недеља, 19. јануар 2014.

Noni Lucas sok- imunitet u boci

Noni Lucas BIO sok je 100% čist, nerazređen, izvorni sok iz strogo kontrolisanog biološkog uzgoja

Na osnovu naučnih  istraživanja i iskustava korisnika, opšta saznanja o Noniju su:* pomlađuje i obnavlja ćelije u našem telu
* preventivno deluje na degenerativne bolesti i opšte stanje organizma
* pomaže u regulaciji imunološkog sistema
* poseduje vrlo značajan analgetski učinak (otklanja bol)
* uspešno pomaže kod problema: visoki krvni pritisak, artritis, menstrualne tegobe,depresija,  ozlede,  senilnost,  dijabetes, loše  varenje,  arterioskleroza, alergije, pomanjkanje energije, koža-kosa-nokti, podstiče krvotok itd.
* prirodan je antiseptik (sprečava infekciju rana)
* delotvoran je protiv štetnih bakterija, gljivica i parazita
* izuzetan za sportiste u fazi priprema
NONI BILJKA
NONI ( lat. Morinda citrifolia) je biljka koja raste u tropskim područjima u obliku grma, visine 3-10 metara, pripada familiji Rubiaceae ( 80 lekovitih biljaka starog sveta) i izuzetno je bogata vitaminima, mineralima, enzimima, aminokiselinama, ugljenim hidratima i elementima u tragovima. Specifičnost NONI biljke je u tome što plodovi sazrevaju tokom cele godine (12 berbi godišnje). Potpuno zreli plodovi su veličine 7-15 cm, belo-žućkaste boje i jakog mirisa i ukusa.
U tradicionalnoj primeni, kao lekovito sredstvo, koristi se duže od dve hiljade godina – kod problema sa kožom, kosom, noktima, kod bolova, respiratornih smetnji, mučnine, grčeva, kostobolje, posekotina, rana, tegoba  sa varenjem  itd. Pored Tahitija, gde zbog izuzetno bogatog, nezagađenog tla i klimatskoh uslova, rastu najkvalitetniji plodovi, Noni biljka raste i u drugim tropskim područjima-od jugoistočne Azije i Australije, preko ostrva Tihog okeana do srednje i južne Amerike. Zbog rasprostranjenosti, mnogobrojna su i njena imena: Hnau, Kikiri, Noni, Nono, Nonu, Mengkudu, Indian mulberry....
PLOD BOGAT  ENZIMIMA I VITALNIM MATERIJAMA
Istraživanja  ukazuju na to da Noni plod sadrži preko 150 aktivnih bioloških materija, vitamina, minerala, ugljenih hidrata, elemenata u tragovima, aminokiselina i enzima. Visok udeo askorbinske kiseline (vitamin C), kao i vitamini B1, B2, B3, B6 i E,čine ovaj plod vrednim u ishrani. 18 aminokiselina koje se nalaze u Noni plodu, podstiču razvoj mišića i ujedno sprečavaju njihovu atrofiju. Količine natrijuma, kalijuma, gvožđa, mangana i  magnezijuma, koje se nalaze u sastavu Noni soka, zadovoljavaju dnevne potrebe organizma za tim mineralima.
Noni podstiče stvaranje  azot oksida, koji u kombinaciji sa skopoletinom (stimuliše rad štitaste žlezde i povećava nivo serotonina i melatonina u organizmu) omogućava opuštanje arterija, što značajno doprinosi smanjenju visokog krvnog pritiska. 
Pored toga, azot oksid povoljno utiče na prokrvljenost tkiva i smanjuje mogućnost nastajanja ugrušaka, čime štiti organizam od infarkta i od izliva krvi u mozak. Svojim antioksidativnim delovanjem štiti od oksidacije LDL-holesterola, t.j. bitno doprinosi prevenciji oboljenja krvnih sudova.
Zahvaljujući sadržaju damnakantala, NONI izvanredno štiti od malignih oboljenja, odnosno usporava rast već nastalih tumora. U slučaju pojave tumora, u organizmu se smnjuje količina kseronina, prokseronina i prokseronaze, koje NONI sadrži u velikim količinama. Zahvaljujući adaptogenom delovanju, normalizuje se  rad ćelija koje nepravilno funkcionišu. Redovnim uzimanjem NONI soka doprinosi se efikasnoj zaštiti od tumora.
