субота, 5. септембар 2015.

Како да очистите своје синусе са језиком и палцем у 20 секунди плус 4 кућних лекова за инфекције синуса



Синусна инфекција највише иритира и ствара непријатно осећање. Нажалост, синусне инфекције су веома честе; то утиче на око 37 милиона људи годишње. Синусне инфекције су упале слузнице синуса у шупљинама. Синузитис може бити узрокован прехладом, грипом, бактеријама или алергијама. Срећом, не морате да претерано лечити  са конвенционалним лековима, постоје бројне природни и делотворни лекови за синусне инфекције.

 Топ 4  лекова за инфекције синуса

1.  Јабуково сирће је здрави третман синусне инфекције. Ово може Бити само један од многих сврха јабуковог сирћета, безброј појединаца сведоче о ефикасности јабуковог сирћета против мноштво здравствених услова, укључујући и синусне инфекције. Један од најмоћнијих начина да се користи је помешати 2дцл топле воде са 2 кашике органског јабуковог сирћета и 1 кашика меда. Синусна Инфекција може да нестане у року од само неколико дана. Друга опција када се узме јабуково сирће је једноставно узети 1 кашика 3 пута дневно, да ли раствара се узимати у току дана или се брзо свари. На крају, можете пробати пару са јабуковог сирћета; помешате~ 1/2 шоље од органског јабуковог сирћета са 1/2 воде, загрејте га на шпорету, и удишите пару са устима а очима затвореним. Препоручујем користити органско јабуково сирће.

 2. Куркума - Захваљујући снажном једињењу које се  налази у куркуми познато као куркумин, куркума поседује моћне здравствене бенефиције. Међу здравственим предностима куркума је способност зачина  за лечење инфекције синуса. Куркумин помаже да се излече синусне шупљине и  дисајни путеви. Од синусне инфекције узроковане носна запаљења, а куркума поседује анти-инфламаторна својства, зачин се може посматрати као један од постојећих природних лекова за синуса инфекције.

3. Слано испирање - Док горе наведени лекови могу довољно помоћи, назално слано испирање је такође веома популаран метод за третман синусне инфекције . За смешу, можете да покушате мешање ~ 1/4 кашичице морске соли  мало ЕПСОМ СОЛИ и мало соде бикарбоне чистоће П.А.99%  у 1 шољу топле воде или једноставно користите морске соли  и топлу воду. Ако никада нисте урадили носа наводњавање, или слани испирање пре, замолите некога ко има за помоћ или покушајте следећи детаљна упутства. То не може бити најпријатније решење, али слано испирање изгледа да стално буде усвојен доле као један од ефикаснијих за синуса инфекције.

 4. Оригано уље - Иако то можда неће бити најприступачнији начин од домаћих лекова за синусне инфекције, оригано уље је сигурно најефикасније за лечење синусне инфекција. Не само да можете једноставно неутралисати бактерије, вирусе, упалу већ уље оригана има и дуготрајну употребу за многа друге здравствене проблеме, али уље се такође може да удахне преко пећи (са затвореним очима). Поред тога што потенцијални третман за синусне инфекције, предности оригано уље може да помогне да се побољша варење, помоћ у борби против инфекција, и побољшати биолошку функцију - посебно у јетри и дебелом цреву.

Поред горе наведених домаћих лекова за лечење инфекција синуса, можете да покушате користи неке од ових опција.

-нагните Главу док спавате

Аплицирајте топле облоге на лице више пута дневно у трајању од 5 минута.

-Витамин Ц је одличан за имунитет, и може да помогне да се борите са синусном инфекцијом. Покушајте узимајући до 1000 мг витамина Ц 1-3 пута дневно.

Попијте довољно течности да помогнете влажењу своје слузнице и да помогнете опрати слуз из синуса брже.

-проветрите Своју кућу, а посебно своју спаваћу собу. Коришћењем активног угља направите јефтин а ефикасан  филтер ваздуха и воде и то ће такође бити од користи.

Како да очистите свој синуса са својим језиком и палцем за 20 секунди

Гурните свој језик ка врху непца  и ставите прст између обрва и притискајте. Држите га за око 20 секунди и ваши синуси ће почети да се смањују.

Према Лиса ДеСтефано, ДО, доцент на Охио Стате Университи Цоллеге оф остеопатске медицине, ово изазива вомер кост, која пролази кроз носне ходнике до уста, да се рок напред и назад, каже Предлог ослобађа загушења; после 20 секунди, осетићете ти синуси почну да се исцрпљује.

Молимо вас да прокоментаришете и делите лична искуства у наставку. Реците свима за своја природна решења.

Нема коментара:

Постави коментар