недеља, 31. мај 2015.

Хумус 13 најбољих рецепата икада

Свако ко је икада пробао  Хумус ће се сложити да је то сјајно јело. Његов главни састојак су Леблебије, а оне су сјајне и помажу вам да управљате својом тежином. Оне су не само одличан извор протеина, али су препуне витаминима Б групе ; одличне су за добијање квалитета за свој метаболизам.

Грашак  је такође страшан извор влакана, тако да он помаже да се осећате пуније дуже, и као што вероватно знате, влакна су одлична за чишћење  стомака и одржавање редовног баланса.

Грашак је одличног укуса. Он има нешто слатко, луду врсту укуса, и  врхунски када се дода у салате. Можете га ставити у супу. Хумус са њима, наравно, и чак и да их печете у вашој рерни док су хрскави, да направите деци ужину када су гладни.

Иако је члан породице пасуља, он има мање скроба од већине других пасуља, што је управо оно што желите у храни за помоћ код управљања својом тежином. Можете их купити и у лименкама или теглама, а ако то урадите, будите сигурни да не постоји додата со, и да не пливају у уљу. За крајњу ситуацију леблебије купите и скувате их код куће.



Хумус такође има невероватне особине борби против рака. хумус може смањити ризик од рака за 50% за рак дојке, простате и дебелог црева: Како хумус обезбеди тако велике здравствене бенефиције? То је од леблебије и сусамове пасте, маслиновог уља и лимуна главних састојака хумуса. Сланутак или наут  садржи јединствена једињења. недавно је откривено да је драстично успорио раст оба рака и дојке и простате ћелија карцинома ин витро, а такође искоренио 64% преканцерогених ћелија рака дебелог црева и израслина. И да, ове здравствене бенефиције преноси на људе. Велике студије становништва потврђују да људи који једу више махунарке имају 32% мањи ризик од рака уопште, укључујући 57% мање дебелог црева и 45% мање рака простате.

Израда хумуса је супер једноставна проверити графику испод за неке рецепте. Не заборавите да увек изаберете контролисане производе.

Који год начин сте изабрали, метод је увек исти.


Нема коментара:

Постави коментар