NONI U NAUCI
Dr Ralph Heinicke: kseronin i obnavljanje ćelija organizma
Biohemičar dr Heinicke je, zahvaljujući svom 45-godišnjem proučavanju enzima bromelin (iz ananasa), napisao disertaciju o alkaloidu, koga je otkrio i nazvao kseronin. 
Kseronin je srazmerno mali alkaloid, fiziološki vrlo aktivan i vrlo važan za pravilno funkcionisanje svih ćelija organizma. U toku ispitivanja otkrio je da sok NONI ploda sadrži znatne količine proenzima kseronina- prokseronina (800 puta više od ananasa).
Kada u crevima dođe u kontakt sa enzimom prokseronazom, koji je takođe pronađen u NONI plodu, prokseronin oslobađa kseronin. Teorija Dr Heinickea je da kseronin zaista deluje na molekul sa ciljem da oporavi oštećene ćelije. On tvrdi da  naročite  funkcije kseronina oblikuju i jačaju specifične proteine. Ti proteini imaju različite važne funkcije u ćelijama, što se vidi po neverovatno širokom delovanju NONI soka na fiziološkom nivou. 
Dr Heinicke ističe: ,, Neki od zdravstvenih problema koji se uzimanjem NONIJA mogu ukloniti su: visoki krvni pritisak, menstrualne tegobe, artritis, čir na želucu, uganuća i slične povrede, depresije, senilnost, smetnje u varenju, arterioskleroza, problemi sa krvnim sudovima, zavisnost od droga i mnogi drugi. Mada ovo nabrajanje  izgleda kao da je prepisano iz nekog medicinskog priručnika, ono je, verujte, vrlo skromno,,.
Prof Dr Neil Solomon
Nonijeve jedinstvene karakteristike zainteresovale su naučnike iz Japana, Francuske, Nemačke, Austrije, SAD-a i mnogih drugih. Najobimnije istraživanje sproveo je prof Dr Neil Solomon, u saradnji sa velikim brojem lekara i naučnika. U grupi od  preko 10 000 ispitanika pokazano je da je 78 % osetilo bitno poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.
Rezultati istraživanja predstavljeni su u sledećoj tabeli:
TEGOBEBROJ PACIJENATAPROCENAT USPEHA
Visok krvni pritisak
721
87%
Nesanica
1148
72%
Dijabetes tip 1 i tip 2
2434
83%
Astma, problemi sa disanjem
2727
78%
Varenje
1509
89%
Odvikavanje od pušenja
447
58%
Seksualnost
1545
88%
Stres
3273
71%
Rak (tumor)
847
67%
Alergije
851
83%
Moždani udar
983
58%
Koncentracija
301
89%
Gojaznost
2638
72%
Problemi sa srcem
1058
80%
Problemi sa bubrezima
2127
66%
Depresija
781
77%
Izgradnja mišića
709
71%
Bolovi, glavobolja
3785
87%
Budnost
2538
73%
Artritis
673
80%
Opšte zdravlje
3716
79%
Nedostatak energije, pospanost
7931
91%
T. Hiramatsu, M. Imoto, T. Koyano, K. Umezava:,,Uvođenje normalnih fenotipova u RAS-om promenjenim ćelijama  delovanjem Damnakantala Morinde citrifolije,,. 
Studije o raku br.73 (1993). 161-166.
U ovoj studiji iznose se rezultati japanske grupe naučnika koja je proučavala delovanje preko 500 vrsta tropskih biljaka na K-RAS-NRK ćelije (prvi stepen određenih vrsta raka). Damnakantal, zaštitna supstanca RAS funkcija, pronađen je u Motrindi citrifolii (NONI).
Istraživanje je teklo ovako: RAS ćelije usitnjene su na 96 delova i ostavljene na temperaturi od 33 stepena, 24 sata, Dodat je izdanak NONI biljke i morfologija ćelija se svakog dana, tokom 5 dana, sve više poboljšavala. Izdanak ove bilje zaustavio je RAS funkciju. Isti je sastojak, pokazalo se uz pomoć antigena,  u ranoj fazi zaustavio delovanje Epstein-Barr virusa. Zaključeno je da izdanak Morinde citrifolie efikasnije sprečava RAS funkciju nego izdanci 500 ostalih tropskih biljaka.
