субота, 5. септембар 2015.

Ево шта све можете излечити стављањем комада белог лука у Ваше уво


Пре неколико месеци сам написао чланак под насловом "Ово је оно што се дешава када ставите црни лук у чарапама док спавате", и требало је одбранити интернет од олује. Много великих блогова са милионима Фацебоок Фанова користи мој чланак на свом сајту и слика мог стопала са луком у чарапи је позната. Вероватно сам имао најпознатије ноге на свету за две недеље са милионима прегледа. Људи су мислили да сам луд или геније, али то стварно нема никакве везе са мном.
Стављање лука у вашим чарапама, и користећи лук на различите начине датира много пре мог времена. Само сам га ископао и делио га са светом. Да бисмо разумели зашто је лук тако драгоцен морате да разумете основну науку. Лук садржи фосфорну киселину која помаже да се прочисти крв у борби против инфекција, бактерија и упала. То је антиинфламаторно и корисно за ваше здравље и благостање. Већина људи мисли да мораш да једеш или на неки други начин унесеш лук да бисте добили корисне особине фосфорне киселине, али то није потпуна истина. Ово је део који збуњује већину људи!
Наше тело може узети хранљиве материје и синтетичке хемикалије подједнако на различите начине. Храна, пиће, мирис или примена преко коже локално, такође позната као трансдермална примена. То отвара много разумевања за већину људи. Уколико осетите мирис одређених плодова, биљака или етерична уља, на пример ваша хемија мозга и нервног система могу их променити врло брзо. Нисте јели или пили ништа али можете променити неуролошко и физиолошко стање и даље.
То је оно што је сјајно о луком! Може се користити на тако много начина. Само отвори лук и дозволи да ваше лице ужива у том прелепом поврћу, видећете шта мислим! Лук има интерне ефекте за наше здравље када дође у контакт са нашим телом без конзумирања.
Зашто да очистите комад лука и ставите га у уво док спавате?
Фосфорна киселина из лука иде на посао у ухо и убија све што може бити потенцијални проблем здравља. Ако имате инфекције уха пробајте ово, ако имате зујање у уву (познат као тинитус) пробајте ово, ако сматрате да имате превише воска у увету, можете користити ово да Вам помогне да омекша и да уклоните нешто од тог воска.
Фосфорне киселине и анти бактеријска својства лука радиће на томе да задржите своје уши здравим и спречите инфекцију, или да помогне излечи тренутну инфекцију.
УПУТСТВО
1. Користите ИСКЉУЧИВО Органски Лук:
Не-органски лук садржи доста пестицида које не желиш да седе у ухо целу ноћ.
2. Користите средњи део тј. чен из средине
3. Оставите  Преко ноћи
Уверите се да је у доброј позицији, тако да остане у вашем уху преко ноћи и затим га извадите ујутру. Исперите уши водом тако да можете да уклоните фосфорне киселине или остатак лука који садржи мртве бактерије или ушну маст.

Нема коментара:

Постави коментар