недеља, 13. септембар 2015.

Које биље служи за помоћ у јачању тестостерона?




 Стручњаци Објашњавају да  хормон тестостерон игра важну улогу када је у питању здраво функционисање тела и његових различитих процеса. То је битан хормон који је потребан за правилно функционисање различитих процеса у телу, нарочито у репродуктивном систему и изведен је од матичног једињења холестерола.

Биље за бољи  тестостерон Наравно:
трава напаљена коза (Епимедиум):
Ова кинеска биљка Верује се да је ефикасна у повећању нивоа тестостерона за мушкарце и жене. Он садржи једињење познат као ицариин ', који се верује да може бити одговорна за тестостерона стимулације.

Булбине наталенсис:
Ова биљка је пронађена да чудесно ефикасна у природно повећању ниво тестостерона. Људско Студија је такође показала да је између 25-50мг / кг дозе ове биљке, када се узме, може имати истакнуту тестостероном повећање ефекат.

Трибулус Террестрис:
Ова биљка се верује да повећа ниво тестостерона. Унос ове биљке се такође верује да помогне јачању сексуалну жељу, побољшавају спортски функцију и управљање еректилне дисфункције.

Малезијски гинсенг:
Изводи из висок, витак жбуња дрвета су традиционално користи као афродизијак и да помогне олакша сексуалне дисфункције. То је популарна лековита третман вековима због своје антималаријско, анти-дијабетичар, антимикробно, и анти-грознице својства.

Еурицома Лонгифолиа:
Еурицома Лонгифолиа се понекад користи као природни начин да се повећа либидо, и има потенцијал за мушкарце са ниским тестостерона. Овај биљни лек стимулише производњу андрогених хормона, као што је тестостерон. Истраживања показују ова биљка може помоћи телу превазиђу друге проблеме тестостерона у вези, укључујући и остеопорозе.

Асхвагандха:
То је биљка нашироко користи у лечењу сексуалну дисфункцију и неплодност. Једна студија спроведена од стране истраживача у Индији открили да људи који су додатке које садржани Асхвагандха искусни побољшан квалитет сперме. Поред тога, додатак корен побољшана тестостерон и друге нивое репродуктивних хормона неплодних мушкараца.

Нема коментара:

Постави коментар