C. Younos, A. Rolland, J. Fluerentin, M. Lanhers, R. Misslin, F.Mortier: ,, Dejstvo Morinde citrifolie na ublažavanje bolova,,, Planta Medica, br. 56, (1990.) 430-434.
U ovoj studiji, u kojoj je tim francuskih naučnika predvodio Chafique Younos, dokazano je dejstvo izdanka biljke Morinda citrifolia na ublažavanje bola i smirenje. S obzirom na tradicionalnu primenu ove biljke, naučnici su znali da se smatra lekovitom i i želeli su da se uvere  u istinitost ovih tvrdnji. Pokazalo se da je izdanak netoksičan i da izaziva značajne, od doze zavisne, centralne aktivnosti ublažavanja bola kod tretiranih miševa. U ovoj studiji izvedeni su različiti ekperimenti na miševima i napokon je dokazano da je izdanak ove biljke Morinda citrifolia (NONI) odgovoran za dejstvo ublažavanja bola. Zaključak ovog ispitivanja je bio da je izdanak biljke doveo do ublažavanja bola u svakom pojedinačnom eksperimentu. Autori su potvrdili: ,, Ova otkrića potvrđuju tradicionalna svojstva biljke Morinda citrifolia”.
PODRUČJA DELOVANJA I PRIMENE NONI SOKA
Walter Leubeck i Hendrik Hames su na osnovu svojih istraživanja, koja su se pretežno temeljila na svedočenjima korisnika i potvrdama lekara i naučnika, napisali knjigu pod nazivom «NONI - fit und vital mit der Kahuna-Zauberfrucht ». Deo knjige odnosi se na tegobe kod kojih je protvrđeno pozitivno delovanje NONIJA- sledi lista po abecedi:
 •  APSCES - ČIR NA KOŽI (piti i stavljati obloge) 
  AIDS (primenjivati vrlo visoko doziranje) 
  ALKOHOLIZAM 
  ALERGIJE
  ANTIBIOTICI (ublažava ili otklanja neželjena dejstva) 
  ARTERIOSKLEROZA 
  ARTRITIS
  ASTMA
 • BAKTERIJE
  BOLESTI IMUNOLOŠKOG SISTEMA 
  BOLESTI KRVNIH SUDOVA
 • CREVNA OBOLJENJA 
  CISTE
 • ČIR NA DEBELOM CREVU
  ČIR NA DVANAESOPALAČNOM CREVU 
  ČIR NA ŽELUCU 
  ČIŠĆENJE CREVA
 • DEBLJINA 
  DEPRESIJE
  DEPRESIVNA NERASPOLOŽENJA DIJABETIČARA
  DIJABETES (TIP 1 i TIP 2) 
  DIFTERIJA
  DRHTAVICA
 • EKCEM (piti i stavljati obloge)
  EPSTAIN-BARR VIRUS (hepatitis)
 • FIBROMIALGIJE - BOLOVI MIŠIĆA
 • GLAVOBOLJA
  GLJIVIČNA OBOLJENJA (piti i stavljati obloge) 
  GNOJNI ČIREVI (piti i stavljati obloge) 
  GRČEVI
  GRIP
  GROZNICA
 • HIPERKERATOZA - ZAPALJENJE ROŽNJAČE
  HRONIČNI BOLOVI
  HRONIČNI UMOR
 • INFEKCIJE 
  IŠČAŠENJE 
  IZLIV KRVI-HEMATOM
 • KARPALTUNNEL SYNDROM (kompresija kosti u korenu šake); 
  KAŠALJ 
  KOLENO – bolovi 
  KOMA (samo uz odobrenje doktora) 
  KOSTOBOLJA
 • LUPUS (TUBERKULOZNA UPALA KOŽE) 
 • MALARIJA
  MENSTRUALNI GRČEVI 
  MIGRENE
  MIOMI
  MLADEŽI 
  MOZAK (funkcije i bolesti) 
  MRŠAVLJENJE
  MULTIPLA SKLEROZA
 • NERVNI SISTEM (smetnje u funkciji)
 • OBOLJENJE KIČMENE MOŽDINE 
  OČI (problemi svih vrsta)
  ODVIKAVANJE OD ZAVISNOSTI (vrlo visoke doze i češće uzimati) 
  ODVIKAVANJE OD PUŠENJA (kod jakih pušača vrlo visoke doze, češće piti) 
  OPADANJE KOSE (piti i masirati koren kose)
