАТУРА КУТАК у улици Обилићев Венац број 20. Такође дајемо подршку путем телефона 018/42 45 096
Лобелиа - садржи алкалоид лобелине , који делује као привремена замена за никотин - задовољити жудњу тела .
Лаванда и зоб  - помоћи ће да се смирите и храните нервни систем. Валеријана ће помоћи  да смањите раздражљивост коју доживите током повлачења .
Дивизма -биљка традиционално  од Индијанаца за лечење плућа ( заштита против запаљења респираторног тракта ) и у церемонијалне сврхе . ( Покушајте пушити ову не- токсичну , не- никотинску биљку уместо дувана.Куповина органског дивизма листа овде није могућа )
Корен ђумбира - помаже у обнављању здравље и функцију дигестивног система и ублажава мучнину често повезана са повлачења никотина . Сажвакати комаде свежег корена ђумбира или кандираног ђумбира може да вам помогне да сузбијете глад.
Скуллцап - ефикасно употребити у лечењу преактивне нервног система ( најефикаснији у олакшавању напетост и анксиозност ) .
Сажвакати комадиће корена иђирота сваки пут када остите искушење.
Ехинацеа Корен & Бели лук - тако повећати отпорност плућа смањити инфекције и болести . Купити најбоље  Ецхинацеа Тинктуру .
Детоксикација биљем као што су оне биљке које се налазе у нашој продавници. Детокс чај је такође од виталног значаја у подршци транзицији тела да буде далеко од токсичних ефеката никотина .
Неколико различитих препарата од лековитог биља горе наведеног може да се креира код куће или купити готово . Потражите чајеве , екстракте, тинктуре или капсуле . Користите их кад год имате жељу за цигаретом  до шест пута дневно .
Обавезно користите куркуму што више и матичњак чај.

Етерична уља 

Есенцијална уља може да се користе као потентан и ефикасан третман за одвикавање од пушења . Она раде тако што ће помоћи да контролишете глад и повлачење симптома повезаних са одвикавањем од пушења .
Употреба сертификованог  уља је сигуран и природан начин да се помогне ублажавању раздражљивост, анксиозност , стреса, умора и нервозе - који су најчешћи симптоми повезани са смањењем никотина .
Уља као што су ...
куркума, корен маслачка, коприва и пискавица ( помажу у дуванској детоксикацији )
Црни бибер и иђирот ( помажу да се ублажи никотинска апстиненција )
мајоран
лимун
грејпфрут
Наранџа
каранфилић
геранијум
камилица

НАПРАВИТЕ СВОЈЕ НАПИТКЕ ОД ЛЕКОВИТОГ БИЉА
1.Мешавина за престанак пушења
2.Детоксикација мешавина
3.Дигестивна мешавина
4.Респираторна мешавина
5. Релаксацијска Мешавина

Враћање плућа  и респираторних органа у нормалан рад је кључна функција у току одвикавања и после престанка пушења.



8557 ЕУРА ДНЕВНО МОЖЕТЕ ДОНИРАТИ У ЗАЈЕДИЧКИ ФОНД 
СВАКИ БИВШИ ПУШАЧ ПО 1 ЕУРО ДНЕВНО
НАГРАДЕ СЕ ДОДЕЉУЈУ 31,12,2014, У ПОДНЕ
1. награда  300 ЕУРА добија је сваки учесник 
2. награда опремљен стан у граду по избору
3. награда нов аутомобил по избору

Услов за доделу 2. и 3. награде је оснивање фонда од стране учесника.









Нема коментара:

Постави коментар