  OPADANJE SNAGE (fizičko i duševno)
  OPEKOTINE OD SUNCA (piti i mazati opekotine) 
  OSIP OD PELENA (piti i mazati)
  OSLOBAĐANJE OD OTROVA 
  OSTEOARTRITIS
 • PH  RAVNOTEŽA
  PLUĆNA OBOLJENJA 
  PMS (PREDMENSTRUALNI SINDROM) 
  POBOLJŠANJE IZGRADNJE MIŠIĆA (uzimati 1-2 sata pre treninga da bi se pojačao intenzitet treniranja, ali redovno uzimati, da bi organizam dugotrajno i snažno ojačao)
  PSORIJAZA
 • RAK BUBREGA 
  RAK DOJKE
  RAK PROSTATE 
  RAK - TUMORI OPŠTE
  REUMATOIDNI ARTRITIS
 • SINDROM HRONIČNE ISCRPLJENOSTI 
  SIVA MRENA NA OČIMA
  SEKSUALNOST (duže vreme redovno piti, samo jednom «pre» ne doprinosi mnogo) SENILNOST
  SRČANA KAP (kao preventiva i kao rehabilitacija) 
  STARAČKE MRLJE (piti i stavljati obloge)
  SUVA KOŽA
 • T-ĆELIJE, TIMUS-limfociti (povećanje broja); 
  TUBERKULOZA
 • UGANUĆA; 
  ULCEROZNI KOLITIS; 
  UPALA USNE SLUZOKOŽE (piti i duže držati u ustima pre gutanja); 
  UPALA DESNI (piti, često nekoliko kapi NONI soka u toku dana držati u ustima tamo gde je upala)
 • VENE; 
  VISOK KRVNI PRITISAK
 • ZATVOR ; 
  ZUBOBOLJA,...
SPECIFIČNOSTI  NONI LUCAS BIO SOKA
 • 100% čist, nerazređen, izvorni sok iz strogo kontrolisanog biološkog uzgoja;
 • dobijen je od samo zrelih plodova, ručno branih, koji imaju znatno više vitalnih materija i enzima nego zeleni plodovi;
 • u skladu je s ekosistemom zemlje porekla;
 • poseduje EU Bio sertifikat;
 • izuzetne nutritivne vrednosti i dokazane uspešnosti delovanja.
 • VAŽNE NAPOMENE O UPOTREBI I PRIMENI NONI SOKA
  PREPORUKA ZA DOZIRANJE
  • Preventivno: 1-2 puta 30 ml (2 supene kašike) dnevno, pola sata pre jela, u kontinuitetu minimum 90-100 dana. Mnogi ljudi stalno koriste Noni za podizanje imuniteta, energije i za opšte dobro stanje organizma.
  • Kao pomoć kod zdravstenih tegoba:  2-3 puta 40-60 ml dnevno pola sata pre jela, u kontinuitetu 90-100 dana, posle toga preventivno oko 30 ml dnevno.
  • Napomena: Kod većih tegoba (karcinom, leukemija, Aids,...) doze su i veće;
           
  Deca do 16 godina piju pola preporučene doze za odrasle.
  NONI Lucas sok je 100% prirodan, bez dodataka vode, drugih sokova, šećera i konzervansa, tako da zadržavaju svoja prirodna svojstva, zbog čega imaju specifičan opori ukus. 
  Neki proizvođači ga mešaju sa sokovima grožđa, borovnice, maline..., kako bi poboljšali njegov ukus, ali time se umanjuje koncentracija hranljivih materija  (jer više NIJE 100%), pa se gubi njegovo najkvalitetnije, prirodno delovanje.
  Boce su od tamnog stakla, i sve dok su originalno, fabrički zatvorene mogu stajati na sobnoj temperaturi, a posle otvaranja obavezno  držati u frižideru, jer sok ne sadrži konzervanse. 
  U staklenoj ambalaži svi sastojci su 100% sačuvani, pa Noni ne gubi svoja prirodna svojstva, dok Noni u plastičnim bocama gubi vredne aktivne sastojke, pogotovo enzime.
  • Noni treba uzimati na prazan želudac, odmah posle buđenja, ili pola sata pre večere ili spavanja. Pepsin i želudačna kiselina, u slučaju uzimanja na pun želudac, uništavaju osetljive sastojke Noni soka.
  • Uzimajte Noni polako, rastapajte ga polako u ustima i mešajte sa pljuvačkom, pustite neka vam Noni lagano sklizne niz grlo. Ovaj način je naročito dobar za zavisnike, za ljude s poremećajima raspoloženja (depresije, hormonalna neravnoteža, stres, trauma, itd.)  i za uklanjanje bola.
  Koliko je NONI siguran?
  Noni je potpuno siguran proizvod. Prema lekarima Solomonu i Hallu, Noni možete davati deci, čak i odojčadi, mogu da ga uzimaju i trudnice i dojilje, a možete ga, uz pomoć gaze, stavljati i na oči. Isto tako, može se direktno primeniti na otvorenoj rani i na opekotinama. Noni se može uzimati istovremeno s propisanim lekovima, kao što su npr. antibiotici. Neke studije su pokazale da Noni pojačava učinak  drugih lekova. Nema neželjenih dejstava kod uzimanja Nonija, samo se, kako vaše telo prolazi kroz proces detoksikacije, pojavljuju određeni simptomi. Oni uključuju: zadah iz usta, bubuljice na koži, kašalj, proliv, meku stolicu i/ili gasove (to je verovatno najbrže dejstvo Nonija, kako se iznutra regeneriše vaš digestivni trakt), urin kiselkastog mirisa, glavobolje, teški trenuci, bol, navale toplote i svrab.
  Gore navedeni simptomi su znak pozitivnog dejstva na vaš organizam i ne znače da treba da  prestanete sa  uzimanjem Noni soka. Trebalo bi da nestanu za nekoliko dana, kada vaše telo završi s procesom detoksikacije. Kako biste pomogli svom telu u procesu čišćenja, pijte osam čaša vode dnevno.
  Koliko vremena treba piti NONI sok da se primete rezultati?
  NONI sadrži enzime prokseronin i prokseronazu koji telu omogućavaju stvaranje kseronina, koji utiče na pomlađivanje i obnavljanje telesnih ćelija. Kako se ćelije obnavljaju svakih 90-100 dana, da bi došlo do kvalitetnih promena NONI sok treba piti u kontinuitetu minimum 90 dana. Oko 60%  ljudi koji su testirali NONI primetili su poboljšanja posle 3 nedelje ili manje, oko 20% u vremenu od 3 do 8 nedelja i oko 20%  između 8 do 12 nedelja.
  NONI sok je delotvoran protiv svih bolova (glavobolja, zubobolja, bolovi u kolenima, kostima, itd.) – zovu ga ubicom bolova. U slučajevima akutnih ili  nepodnošljivih bolova NONI treba uzimati svaka 2 sata po 10-20 ml.
  Osobe koje imaju problema s kožom, kosom ili noktima treba da stavljaju obloge, a u slučajevima povreda stavljati direktno na rane. Deluje protiv infekcija, odličan je antiseptik i pomaže bržem zarastanju rana. Isto tako, može se stavljati kao obloga u slučajevima uganuća, udaraca (modrica) i sl.
  Veliki broj iskustava, ličnih svedočenja korisnika, kao i neka naučna istraživanja upućuju na to da NONI pomaže kod mnogih tegoba, NONI sok nije "čudotvorni lek" za svaku bolest, tegobu; njegova namena je jačanje imuniteta, tj. otpornosti organizma.
  Svakodnevno dobijamo brojna lična iskustava korisnika Noni Lucas soka, koja podržavaju njegovu višestruku efikasnost, neka od njih možete pročitati na sledećim stranicama.
  Ovim putem se zahvaljujemo onima koji su ih podelili sa nama, kao i na divnim rečima zahvalnosti i podršci koju nam upućujete!
  Od srca Vam želimo dobro zdravlje!
  SVEDOČENJA KORISNIKA

  S. I.  Dugi niz godina bolujem od dijabetesa. Injekcije insulina postale su moja svakodnevica, a bolest je toliko uznapredovala da sam počeo da gubim vid. Izlaz iz ove situacije nisam video sve do onog dana kada sam od prijatelja čuo da postoji sok voćke noni, koji je njemu pomogao da reši neke zdravstvene probleme. Priča o njegovom iskustvu sa NONI Lukas sokom toliko me je zainteresovala da sam odlučio da ga isprobam na sebi. Posle tri meseca uzimanja  NONI Lukas soka, šećer u krvi se spustio sa 26 na 8 i uz redovno uzimanje ostaje na toj vrednosti. Moje opšte stanje organizma znatno se popravilo, nestalo je depresije uzrokovane bolešću i verujem da će mi NONI i dalje činiti dobro. Ja sam jednostavno pronašao slamku za koju se mogu uhvatiti...NONI je za mene kap života, hvala Vam!
  Ž.N. Imam srčanu aritmiju. Pre korišćenja NONI Lukas soka jako sam se brzo umarao, nisam mogao da odem u radnju, a da se uz put ne odmaram, čekajući da  srce prestane da mi ubrzano kuca.
  Prijatelji, koji su pili NONI Lukas sok, preporučili su ga i meni. Otkako ga pijem bez teškoća obavljam razne poslove i krećem se bez većih problema. Zahvaljujući NONI Lukas soku ponovo imam normalan život.
  Z.Š. Pre 6 meseci su mi na lekarskom pregledu na obe dojke pronašli veći broj cisti veličine 0,5-2 cm. Ponovni pregled bio mi je zakazan za 2 meseca. Na nagovor supruga počela sam da uzimam NONI Lukas sok, u toku  2 meseca popila sam 6 litara i na ponovnom pregledu lekarka je bila iznenađena. Nestale su sve ciste osim jedne, a i ta jedna je manja nego što je bila na prvom pregledu. I dalje ću piti NONI Lukas sok, jer verujem da će on otkloniti i ovu poslednju cistu. Neizmerno sam zahvalna prirodi na ovom božanstvenom daru.
  T.M. Godinama sam imala problema sa izbijanjem herpesa na usnama i taj sam problem pokušavala da rešim upotrebom različitih masti, krema. Uz korišćenje tih preparata herpes bi nestao na dve do tri nedelje, ali bi se posle nekog vremena ponovo vratio. Na prijateljičinu preporuku sam nabavila NONI Lucas sok i još isto veče sam, pre spavanja, namazala herpes. Ujutro, na moje veliko iznenađenje, crvenilo je nestalo, a herpes se pretvorio u suvu krastu. Nastavila sam sa mazanjem, ali i pijenjem NONI Lucas soka i već posle dva dana, herpesa više nije bilo. Od tada NONI Lucas sok pijem redovno, od herpesa ni traga, a i moje ukupno zdravstveno stanje je puno bolje.
  Sanja, Moje bolne menstruacije oduvek su bile praćene teškim glavoboljama, za koje su lekari utvrdili da se radi o migrenama, a zašto se javljaju baš za vreme mojih menstrualnih ciklusa nikada nije ustanovljeno. Pokušala sam da ih suzbijem raznim metodama lečenja, ali bezuspešno. Po preporuci prijateljice počela sam da uzimam NONI Lucas sok i već za vreme prvog ciklusa su moji menstrualni bolovi i glavobolje bili slabiji. To mi je bio dovoljan podsticaj da nastavim sa primenom NONI Lucas soka. Danas, ja sam druga žena. Ciklusi su za mene postali nešto najnormalnije, kao što uostalom i treba da bude u životu svake žene.
  B.B. Zbog velikih problema sa želucem otišla sam na ispitivanja i otkrivena mi je bakterija Helicobacter pillori. Uzimala sam propisane lekove, ali simptomi bolesti i dalje su bili prisutni. Moj želudac nije mogao da prihvati većinu hrane bez negativnih reakcija kao što su nadutost, gorušica, podrigivanje, mučnina, a često i povraćanje, posebno posle jela u popodnevnim časovima. NONI Lucas sok sam počela da uzimam na nagovor porodice i moram priznati da je nepoverenje, koje sam imala, brzo nestalo, jer sam već posle par dana osetila znatno poboljšanje. I dalje ga redovno pijem, samo ujutro natašte, to je  mom organizmu sasvim dovoljno. Osećam se jako dobro, sa želucem više nemam nikakvih problema, jedem sve bez ikakvog odricanja.
  S.M. Za NONI Lucas sok sam saznao od prijatelja kojem je pomogao kod psorijaze i još nekih tegoba, pa sam ga preporučio i svojoj ženi koja je poslednjih par godina imala ginekoloških problema (HPV, konizacija, neuredni nalazi papa testa). Odlučila je da pije NONI Lucas sok šest meseci, do sledeće kontrole, posle koje je nalaz bio SAVRŠEN, prvi put posle  pet godina!
  M.V. Prošle godine, sa dolaskom proleća,  počela je da se  javlja moja alergija na polen. Koristio sam razne pumpice i tablete, sa kojima sam alergiju donekle držao pod kontrolom. NONI Lucas sok sam počeo da pijem kada je alergija uznapredovala. Posle nekoliko dana sve se smirilo i nisam više morao da koristim lekove. Ove godine koristim samo NONI Lucas sok i zahvaljujući njemu nemam nikakvih problema s alergijom, ujedno osećam da imam više energije i da se brzo ne umaram.
                                                                                
  M.B., Velika sam spavalica, bez 10 sati spavanja nisam bila dobre volje i nisam mogla normalno da funkcionišem. Uz to imam bolne menstruacije i ciste na jajnicima. Otkako pijem NONI Lucas sok dovoljno mi je 8 sati spavanja, pa i manje i poboljšalo mi se varenje. Za vreme menstruacije koristim NONI Lucas sok u većim količinama i više ne moram da pijem tablete protiv bolova, a ranije moji ciklusi nisu prolazili bez 5-6 tableta dnevno. Ciste na desnom jajniku su nestale i to sve, uz korišćenje NONI Lucas soka,  samo dva meseca.
                                                                                                                                                                                                         
  Š.M., Doživela sam moždani udar, čije su posledice bile gubitak pamćenja, oduzetost leve ruke i nisam mogla da hodam. Ćerka mi je nabavila  NONI Lucas sok i počela sam da ga koristim čim su me otpustili iz bolnice. U početku sam pila oko 2 dl dnevno, pa nastavila sa 0,6 dl ujutro i 0,3 dl uveče. Vrlo brzo sam  počela da se oporavljam. Za otprilike mesec dana vratilo mi se pamćenje, a ruka se potpuno oporavila posle tri meseca. Sa hodanjem je išlo malo sporije, ali uz NONI Lucas sok i upornost,  moj  organizam se potpuno oporavio od udara.
  T.B., Moja ćerka je pre par godina operisala  tumor hipofize i koštanog tkiva iznad levog uha, međutim stanje se posle dve godine pogoršalo.Lekari su je uputili na hemoterapiju, posle koje se bolje osećala, ali na kontroli posle dve godine nalaz ponovo pokazuje prisutnost tumora na mozgu, veličine 
  1 cm.  U to vreme od prijatelja saznajemo za NONI Lucas sok i ne razmišljajući ga kupujemo i počinjemo da dajemo detetu. Na prvoj sledećoj kontroli sedimentacija joj je upola manja (40:18). Rendgenska slika na toj, kao ni na sledeće dve kontrole, nije pokazivala da se tumor smanjio, međutim posle godinu dana uzimanja NONI Lucas soka  snimak je pokazao da je tumor potpuno nestao. Lekari su bili šokirani, i želeli su da znaju da  li je moje dete uzimalo još nešto uz terapiju koju su oni sprovodili. Ispričala sam im sve o NONI Lucas soku i moram priznati da su mi oni, iako do tada nisu čuli za sok, savetovali da ga i dalje koristimo. Kao majka neizmerno sam srećna zbog svog deteta, zahvalna sam prijateljima preko kojih sam doznala za NONI Lucas i preporučila bih ga svima, jer verujem da je on spasao moje dete od surove sudbine koja ga je čekala. Vera u Boga i sve što je od Boga pomaže ljudima.                                       
                                                                                                
  N.T., Zbog problema sa sinusima koji su mi uzrokovali nepodnošljive glavobolje probala sam razne preparate, ali ništa nije rešilo moj problem.Odlučila sam da pokušam i s NONI Lucas sokom. Pila sam 2 l mesečno. Osim toga mazala sam sinuse Nonijem više puta dnevno i pomalo ga  ukapavala u obe nozdrve. Posle dva meseca sinusi su  počeli da se otvaraju. Danas, posle 5 meseci više nemam glavobolje niti bilo kakvih drugih problema.
  F.T., Poslednje 4 godine imala sam problema sa spavanjem i povišenim pritiskom. Bez obzira koliko umorna bila i u koliko sati legala budila sam se tačno u 5.00 ujutro. Za NONI Lucas sok sam čula od susetke kojoj je pomogao kod lošeg varenja  i povišenog pritiska, pa i sama počinjem da ga uzimam. Posle 3 meseca pritisak se vratio u normalu, a ja spavam 8 sati, ponekad kada sam jako umorna i duže.
  K.S., Pre 10 godina operisala sam kičmu. Jedno vreme mi je bilo dobro, a onda su počeli da se  javljaju strašni bolovi u kičmi i kolenima. Uz to, povremeno su me mučile i alergije. NONI Lucas sok sam počela da pijem pre godinu dana. Bolovi su gotovo nestali, a alergije uopšte nemam.
  H.V., Studiram medicinu, imao sam privatnih problema i pao sam u depresiju. Prestao sam da učim, a zbog lekarske dijagnoze o psihičkoj nestabilnosti oslobođen sam služenja vojnog roka.
  Moja majka nabavlja NONI Lucas sok i počinjem da ga uzimam. Posle 4 boce ponovo počinjem da se interesujem za faks, položio sam nekoliko ispita...
  D.K. Psorijaza je nestala posle 4 meseca korišćenja soka (oralna i lokalna primena). Danas su mi ruke potpuno čiste, imunitet se povećao!
  Zahvaljujući Noni Lucas soku nemam više nikakvih zdravstvenih tegoba.
  R.M., Već odavno sam se uverila da Noni Lucas sok pomaže kod raznih tegoba i zdravstvenih problema. Zato se jedna boca uvek nalazi u mom frižideru.
  Na nagovor supruga počela sam da pijem Noni Lucas sok zbog lošeg varenja i teškog buđenja. Posle samo tri dana varenje se normalizovalo, a posle dve do tri nedelje budila sam se lako i bez razmišljanja o duploj kafi.
  Imam dvoje male dece, pa se često dogodi da pokupe neki virus koji uzrokuje povraćanje, proliv i bolove u stomaku. Ranije je to trajalo dan-dva, a sada se to kod nas rešava vrlo brzo i jednostavno: 0,5 dl Noni Lucas soka, dete podrigne i za desetak minuta je kao novo. Proliva i mučnine više nema. 
  Pre nekoliko meseci moja ćerka je pala na moru i posekla bradu koju su lekari morali da zašiju. Ožiljak koji je ostao bio je dugačak 3 cm, debeo oko 3 mm i crvene boje. Odlučili smo da ga mažemo Noni Lucas sokom, ne očekujući ništa spektakularno, ali prvi smo "šok" doživeli već sledećeg dana jer se ožiljak smanjio skoro za pola. Nastavili smo sa mazanjem ožiljka nekoliko puta dnevno, sledećih petnaestak dana. Posle toga smo ga samo povremeno mazali, jer je gotovo potpuno nestao.
  U decembru 2003. god. sin  je počeo da nam povraća, imao je povišenu temperaturu, natečene limfne čvorove na vratu i osećao je opštu slabost. 
  Otišli smo na infektivnu kliniku i dijagnoza je bila mononukleoza. Kako smo se svi već ranije uverili u čudesno delovanje Noni Lucas soka, detetu smo  odmah počeli da ga dajemo ujutro i uveče po 0,5 dl. Na sledećoj kontroli nalazi krvi već su bili bolji. Tada smo saznali da se organizam oporavlja od mononukleoze najmanje tri do četiri meseca, što kod našeg deteta nije bio slučaj, jer se on oporavio već posle dva meseca. Takav brzi oporavak pripisujemo Noni Lucas soku.
  M.S., Ja sam potpuno zdrav, sportista. Za Noni Lucas sok sam čuo od prijatelja koji su ga koristili preventivno ili zbog raznih zdravstvenih problema. Osim što im je bilo bolje, primetili su i da su izdržljiviji, odnosno da se manje umaraju kod različitih napora. Pijem ga preventivno već 4 meseca, 1-2 litra mesečno i osećam se izvrsno. Na treninzima imam više energije, manje se umaram i dajem puno bolje rezultate. Moj trener je oduševljen, Noni Lucas sok sam preporučio njemu i celoj ekipi!

  Нема коментара:

  Постави коментар